Logo Gadero
inspiratieservice

Vlonder accesoires

Naast vlonderhout leveren wij ook alle benodigde ijzerwaren en andere bevestigingsmaterialen voor een stevige vlonder. Denk hierbij aan een worteldoek en ijzerwaren (zoals vlonderschroeven en slotbouten) voor een professionele montage van uw houten vlonder, complete veranda of aanlegsteiger aan het water. Bij uw hardhout, lariks of Geïmpregneerde houten vlonder met hout en accessoires van houthandel Gadero, uw expert in vlonderhout.

Vlonder toebehoren

Wilt u een complete houten vlonder kopen? Hier koopt u vierkante palen, balken en terrasplanken inclusief Torx vlonderschroeven, slotbouten, hardhoutolie, onzichtbare clips en worteldoek. Hier vindt u alles dat u nodig hebt voor het bouwen van uw vlonder. En nog belangrijker de materialen zijn afgestemd op de plankdikte, dwarsbalken en palen en dergelijke die u gebruikt. Dat scheelt een hoop uitzoekwerk. 

Voor montage van composiet vlonders bekijk onze aparte pagina composiet terrassen en schuttingen

Naast doe het zelf vlonderbouw tips voor het maken van een vlonder biedt Gadero.nl ook montagepartners in heel Nederland en België. Zij kunnen het plaatsen van uw vlonderterras voor u geheel uit handen nemen.

Let op, voor composiet vlonderplanken hebben we een speciale pagina met bevestigingsmateriaal voor kunststof terrasdelen.

Vlonderbouw accessoires inspiratie