Blokhut Emiel 500 x 500 + 170 cm met voorluifel

Productnummer: DE11171 Geleverd met dubbel glas en dakshingles!   |   Groot tuinhuis met veel licht inval

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 3.198,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Dakraam
Dakraam
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Samenstelling Sluiten
  • € 3.198,95 Standaardproduct Blokhut Emiel 500 x 500 + 170 cm met voorluifel
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Emiel 500 x 500 + 170 cm met voorluifel

  • Inclusief dakshingles recht
  • Zijraam is zowel links als rechts te plaatsen
  • Brede ingang door dubbele deur
  • Uit te breiden met diverse extra opties
  • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)
  • Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus mee te bestellen.

Blokhut Emiel 500 x 500 + 170 cm met voorluifel

Deze zeer ruime blokhut Emiel van het merk Tuindeco is zeer geschikt als berging voor uw tuingereedschap, tuinmeubelen en rijwielen. De blokhut heeft een dubbele deur van 190 cm en daarmee een zeer ruime doorgang voor al uw tuinmeubelen en tuingereedschap. De dubbele deur is voorzien van een raamwerk met dubbel glas, evenals de ramen. Aan de voorkant heeft het tuinhuis twee vaste ramen. Aan de zijkant van de blokhut is een derde raam geplaatst, deze is te openen. Het tuinhuis valt onder de blokhut 7x3 meter modellen zonder overkapping.

Maten

De blokhut Emiel heeft de afmetingen 500x500 cm. Met een overkapping van 170 cm, komt de totale maat op 500x670 cm. Houdt bij het plaatsen van de blokhut rekening met een funderingmaat van 480x480 cm. Het tuinhuis heeft een nokhoogte van 290 cm. De blokhut is gemaakt van onbehandeld vurenhout met 4.4 cm dikke wanden. De afmeting van de dubbdele deur is inclusief kozijn 160x194 cm. De ramen naast de deuren zijn 41x194 (inclusief kozijn). Het raam aan de zijkant is zowel links als rechts te plaatsen en is te openen. De afmeting inclusief kozijn is 71x86 cm. De roedes voor de ramen en deuren worden los meegeleverd. De oppervlakte van de blokhut is 23 m².

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 500x500+170 cm
Funderingsmaat 480x480 cm
Wandhoogte 216 cm
Nokhoogte 290 cm
Luifel voorzijde 170 cm
Staanders 2
Ramen 2x (41x194) 1x (71x86)
Deuren 1 (160x194)
Beglazing Dubbel glas
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Dakshingles
Dakoppervlak 37,0 m²
Inhoud 55 m³
Oppervlakte (m²) 23 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Emiel kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Emiel. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Meegeleverd

De tuinhuizen van Tuindeco worden geleverd met dakbedekking en een handleiding. De ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas.

De funderingsbalken en vele andere opties kunt u eenvoudig aan uw bestelling toevoegen.

Deze blokhut Emiel met wanden van 44 mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties:

1. Door ons uw blokhut Emiel laten impregneren (aanbevolen) kost ca. 4 - 6 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 7 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Blokhut Emiel wordt standaard geleverd met 42 m2 dakleer. Via de extra opties kunt u nog tal van andere dakbekking bijbestellen (meerprijs). U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Dakshingels in diverse varianten en kleuren waaronder Dakshingles Recht Zwart of Beverstaart Rood. Kies ook voor dakbedekking in de vorm van Dakpanprofielplaten of Aquapan voor een extra luxe afwerking van het dak van Blokhut Emiel.

Kiest u voor de standaard optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Emiel Blokhut Emiel Tuindeco 500 x 500 + 170 cm Geleverd met dubbel glas en dakshingles!   |   Groot tuinhuis met veel licht inval Ruim op voorraad
€ 3.198,95 per stuk incl. btw