Doe Het Zelf Overkapping Renesse 300 x 313 cm - Doe het zelfbouw

Productnummer: DE12134 Zonder overstek   |   Doe-het-zelf constructie   |   Geleverd met aluminium daktrim en stadsuitloop

€ 1.124,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 23,91 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Dakbedekking plat dak
Montageservice (Alleen in Nederland)
Zijwand Links DHZ Overkapping Red Class Wood
Zijwand Rechts DHZ Overkapping Red Class Wood
Achterwand DHZ Overkapping Red Class Wood
Samenstelling Sluiten
 • € 1.124,95 Standaardproduct Doe Het Zelf Overkapping Renesse 300 x 313 cm - Doe het zelfbouw
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Doe Het Zelf Overkapping Renesse 300 x 313 cm - Doe het zelfbouw

 • Red Class Wood
 • Aantrekkelijke prijs, zelf op maat zagen
 • Inclusief daktrim en stadsuitloop
 • Meer werk, door zelf op maat zagen
 • Prijs exclusief dakbedekking

Doe Het Zelf Overkapping Renesse 300 x 313 cm - Doe het zelfbouw

Bent u op zoek naar een goedkope doe-het-zelf overkapping van ca. 3x3 meter van Red Class Wood? Buitenverblijf Renesse is hiervoor een goede keuze. Het Red Class hout is de nieuwe geïmpregneerde naaldhoutsoort met de looks van Lariks Douglas, maar zonder de negatieve eigenschappen van Lariks Douglas hout. Uw hout is vormvast doordat het kunstmatig is gedroogd.

Deze DHZ Red Class Wood overkapping Renesse is in totaal 3 meter breed, 313 cm diep en een totale hoogte van 2.55 meter. Deze overkapping heeft geen overstek en een doorloophoogte van 234 cm. Dit moderne buitenverblijf wordt geleverd met een plat dak. 

Doe het zelf bouwpakket

Uw overkapping Renesse van 300 x 313 cm wordt geleverd in een compleet DHZ pakket bestaande uit Red Class Wood hout zonder voorbewerking. U krijgt een opbouw handleiding meegeleverd inclusief bevestigingsmaterialen. U dient zelf alle onderdelen op maat te maken. Het bouwpakket wordt geleverd inclusief aluminium daktrim en vierkante stadsuitloop. Betonpoeren en dakbedekking (EPDM) dient u zelf bij te bestellen via de extra opties. 

Meegeleverde materialen

U krijgt verschillende onderdelen meegeleverd wanneer u buitenverblijf Renesse besteld. Bestaande uit het volgende:

 • Verlijmde staanders 20 x 20 cm
 • Ringbalk 6.5 x 19 cm
 • Gordingen 4.5 x 12 cm
 • Dakbeschot 1.8 x 19.5 cm
 • Aluminium antraciet daktrim en stadsuitloop (vierkant)
 • Opbouw handleiding incl. bevestigingsmaterialen

Fundering

Voor een stevige constructie monteert u uw overkappingstaanders altijd op betonpoeren. Monteer uw 4 staanders op betonpoeren en vul deze aan met snelbeton. Kies bij de extra opties voor het bestellen van diverse soorten betonpoeren waaronder afgeschuinde betonpoeren in antraciet of wit/grijs, of rechte modellen in de kleur antraciet. 

Gebruik voor het plaatsen van eventuele wanden (extra optie) tussen de staanders een recht model betonpoer. Dit in verband met het goed aansluiten van de wanden op betonbanden. 

Dakbedekking

Buitenverblijf Renesse van Red Class Wood wordt geleverd exclusief dakbedekking voor uw platte dak. Bestel bij de extra opties uw EPDM rubberfolie mee samen met EPDM contactlijm. Voor de afvoer van uw hemelwater wordt een vierkante stadsuitloop meegeleverd. Bestel voor elke 5 m2 aan EPDM een extra bus spuitlijm!

Voor de afwerking van de dakranden en het EPDM kunt u een daktrimset monteren. Deze wordt meegeleverd in de kleur antraciet. Deze daktrimsets worden geleverd inclusief rechte delen, hoekstukken en koppelstukken. Bestel zelf uw schroeven hierbij. 

Wandopties

U heeft de mogelijkheid voor deze DHZ overkapping Renesse om deze uit te breiden met verschillende wanden. Kies bij de extra opties voor zowel een achterwand als een zijwand (links of rechts). Deze zijn beschikbaar in verschillende typen (tegen een meerprijs). U heeft hiervoor de volgende opties:

 • Wandmodule - Zweeds Rabat Red Class Wood (incl. regelwerk)
 • Wandmodule - Zweeds Rabat Zwart Gespoten (incl. regelwerk)

Let op! De wanden worden ook als DHZ pakket geleverd inclusief handleiding, bevestigingsmaterialen en regelwerk. U dient de wanden zelf op maat te maken, maar wij bieden ook een montageservice aan tegen meerprijs. 

Liever iets anders dan een DHZ overkapping? Bekijk ook onze compleet voorgezaagde overkappingen met plat dak type Oslo. Gaat u voor een maatwerk overkapping? Kijk dan eens bij onze klustips overkapping bouwen voor verschillende stappenplannen en 3D-tekeningen. 

U kunt ook gebruik maken van onze rekentool. Zo heeft u zelf in de hand welke opties u wilt toevoegen aan uw overkapping. Kies bijvoorbeeld voor een overkapping met Lariks Douglas palen of eikenhouten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Doe Het Zelf overkapping Renesse Doe Het Zelf Overkapping Renesse 300 x 313 cm - Doe het zelfbouw Zonder overstek   |   Doe-het-zelf constructie   |   Geleverd met aluminium daktrim en stadsuitloop Op voorraad
€ 1.124,95 Per stuk incl. BTW