Blokhut Charlotta met overkapping 700 x 300 x 217 cm Geïmpregneerd

Productnummer: DE12088 Inclusief Dubbele Deur (Enkel glas) & Dakleer (40 m2)   |   Reeds Geïmpregneerd (zit bij de prijs in) en direct leverbaar

Op voorraad (4 stuks) Vaste bezorgdag per postcode

€ 1778,95 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 59,01 p.m. Meer info
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakgootset
Dakgootset
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Daktrim
Daktrim
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Extra Achter- en zijwanden
Extra Achter- en zijwanden
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Beglazingskit
Beglazingskit
SamenstellingSluiten
  • € 1778,95StandaardproductBlokhut Charlotta met overkapping 700 x 300 x 217 cm Geïmpregneerd
  • € 0,00Extra optiesbekijk opties
  • € 0,00Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Charlotta met overkapping 700 x 300 x 217 cm Geïmpregneerd

  • Standaard groen Geïmpregneerd
  • Inclusief Dubbele Deur (enkel glas) & Dakleer (40 m2)
  • Gespiegeld op te bouwen (Dakaanbouw link en rechts)
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus meebestellen.

Blokhut Charlotta met overkapping 700 x 300 x 217 cm Geïmpregneerd

Met blokhut Charlotta heeft u het beste van 2 werelden. Een handige berguimte en een ruime overkapping. U wilt niet 3 weken wachten en zelf niet beitsen? Dan is deze standaard geïmpregneerde blokhut met overkapping, van maar liefst 7 meter breed bij 3 meter diep, een uitkomst. U heeft een royaal overdekt terras, groot genoeg voor een loungebank en loungestoelen loungesets of een eettafelset of grote tuintafel voor 4-6 personen. Blokhut Charlotta van 7x3 meter herkent u aan de scherpe prijs.

U houdt niet van de kleur groen? Wilt u deze blokhut met luifel liever in het GRIJS geimpregneerd? Kies dan voor blokhut Michelle zie alternatieve producten. Dit model is ook een perfecte basis voor het verven in antraciet zwart of grijs.

Deze vurenhouten keteldruk geïmpregneerde blokhut Charlotta + overkapping van het merk Tuindeco staat garant voor kwaliteit en jarenlang plezier. Door de breedte van 700 centimeter, de diepte van 300 centimeter en de nokhoogte van 217 centimeter is deze blokhut ideaal te delen in verschillende ruimtes. De hoogte aan de achterzijde is 190 cm. Het dak loopt dus iets schuin af naar achteren. Desgewenst extra wandlaag bijbestellen, uw blokhut met zijluifel wordt dan circa 12 cm hoog. Op deze manier kunt u deze blokhut voor verschillende doeleinden gebruiken. De wanddikte van deze blokhut is 28 millimeter. Het overdekte terras gedeelte is 4 bij 3 meter groot. De staander is 7 cm dik.

Verder kijken: overkapping ca 7 meter breed, blokhut 7x3 meter.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Charlotta met overkapping kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen

Als u een standaard geïmpregneerde tuinhuis bij ons besteld, dan hoeft u niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 5 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Omdat deze blokhut reeds geimpregneerd is kunt u de grondlaag ook overslaan.  

Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 5 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Charlotta. 

Fundering voor blokhut Charlotta

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levernsduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 cm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergrond met 6x6 cm piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constuctiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet; deze funderingsbalken steken ongeveer 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Deze blokhut is vervaardigd uit Noord Europees vurenhout. In Noord Europa is het kouder waardoor de bomen trager groeien. Hierdoor hebben de bomen fijnere groeiringen, dit uit zich in steviger hout van een hogere kwaliteit dan de rest van het Europese Vuren. 

Deze geïmpregneerde blokhut met luifel wordt geleverd als bouwpakket inclusief glaswerk en 36,5 m2 dakleer. Ontdek de beste prijs en een top service bij Gadero, uw adres voor hout en tuinhuizen.

Inbegrepen

Blokhut Charlotta is geïmpregneerd en wordt standaard met bevestigingsmaterialen, tekening en 40 m2 dakleer. Naar wens kunt u bij opties ook kiezen voor Easy-roofing of EPDM rubber. De deur is voorzien van scharnieren. Een bevestigingsset bestaande uit schroeven en dergelijke leveren wij standaard mee inclusief opbouwtekening en materiaallijst. Deze blokhut Charlotta met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten. 

