Logo Gadero
inspiratieservice

Blokhut circa 7x3 meter

U heeft ruimte in de tuin voor een grote houten berging met overdekte veranda? U wilt een 7x3 houten blokhut met zijluifel (lounge terras) kopen? Of een berging met uitbreiding kopen van ongeveer 7x3 meter groot? Wij hebben hier een handige lijst gemaakt van tuinhuisjes met zijluifel en houten schuurtjes met overkapping van circa 700x300 cm groot. Bekijk deze zogenaamde blokhut 7x3 modellen van bekende A-merken als Tuindeco en Karibu.

U zoekt een blokhut bouwpakket van voorgezaagde planken en balken? Blader door blokhutten met afdak en tuinschuren met overkapping gedeelte van 700x300 cm in 28, 40 en 45 mm wanddikte. Kies uit de Scandinavisch vuren, geïmpregneerd grenenhout of onbehandeld Lariks Douglas hout. Ontdek houthandel Gadero voor het kopen van zelfbouw blokhutten met aanbouw overkapping. 

Bovenal leveren wij prefab blokhutten en goedkope bouwpakket tuinhuisjes onder veilige Thuiswinkel Waarborg servicegaranties snel bij u thuis. Wij leveren uw 7x3 meter blokhut met luifel overal in Nederland en Vlaanderen bij u thuis. Kies uit Noord-Europees vuren of de luxe Lariks Douglas modellen. 

Meest gestelde vragen over blokhut circa 7x3 meter

Blokhut inspiratie