Blokhut Ballyragget 930 x 595 x 277 cm Wanddikte 70 mm

Productnummer: DE11474   |   Zeer ruime blokhut met puntdak   |   Ramen en deuren tegen meerprijs

€ 9.339,75 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 198,47 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 4-5 weken)
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 4-5 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Deuren & Ramen Pakket
Samenstelling Sluiten
 • € 9.339,75 Standaardproduct Blokhut Ballyragget 930 x 595 x 277 cm Wanddikte 70 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Ballyragget 930 x 595 x 277 cm Wanddikte 70 mm

 • Ideaal als vakantiechalet, ruim kantoor of houten woning
 • Ruime voorluifel (130 cm)
 • 70 mm dikke blokhutprofielen, geisoleerd en duurzaam
 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)
 • Starterset niet ingegrepen
 • Exclusief dakbedekking
 • Ramen en deuren tegen meerprijs

Blokhut Ballyragget 930 x 595 x 277 cm Wanddikte 70 mm

Deze zeer ruime Blokhut Ballyragget van het merk Tuindeco is zeer geschikt als mantelzorgwoning, ruimte werkschuur of houten vakantiehuis. Deze royale houten tuinhuis wordt tegen meerprijs geleverd met 4 te openen ramen en een dubbele deur die zorgen voor veel lichtinval. Daarnaast kunnen door de dubbele deur ook grote items binnen zetten. Het raamwerk in de deuren en ramen is dubbel glas. Blokhut Ballyragget behoort tot de categorie grote blokhutten / houten woningen in ons assortiment. 

Let op: Blokhut Ballyragget wordt standaard zonder ramen en deuren geleverd. Een Standaard ramen en deurenpakket of een kunststof ramen en deuren pakket kan tegen meerprijs worden meebesteld bij de extra opties. 

Blokhut Ballyragget 595 x 930 x 277 cm Wanddikte 70 mm

Deze onbehandelde vuren houten blokhut van 595 x 930 cm wordt standaard geleverd met bevestigingsmaterialen en tekeningen. De optionele deur is bij ons voorzien van scharnieren. Een opbouwtekening en materiaallijst wordt uiteraard meegeleverd. De optionele deuren en ramen hebben losse roedes. Deze blokhut Ballyragget met wanden van 70mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. 

Specificaties Blokhut Ballyragget:

 • Hout geschaafd: Ja
 • Houtsoort: Scandinavisch Vuren
 • Wanddikte: 70mm
 • Afmetingen: 595 x 800 cm
 • Luifel: 130 cm 
 • Funderingsmaat: 575 x 780 cm
 • Nokhoogte: ca. 277 cm
 • Ramen: Ja, 4 (142x105) tegen meerprijs
 • Deuren: 1 Dubbele Deur (145x195) tegen meerprijs
 • Type Beglazing: Dubbel glas
 • Type Dak: Zadeldak
 • Dakbedekking: Exclusief
 • Oppervlakte: 44.9 m²
 • Dakoppervlak (m²): 59.2 m²
 • Inhoud (m³): 107.8 m³
 • Gespiegeld op te bouwen? Ja
 • Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding: Ja

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Ballyragget kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiële onderdelen. Deze staterkit bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op: Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo creëert u een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur van uw blokhut zorgt. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

1. Mocht u door ons uw blokhut Ballyragget laten impregneren (aanbevolen) dan dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Ons advies is om na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) de blokhut alsnog af te lakken. U kunt uw blokhut het beste behandelen met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen. Het voordeel daarvan is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs en voor de Embalan Dekkende Verf die u wenst. Verf uw blokhut nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen rood en de wanden wit.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw aan te brengen, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt. Anders heeft u kans dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet na de werking van het hout. Leg uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg ook altijd voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Dan adviseren wij deze blokhut onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 8 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Zelf behandelen in een blanke kleur of kleurtje, meer info en tips

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 8 potten Embalan nodig van a 2,5 liter voor dit model. 

Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van Tuinhuis Ballyragget. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Dakbedekking

Voor uw Blokhut Ballyragget dient u zelf dakbedekking uit te kiezen en mee te bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze blokhut is ook geschikt om te bedekken met houten dakpannen of gebruikte dakpannen door de stevige constructie. 

Dakgootsets

Voor het afvoeren van hemelwater van het zadeldak van houten tuinhuis Ballyragget zijn tevens dakgootsets als extra optie mee bestellen. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van een kunststof dakgooset 100 mm in de kleur antraciet of een dakgootset van 125 mm in verzinkt. 

Fundering

Blokhut Ballyragget wordt geleverd exclusief houten vloer voor in de berging en fundering. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Kijk bij de extra opties voor het op maat meebestellen van funderingbalken, ook leverbaar in geimpregneerd en hardhout. Plaats funderingbalken op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder.

Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden of met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken bij drassige ondergronden. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Houten Vloer

Blokhut Ballyragget wordt geleverd exclusief vloer voor in de berging. Een vloer meebestellen? Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van een houten vloer pakket. Vloerpakketen zijn leverbaar in 18mm of 26mm en in een onbehandelde en geimpregneerde varriant. 

Exclusief ramen en deuren

Blokhut Ballyragget wordt door Tuindeco standaard geleverd zonder ramen en deuren. Bij de extra opties kan een Standaard Ramen en Deuren pakket of een Kunststof Ramen en Deuren pakket meebesteld worden tegen meerprijs.

Het Standaard pakket bestaat uit:

 • Houtsoort: Gelamineerd grenen 54mm
 • Raamkozijn Dikte: 54mm
 • Deurkozijn Dikte: 42mm
 • Dubbelglas Ramen: 3/9/3mm
 • Dubbelglas Deuren: 3/9/3mm
 • Raamwatergoot: Aluminium
 • Raamopeningssysteem: Draai-kiep (2-hand systeem)
 • Deur slot: Cilinderslot

Blokhut Ballyragget kan tevens tegen een meerprijs worden geleverd met een Ramen en Deuren pakket van Kunststof (Wit). Kijk bij de extra opties wanneer u Ballyragget van Tuindeco wenst te bestellen met een PVC Ramen en Deuren pakket. Het Ramen en Deuren pakket van Kunststof bestaat uit:

 • Materiaal: PVC
 • Raamkozijn Dikte: 74x64mm
 • Deurkozijn Dikte: 74x64mm
 • Dubbelglas Ramen: 4/16/4mm
 • Dubbelglas Deuren: 4/16/4mm
 • Kleur: Wit (RAL9016)
 • Raamopeningssysteem: Draai-kiep (1-hand systeem)
 • Deur slot: 3-punts slot
 • U-waarde: 1.33W(m2k)
 • Afdichting: Dubbel rubber
 • Hang en sluitwerk: Siegenia Titan AF (WIT)

Alternatieve blokhutten

Wilt u vergelikbare blokhut in een andere afmeting? Kies dan voor blokhut Rune of Niedersachsen. Mocht u liever een blokhut willen met veel glas dan is blokhut Clockhouse Trevor een goede optie. Blokhut Bridgend is een mooie L-vormige blokhut. U kunt de genoemde blokhutten vinden onderaan deze pagina onder het kopje alternatieve artikelen. 

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met een aantal weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de blokhut montageservice en lees voorafgaand de algemene voorwaarden goed door is ons advies!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Houten Woning Blokhut Ballyragget Blokhut Ballyragget 930 x 595 x 277 cm Wanddikte 70 mm   |   Zeer ruime blokhut met puntdak   |   Ramen en deuren tegen meerprijs Op voorraad
€ 9.339,75 Per stuk incl. BTW