Kiest u voor de standaard optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.

U kunt blokhut Charlotta uitbreiden zodat deze volledig naar wens is. Kijk bij de extra opties om Blokhut Charlotta uit te breiden met o.a. een houten vloer, complete daktrimset en dakgootset.

Kiest u voor de standaard optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.

Garantie

Bij gebruik van funderingsbalken en dakgootset 5 jaar garantie op houtrot. Voor garantie op de wanden dient u onze kwaliteitsbeits mee te bestellen. Breng de verf in 2 lagen aan. Bij voorkeur de eerste laag bij het opbouwen, dus ook in de mes en groef. Heel populair is de verfkleur antraciet zwart voor de wanden en wit voor de deuren en ramen. Dit geeft een luxe uitstraling aan uw blokhut Charlotta.

Wilt u blokhut Charlotta dichtmaken? Dat is vanaf nu mogelijk bij Gadero. Kies bij extra opties voor een extra zijwand en maak blokhut Charlotta dicht. Zo bent u beschermd tegen de elementen en bovendien creëert u meer privacy. De wand wordt gemonteerd met een dubbele u-lijst en is gemaakt van blokhutprofielplanken.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken!


Vragen & antwoorden over dit product

Wat zijn de kosten voor een extra laag erbij?

De kosten voor een extra wandlaag zijn € 204,75.

Kan de luifel ook aan de andere kant geplaatst worden?

Ja, de blokhut met overkapping kan in spiegelbeeld worden opgebouwd.

De achterwand van de luifel, is deze in de prijs inbegrepen ?

Jazeker!

blokhut charlotta wat voor oversteek rondom heeft die?

De oversteek is links en rechts 10cm.

Voor en achter steken de dakplanken 10 cm over de oortjes van de blokhut heen.

Kan je de deuren ook aan de luifelkant plaatsen?. en is deze ook in oud grijs verkrijgbaar? Gr. John

Dan dient u een extra wandlaag bij te bestellen, anders past de deur er niet onder, het dak loopt immers schuin af. Deze blokhut is in 250 cm diepte onder de naam blokhut Michelle ook in oud grijs te bestellen.

Goede avond, Kan ik ook een blokhut van 230 cm bij u bestellen met een luifel er naast van 500 cm zodat ik uit kom op 730 cm. Diepte 300 cm Op uw site vind ik alleen de Charlotta die het dichtste bij mijn wensen komen maar daar vind ik de blokhut van 300 cm iets te groot. Heb liever een paar extra cm bij mijn terras Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet Jolanda Grootendorst - Gils

Wij hebben alleen voorgefabriceerde blokhutten in vaste maten. Desgewenst zelf iets inkorten, kluservaring vereist.

kan ik ook een vloer voor de veranda bijbestellen

Ja, bestel 21 planken van 400 cm en 11 stuks 45x70 mm onderliggers. Bestel 300 vlonderschroeven mee. Zie vlonderplanken voor hardhout, geimpregneerd en lariks douglas vlonderdelen.

ik wil de deuren het liefst onder de kap. is de berging zonder te veel aanpassingen zodanig te verbouwen?

Deze wanden kunt u niet zomaar omwisselen bij dit model.  

Is het ook mogelijk het dak aan de voorzijde af te laten lopen? dus zodat de voorzijde 1,90 is ipv de achterzijde.

Nee, dit raden we af.

kan dit ook contra geplaatst worden

Ja spiegel is mogelijk

De prijs voor de funderingsbalken is dat voor de hele blokhut inclusief overkapping, of per stuk? En hoeveel heb ik er dan nodig? Zit er ook een verstelbare voet bij?

De aangegeven prijs voor de funderingsbalken is voor de gehele blokhut. De staander is voorzien van een minipoer die u op tegels kunt bevestigen.

Kan de luifel zowel rechts als links worden geplaatst? Of is het een vaste opstelling? Alvast bedankt voor het antwoord.

Dit model kunt u spiegelen, geen probleem.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Standaard groen geïmpregneerd Blokhut Charlotta GeimpregneerdBlokhut Charlotta 700 x 300 x 217 cm Geïmpregneerd Inclusief Dubbele Deur (Enkel glas) & Dakleer (40 m2)   |   Reeds Geïmpregneerd (zit bij de prijs in) en direct leverbaar Ruim op voorraad
€ 1778,95 per stuk incl. btw