Blokhut Ballyragget 930 x 595 x 277 cm Wanddikte 70 mm

Productnummer: DE11474   |   Zeer ruime blokhut met puntdak   |   Ramen zijn te openen

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 3-4 weken. Vaste bezorgdag per postcode

€ 10.050,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 4-6 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Deuren & Ramen Pakket
Samenstelling Sluiten
 • € 10.050,95 Standaardproduct Blokhut Ballyragget 930 x 595 x 277 cm Wanddikte 70 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Ballyragget 930 x 595 x 277 cm Wanddikte 70 mm

 • Ideaal als vakantiechalet, ruim kantoor of houten woning
 • Ruime voorluifel (130 cm)
 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Ballyragget 930 x 595 x 277 cm Wanddikte 70 mm

Deze zeer ruime Blokhut Ballyragget 930 x 595 x 277 cm van het merk Tuindeco is zeer geschikt als mantelzorgwoning, ruimte werkschuur of houten vakantiehuis. Deze royale houten tuinhuis wordt geleverd met 4 te openen ramen en een dubbele deur die zorgen voor veel lichtinval. Daarnaast kunnen door de dubbele deur ook grote items binnen zetten. Het raamwerk in de deuren en ramen is dubbel glas. Blokhut Ballyragget behoort tot de categorie grote blokhutten / houten woningen.

Afmetingen

Blokhut - Tuinhuis Ballyragget is 595 cm breed en 930 cm diep. De luifel van het tuinhuis is 130 cm diep. De funderingsmaten van deze grote blokhut is 575x780 cm. De hoogte van de nok is ca. 277 cm. De 4 ramen zijn ca. 142 x 105 cm, inclusief kozijn. De dubbele deur is 145 x 189 cm inclusief kozijn. De deuren en ramen worden geleverd met losse roedes die optioneel naar wens zijn te plaatsen. De blokhutprofielen zijn 70 mm dik.

Dakbedekking

Voor uw Blokhut Ballyragget dient u zelf dakbedekking uit te kiezen en mee te bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze blokhut Ballyragget is ook geschikt om te bedekken met houten dakpannen of gebruikte dakpannen.

Dakgootsets

Voor het afvoeren van hemelwater van het zadeldak van houten tuinhuis Ballyragget zijn tevens dakgootsets als extra optie mee bestellen. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van een kunststof dakgooset 100 mm in de kleur antraciet of een dakgootset van 125 mm in verzinkt. 

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Door ons uw Tuinhuis Ballyragget te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen. 

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 8 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot. 

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Zelf behandelen in een blanke kleur of kleurtje, meer info en tips

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 8 potten Embalan nodig van a 2,5 liter voor dit model. 

Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van Tuinhuis Ballyragget. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Standaard bij blokhut Ballyragget

Deze onbehandelde vuren houten blokhut van 595 x 935 cm wordt standaard geleverd met bevestigingsmaterialen en tekeningen. De deur is bij ons voorzien van scharnieren. Een opbouwtekening en materiaallijst wordt uiteraard meegeleverd. De deuren en ramen hebben losse roedes. Deze blokhut Ballyragget met wanden van 70mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Ballyragget kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor dit tuinhuis. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer / dakshingles.

Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties. Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm.

Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatieroosters als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer / dakshingles worden niet standaard meegeleverd. U dient hiervoor de staterset meebestellen als extra optie.

Fundering

Blokhut Ballyragget wordt geleverd exclusief houten vloer voor in de berging en fundering. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Kijk bij de extra opties voor het op maat meebestellen van funderingbalken, ook leverbaar in geimpregneerd en hardhout. Plaats funderingbalken op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder.

Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken (extra optie). In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Houten Vloer

Blokhut Ballyragget wordt geleverd exclusief vloer voor in de berging. Een vloer meebestellen? Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van een houten vloer pakket. Vloerpakketen zijn leverbaar in 18mm of 26mm en in een onbehandelde en geimpregneerde varriant. 

Standaard ramen en deuren

Blokhut - Tuinhuis Ballyragget van Tuindeco wordt geleverd met een standaard pakket voor deuren en ramen. Dit pakket bestaat uit:

 • Houtsoort: Gelamineerd grenen 54mm
 • Raamkozijn Dikte: 54mm
 • Deurkozijn Dikte: 42mm
 • Dubbelglas Ramen: 3/9/3mm
 • Dubbelglas Deuren: 3/9/3mm
 • Raamwatergoot: Aluminium
 • Raamopeningssysteem: Draai-kiep (2-hand systeem)
 • Deur slot: Cilinderslot

Blokhut Ballyragget kan tevens tegen een meerprijs worden geleverd met een Ramen en Deuren pakket van Kunststof (Wit). Kijk bij de extra opties wanneer u Ballyragget van Tuindeco wenst te bestellen met een PVC Ramen en Deuren pakket. Het Ramen en Deuren pakket van Kunststof bestaat uit:

 • Materiaal: PVC
 • Raamkozijn Dikte: 74x64mm
 • Deurkozijn Dikte: 74x64mm
 • Dubbelglas Ramen: 4/16/4mm
 • Dubbelglas Deuren: 4/16/4mm
 • Kleur: Wit (RAL9016)
 • Raamopeningssysteem: Draai-kiep (1-hand systeem)
 • Deur slot: 3-punts slot
 • U-waarde: 1.33W(m2k)
 • Afdichting: Dubbel rubber
 • Hang en sluitwerk: Siegenia Titan AF (WIT)

Tip

U kunt bij Gadero ook uw sierbestrating bestellen. Bij de verwante producten vindt u opvulzand, opsluitbanden, betontegels en sierbestrating.

Bestel uw prefab houten chalet online

Uw houten chalet kopen voor uw camping of een houten woning bestellen voor tijdelijke gebruik, begint op Gadero.nl, al meer dan 10 jaar het adres voor houten accommodaties en chalets kopen. Bestel online of bezoek onze showrooms in Breukelen of Meppen. Heeft u mee dan 2 stuks nodig? Neem dan contact met ons op voor een speciale offerte van kant en klare houten woningen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Houten Woning Blokhut Ballyragget Blokhut Ballyragget 930 x 595 x 277 cm Wanddikte 70 mm   |   Zeer ruime blokhut met puntdak   |   Ramen zijn te openen Op voorraad
€ 10.050,95 Per stuk incl. BTW