Logo Gadero
service

Blokhut Charlotta Honing geel Geïmpregneerd 700 x 300 x 217 cm Wanddikte 28 mm

Blokhut met overkapping
Honing geel geïmpregneerd
BlokhutCharlottaMetOverkapping
BlokhutCharlottaAfmetingen
BlokhutCharlottaBovenaanzicht
model_BlokhutCharlottaOnbehandeld
Vanaf

2.859,25

incl. BTW

Op voorraad
Details
Diepte
700 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
217 cm
Afmetingen (BxD)
KleurHoning geel
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Funderingsbalken met afwatering
2.859,25incl. BTW
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Honing geel geïmpregneerde blokhut met overkapping

 • Voorzien van een dubbele deur

 • Gespiegeld op te bouwen (overkapping zowel link als rechts)

 • Exclusief starterset en dakbedekking

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Wanddikte
28 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Hoogte
217 cm

Blokhut Charlotta Honing geel Geïmpregneerd 700 x 300 x 217 cm Wanddikte 28 mm

Op zoek naar een geïmpregneerde overkapping met tuinhuis combinatie? Deze blokhut Charlotta bestaat uit Scandinavisch vuren hout met een wanddikte van 28 mm en is voorzien van een berging met overkapping. Blokhut Charlotta is geïmpregneerd in de kleur honing geel, deze behandeling zorgt voor een betere bescherming tegen schimmels, insecten en bacteriën. De opbergruimte van de blokhut is uitstekend geschikt voor het opslaan tuinmeubilair, gereedschap en tuinmaterialen. De overkapping is in de zomer zeer ideaal om te gebruiken als zitplaats. Deze houten blokhut kan ook gespiegeld geplaatst worden.

Blokhut Charlotta honing geel geïmpregneerd 700 x 300 x 217 cm Wanddikte 28 mm

Blokhut Charlotta wordt standaard geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening. Deze blokhut is gemaakt van honing geel geïmpregneerd Scandinavisch vuren hout. De deuren worden inclusief enkel glas geleverd. Deze blokhut Charlotta met wanden van 28 mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren.

 • Wanddikte: 28 mm

 • Afmetingen: 700 x 300 cm

 • Overkapping: 400 cm

 • Funderingsmaat: 680 x 280 cm

 • Nokhoogte: 217 cm

 • Deuren: dubbele deur (162x188)

 • Oppervlakte: 7.5 (blokhut) en 10.8 (overkapping) m²

 • Dakoppervlak (m²): 22.8 m²

 • Inhoud (m³): 16.4 m³

Starterset (extra optie)

Voor de blokhut Charlotta kan je als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiële onderdelen. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, je vindt deze bij de extra opties.

Let op: Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, je dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaats je een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin. Zo creëer je een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur van de blokhut zorgt. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van de blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van de blokhut worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel het ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de starterset.

Verduurzamen

Deze blokhut is geïmpregneerd in de kleur honing geel en beschermt het hout tegen schimmels, insecten en bacteriën. Wil je deze blokhut uiteindelijk behandelen met een beits of verf, wacht dat circa 3 zonnige maanden alvorens je het hout gaat aflakken. Ons advies is om de blokhut na te behandelen met een transparante beits.

Dakbedekking

Voor blokhut Charlotta dien je zelf dakbedekking uit te kiezen en mee te bestellen tegen een meerprijs. Kijk bij de extra opties en selecteer Easy-roofing zelfklevende dakfolie (zelf eenvoudig aan te brengen) of EPDM rubberfolie (zeer duurzaam).

Het EPDM pakket compleet is een uitgebreid pakket met extra lijm (contactlijm in spuitbus) voor 2-zijdige verlijming waarbij je het EPDM over het gehele dak kan bevestigingen. Je ontvangt de lijm in spuitbussen van 0.75 liter. Wij adviseren tevens om een dakdoorvoer mee te bestellen voor het afvoeren van hemelwater van het platte dak. Via de extra opties kan je tevens EPDM lijm meebestellen om de dakdoorvoer vast te lijmen.

Voor het afvoeren van hemelwater van het licht hellende platte dak kan je tevens een complete dakgootset meebestellen. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van een dakgootset kunststof 100 mm in de kleur antraciet of een dakgootset in vuurverzinkt 125 mm.

Fundering

Zorg altijd voor een 100% waterpas fundering en voorkom verzakking van de blokhut. Via de extra opties heb je de mogelijkheid om een kunststof of grenen geïmpregneerd funderingsbalk mee te bestellen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van bijvoorbeeld betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kan je de blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van de blokhutprofielen.

Houten vloer

Blokhut Charlotta wordt standaard geleverd zonder houten vloer voor in de basis berging. Wil je een houten vloer meebestellen? Kijk bij de extra opties voor het mee bestellen van een honing geel geïmpregneerd vloerpakket.

Montage service

Zie je er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vind je terug in de extra opties en kan je eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vind je terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer je deze wenst.

Let op: je dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dien je op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen.

Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met je op over de planning. Qua planning kan je rekening houden met 8 tot 12 weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.