Logo Gadero
service

Blokhut 2526Z Interflex met Overkapping 500 x 250 x 230 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer
IF2526Z
Moderne blokhut met overkapping en natuurlijke lichtinval
blokhut_2526z_onbehandeld_interflex
blokhut_2526z_behandeld_interflex
sfeerfoto_blokhut_2526z_behandeld
afmetingen_blokhut_2526z
Per stuk,vanaf

1.928,95

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Diepte
250 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
230 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur
Funderingsbalken met afwatering
1.928,95incl. BTW
2 tot 3 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • A-kwaliteit Scandinavisch vurenhout

 • Uit te breiden met verschillende extra opties

 • Met dubbele deur en zijluifel

 • Kan gespiegeld worden opgebouwd

 • Onbehandeld, advies om te behandelen

Specificaties

Gewicht
900 kg
Wanddikte
28 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Breedte
500 cm
Diepte
250 cm
Hoogte
230 cm

Blokhut 2526Z Interflex met Overkapping 500 x 250 x 230 cm Wanddikte 28 mm

Op zoek naar een moderne blokhut met plat dak en zijluifel van 5 x 2.5 meter? Blokhut 2526Z van Interflex beschikt over een plat dak en heeft een buitenmaat van 500 cm breed, 250 cm diep en hoogte van 230 cm. Deze tuinhuis kemerkt zich door de uitvoering met een platdak, zijluifel van 250 cm en een moderne dubbele deur met ieder 8 lichtpanelen met enkel helder glas (3mm). Hierdoor krijgt deze Blokhut 2526Z een moderne en strakke uitstraling.

Blokhut type 2526Z van Interflex heeft een funderingsmaat van 480 x 230 cm en een oppervlakte van 11.0m2 en is uitermate geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld fietsen, tuinmachines, gereedschap of tuinmeubelen. Door de moderne dubbele deur met veel glas biedt deze blokhut ook veel lichtinval. Zit het hele jaar door heerlijk onder de zijluifel van blokhut 2526Z van Interflex. Deze blokhut met plat dak wordt opgebouwd volgens het stapelbouw principe, waar u eenvoudig blokhutprofielen van 100% Noord-Europees vuren hout met een dikte 28 mm op elkaar stapeld.

Blokhut 2526Z Interflex - wanddikte 28 mm en enkel glas

Blokhut model 2526Z van Interflex beschikt aan de voorkant over een moderne dubbele deur die bijna in zijn geheel voorzien is van echt helder enkel glas (3mm) met aan de zijkant een ruime luifel van 250 cm. Door de dubbele deur met veel glas heeft u aan lichtinval geen gebrek in dit mooi kleine tuinhuisje met plat dak. Blokhut 2526Z van Interflex is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 28 mm.

Type/model 2526Z Interflex
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 28 mm
Funderingsmaat 480 x 230 cm
Totale buitenmaat 500 x 250 cm
Nokhoogte 230 cm
Oppervlakte 11.0 m2
Type dak Platdak
Type glas Enkel glas

Dak(bedekking)

Blokhut 2526Z van Interflex wordt geleverd exclusief EPDM dakbedekking. Het EPDM pakket voor het bedekken van het platte dak wordt compleet met lijm en dak uitlopen geleverd en besteld u eenvoudig via de extra opties mee.

Let op! Het EPDM wordt geleverd exclusief HWA (buizen voor hemelwaterafvoer). Dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden standaard meegeleverd.

Voor de perfecte afwerking van de EPDM rubberfolie en de rand van het platte dak kunt u tevens via de extra optie een complete daktrimset mee bestellen (meerprijs). Deze aluminium daktrimset wordt compleet geleverd met rechte delen en hoekstukken. Deze aluminium daktrimmen zorgen voor een fraaie afwerking en voorkomt tevens lekkage. Wij raden sterk aan om de daktrimset als extra optie mee bestellen voor het afwerken van het dak en het EPDM.

Verduurzamen: impregneren of gecoat

Deze Interflex 2526Z blokhut wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling en diverse opties voor coating aan in verschillende kleuren (2-laags).

U heeft voor de behandeling van deze Interflex 2526Z blokhut 3 opties:

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons uw blokhut laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 4-6 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De blokhut wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door Blokhut 2526Z van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Interflex 2526Z blokhut in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de blokhut beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Exterieur - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Exterieur. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de buitenzijde van de wanden. De deur wordt wel 2-zijdig behandeld. Let op! De dakbalken en dakplanken van de blokhut worden niet gecoat.

Let op! Wanneer u deze blokhut besteld met optie exterieur gecoat (zie hierboven), kan deze niet zomaar gespiegeld worden opgebouwd. U dient dit dan vooraf apart via het opmerkingenveld tijdens het bestelproces aan te gegeven.

3. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en de deur 2-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten (voor zowel exterieur als compleet) van de wanden kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Exterieur of Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de dubbele deur (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten van de dubbele deur kunt u kiezen uit de kleuren wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele blokhut in de door u gekozen basiskleur.

Het laten coaten kost ca. 6 - 8 weken extra levertijd. Door uw blokhut 2526Z van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare blokhut in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De blokhut heeft door de coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar.

Houten Vloer

Deze blokhut wordt standaard geleverd exclusief vloer voor binnen. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid om een houten vloer/fundamentpakket mee te bestellen (meerprijs). U heeft daarbij de keuze uit een onbehandelde vloer of een geimpregneerde vloer. Het pakket bestaat uit vloerplanken met een dikte van 20mm, geïmpregneerde fundamentbalken en afwerklijsten.

Fundering

Deze Interflex 2526Z blokhut is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingsbalken wilt meebestellen (sterk aanbevolen).

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een . Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan.

Ventilatieroosters en Stormankerset

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden niet standaard meegeleverd. U kunt deze via de extra opties kunt meebestellen.

Levering

De levertijd van Interflex is ca. 4-6 weken zowel onbehandeld als dompel geïmpregneerd (extra optie), mits uit voorraad leverbaar. Het laten coaten (extra optie) kost ca. 6 - 8 weken levertijd. Voor Interflex blokhutten gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied. Interflex tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.

Let op! Tijdens het hoogseizoen kan de levertijd oplopen. Bekijk hier de actuele geschatte levertijden van blokhutten van Interflex.