Logo Gadero
service

Hardhouten gevelbekleding

Voor een duurzame gevel met een luxe uitstraling gebruikt u hardhouten gevelbekleding. Bij Gadero vindt u verschillende gevelprofielen van hoogwaardige hardhoutsoorten, zoals Ipé, Bankirai, Jatoba, Padouk en Garapa. Deze houtsoorten staan bekend om hun fraaie uiterlijk, grote duurzaamheid en stabiele natuur. Alle ingrediënten dus voor een prachtige gevel, waar u lang van kunt genieten. Wij bieden hardhout in veel verschillende profielen aan, denk daarbij aan halfhouts rabat, mes en groef, rhombus en channelsiding.

Door de grote keuze is er altijd een hardhouten gevelprofiel wat bij uw huis, tuinhuis of overkapping past. Let op hardhouten gevelbekleding is weliswaar zeer duurzaam, maar ook relatief zwaar en voorboren is een must. 

Voordelen van hardhouten gevelbekleding

Veel van onze klanten kiezen voor hardhouten gevelbekleding om de mooie warme uitstraling. De donkere kleur van het hardhout zal uiteindelijk zeer fraai vergrijzen. Een gevel van hardhout is dan ook onderhoudsarm. Bovendien is hardhout zeer duurzaam, ook als u het op een gevel gebruikt. Hoogwaardige hardhoutsoorten hebben een levensduur van 25 jaar of langer en kunnen dus lang op uw gevel blijven hangen. Dit hout heeft een goede isolerende werking en hardhouten profielen staan bekend als zeer stabiel, wat belangrijk is bij gevelbekleding. Bij Gadero heeft u veel keuze uit hardhouten gevelbekleding

Twijfelt u nog aan de juiste houtsoort voor uw gevel? Lees dan ook onze blog over de beste houtsoorten voor gevelbekleding.

Hardhouten gevelbekleding inspiratie