Blokhut Finn 1040 x 740+238 x 365 cm Wanddikte 92 mm - Prefab Houten Woning

Productnummer: DE2639 Witte Kunststof Deuren & Ramen   |   Inclusief Dubbel Glas   |   8 Luxe Ramen met 1 hands draai- kiep systeem

2 stuks op voorraad Vaste bezorgdag per postcode

€ 40.473,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 4-6 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Montageservice (Alleen in Nederland)
Samenstelling Sluiten
  • € 40.473,95 Standaardproduct Blokhut Finn 1040 x 740+238 x 365 cm Wanddikte 92 mm - Prefab Houten Woning
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Finn 1040 x 740+238 x 365 cm Wanddikte 92 mm - Prefab Houten Woning

  • Mega dikke wanden van 92 mm + Inclusief Dubbel Glas
  • Met witte Kunststof Deuren & Ramen (buitenwanden)
  • Geleverd met "Dubbel" Dak, 27mm boven / 19mm onder (Perfect voor issolatie)
  • Inclusief Fundering, Houten Vloer 27mm en Vlonder
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Finn 1040 x 740+238 x 365 cm Wanddikte 92 mm - Prefab Houten Woning

Blokhut Finn mag met recht een prefab houten woning genoemd worden. Dit houten Tuinhuis is een luxe vakantiebungalow of uw nieuwe home office thuiskantoor van Scandinavisch vurenhout van ruim 10 x 7 meter. De wanden van deze houten woning zijn maar liefst 92 mm dik en hiermee eigenlijk al geïsoleerd. Blokhut Finn heeft een luxe overdekte entree met houten vlonder en 5 apparte kamers. Maak van blokhut Finn een luxe zorgwoning, kantoor of vakantiehuisje. Genoeg ruimte voor slaapkamers en douche/wc met meegeleverde houten binnendeuren.

Maak van blokhut Finn een luxe zorgwoning, kantoor of vakantiehuisje. Bestel onder gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero. Wij bezorgen in heel Nederland en Europa. Nu tijdelijk gratis thuisbezorgd. 

Blokhut Finn - Deuren en Ramen van Woonhuiskwaliteit

Houten Blokhut - Tuinhuis Finn van Tuindeco wordt standaard geleverd met wit kunststof deuren en ramen in de buitenwanden. Alle deuren en ramen zijn van zogenaamde woonhuiskwaliteit. Alle ramen beschikken over dubbel glas en zijn voorzien van luxe draai- kiep stysteem met eenhands opening.

De luxe buitendeur onder de overdekte entree is 100 x 208 cm inclusief kozijn en de binnendeuren zijn 80 x  208 cm. De dubbel ramen zijn 150 x 130 cm inclusief kozijn en de enkel ramen 60 x 65 cm inclusief kozijn. Van de dubbele ramen is één van de ramen vast. De blokhut wordt standaard geleverd met een "dubbel" dak, 27 mm boven en 19 mm onder, daartussen kunt u eventueel isoleren. De fundering en vloer wordt eveneens meegeleverd.

Ramen 4 (150x130) 2 (60x65) 1 (95x130)
Deuren 1 (100x208) 5 (80x208) 1 (70x208)

Afmetingen

Blokhut Finn is 1040 x 740 cm. De funderingsmaten zijn 1020 x 720 cm. De luxe overdekte entree is 238 cm diep waardoor de totale diepte van Blokhut Finn uitkomt op ca. 978 cm.  

Deze blokhut/berging Finn is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. 

De Blokhut wordt tevens geleverd met een "Dubbel" Dak, 27mm boven en 19mm onder. Tussen het dubbele dak kunt u eenvoudig isolatie aanbrengen. 

Dakbedekking

Blokhut - Tuinhuis van Tuindeco wordt standaard zonder dakbedekking geleverd. Voor een meerprijs kunt u via de extra opties voor diverse kleuren rechte shingles waaronder zwart, rood of groen kiezen. Tevens kunt u nog kiezen voor Dakshingles Beverstaart of Hexagonaal in diverse kleuren. Kies bijvoorbeeld uit Beverstraat in de kleur rood of Hexagonaal in de kleur Groen.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak is het tevens mogelijk om complete dakgootsets mee te bestellen. Kies uit een kunststof dakgootset 100mm of een 125mm dakgootset in verzinkt. Complete dakgootsets worden altijd geleverd inclusief geimpregneerde gootplank. 

Zet deze prefab blokhut op een geïsoleerde betonvloer is ons advies en voorzie het dak van isolatieplaten om zo een volwaardig tuinkantoor of tijdelijke houten woning te bouwen.

Let op! De kleur van de geimpregneerde gootplank kan iets afwijken van de kleur van het onbehandelde hout van de blokhut Finn.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Finn kunt u als extra optie een Starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Finn. Deze Starterset / starterkit bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakshingles.

Wij raden aan om deze Starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties. Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm.

Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakshingles worden niet standaard meegeleverd. U dient hiervoor de starterset als extra optie mee te bestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne en grote tuinhuis 4 opties.

1. Door ons uw blokhut Finn te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen. 

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 27 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot. 

4. Grondverflaag machinaal laten spuiten - De levertijd van machinaal laten spuiten van een grondlaag vindt u hier. De levertijden hier van kunnen in het zomerseizoen en rond de bouwvak oplopen. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Zelf behandelen in een blanke kleur of kleurtje, meer info en tips

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 27 potten Embalan nodig van a 2,5 liter voor dit model. 

Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Finn. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een dakgoot, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met een aantal weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de blokhut montageservice en lees voorafgaand de algemene voorwaarden goed door is ons advies!

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielenlosse staanders of houten gleufpalen. Of gebruik onze rekentool

Formaten van de pakketten

Deze prefab blokhut Finn is een halve vrachtwagen vol en wordt geleverd in 10 pakketten met de onderstaande afmetingen (l x b x h):

Pakket 1 500 x 120 x 95 cm            1200 kg
Pakket 2 869 x 120 x 47 cm            1600 kg
Pakket 3 600 x 120 x 78 cm            1750 kg
Pakket 4 600 x 120 x 76 cm            1700 kg
Pakket 5 540 x 120 x 86 cm            1700 kg
Pakket 6 600 x 120 x 70 cm            1700 kg
Pakket 7 140 x 120 x 220 cm            200 kg
Pakket 8 140 x 120 x 210 cm            300 kg
Pakket 9 425 x 120 x 104 cm          1750 kg
Pakket 10 340 x 120 x 104 cm        1400 kg


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wanddikte 92mm Blokhut Finn Blokhut Finn 1040 x 740+238 x 365 cm Wanddikte 92 mm - Prefab Houten Woning Witte Kunststof Deuren & Ramen   |   Inclusief Dubbel Glas   |   8 Luxe Ramen met 1 hands draai- kiep systeem Op voorraad
€ 40.473,95 Per stuk incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!