Logo Gadero
service

Horeca terras

Inspiratie of advies nodig voor de inrichting van uw horeca terras? Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een houten buiten terras. Een stevig terras is erg belangrijk, helemaal bij commercieel gebruik waar dagelijks vaak overheen gelopen wordt. Voor een horeca terras heeft u sterke houten vlonderplanken nodig, maar ook kunststof terrasplanken zoals composiet zijn een uitstekende keuze. Door de juiste planken te kiezen van bijvoorbeeld, Ipe, Bankirai of Padouk creëert u zelf een trendy look op uw terras. Maak met een design schaduwdoek van Nesling uw terras compleet. Als terrasafscherming hebben wij zeer moderne glaswanden. Toch liever een klassieke look? Kijk dan tussen onze lage schuttingdelen. Koop er mooie plantenbakken bij die matchen met uw vlonder en geef uw terras een unieke uitstraling.

Schaduw tijdens hete zomerdagen

Voor u en uw klanten is het heerlijk om tijdens de hete zomerdagen in de schaduw te zitten. Onze Gadero tip is daarom om een openschuivend schaduwdoek te plaatsen. Zo creëert u eenvoudig schaduw op uw terras. Deze zijn zelfs waterdicht verkrijgbaar! 

Horeca terras aanleggen

Hoe legt u nou zo'n horeca terras? Dat is een zeer goede vraag. Wij inspireren niet alleen klanten, maar wij geven ook veel informatie over onze producten. Zo hebben wij handige montage video's waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u zelf zo'n strak terras kan leggen.