Logo Gadero
service

Geïsoleerde blokhut

Op zoek naar een geïsoleerde blokhut? Wij hebben diverse dubbelwandige blokhutten die standaard goed geïsoleerd zijn waardoor u zowel in de zomer als in de winter kunt genieten van alle comfort. Een geïsoleerde blokhut houdt tijdens warme zomerdagen de warmte buiten en tijdens koude winterdagen de kou buiten. Wij bezorgen deze en andere grote blokhutten tot houten vakantie chalets in heel West Europa. TIP Ontdek ook onze blokhutten met wanddikte 70 mm, deze hebben door de dikke wanden al een isolatie van zichzelf. 

Bij Gadero vindt u diverse geïsoleerde tuinhuizen die standaard worden opgebouwd middels een dubbele wand, dubbelschalige daken, luxe deuren en ramen met isolatieglas. Kies o.a. uit blokhutten met dubbele wanddikte van 40/40 of 50/50 mm. Met een geïsoleerde tuinhuis haalt u een kant en klare blokhut is huis die u perfect kunt gebruiken als tuinkantoor of een ruimte om te overnachten.

Deze extra duurzame geïsoleerde blokhutten met stevige dubbele wanddikte kunt u niet alleen als kantoor gebruiken, maar ook als studio of vakantie chalet. Deze prefab tuinhuizen worden in kant en klare bouwpakketten aangeleverd en zijn in de basis compleet. Daarnaast zijn er ook dubbelwandige blokhutten bij Gadero te verkrijgen die u voor een meerprijs kunt laten impregneren. Zo haalt u een kant&klare geïsoleerde blokhut in huis.

Let op! Een geïmpregneerde blokhut dient u na plaatsing ook zo snel mogelijk te behandelen om een waterafstotende werking te creëren. Impregneren is niet afsluitend en kan dus inregenen. Het is met name voor vakantiehuizen belangrijk om de deze na plaatsing te behandelen. Impregneren zorgt wel voor bescherming tegen schimmels en insecten. 

Tips voor isolatie blokhutten

Zie onderstaande foto's hoe u zelf uw vloer, wanden en dak van uw blokhut kunt isoleren. 

waarop letten blokhut isoleren

Blokhut vloer isolatie

Hoe blokhut isoleren

Wanden van 70 mm isoleren al van zichzelf 

blokhut isoleren dak

Met dak isolatie maakt u van uw houten blokhut een geïsoleerde woning

In plaats van dakshingles kunt u ook kiezen voor stalen Easypan dakpanplaten. 

Zelfbouw op maat

Wilt u een blokhut op maat bouwen? Bekijk dan ook onze rekentool hiervoor of maak van onze losse blokhutprofielen zelf een houten woning. 

Geïsoleerde blokhut inspiratie