Logo Gadero
service

Zwarte & grijze tuinschermen

U wilt een houten tuinscherm in de luxe kleur zwart, steigerhout grijs of trendy wit? Steeds meer mensen zien af van groen Geïmpregneerde schermen en willen iets anders. Wij leveren daarom een mooie lijn tuinschermen in de kleuren zwart, grijs en wit. De zogenaade populaire steigerhout 180x180 cm tuinschermen hebben wij in een aantal uitvoeringen. De kwaliteit is hoog, zo heeft u jarenlang plezier van de kleur die u kiest.

Binnenkort ook tuinschermen in rood/bruin te koop bij houthandel Gadero. Bekijk meer trendy grijs tuinhout en modern zwart tuinhout in de vorm van planken, palen, Zweeds rabatdelen enzovoorts.

Wij zien het graag dan onze klanten durven te kiezen voor kleur. U kunt nog een stap verder gaan. Wat dacht u van het combineren van bijvoorbeeld zwarte schermen met grijze vierkante palen. Of combineer onze steigerhouten schermen van 180x180 cm eens met zwarte palen of Lariks Douglas schuttingpalen. U zult verrast zijn door het frisse eindresultaat wat u bereikt met dergelijke combinaties.

Inspiratie zwarte schutting & tuinschermen