Logo Gadero
service

Houthandel Almere

Tuinhout online bestellen en laten bezorgen in Almere of omgeving? Het kan, bij Gadero. Bestel al uw benodigdheden via onze website en wij leveren het bij uw voordeur af! Van Almere Stad, Almere Haven, Almere Buiten tot aan Almere Poort: Wij komen er iedere week in Flevoland om hout te bezorgen in uw buurt. Gadero is marktleider in tuinhout en heeft een uitgebreid assortiment schuttingvlondersrabatdelenbeschoeiing en tuinhekken. Daarnaast kunt u bij ons ook kant-en-klare overkappingenblokhutten en zelfs sierbestrating eenvoudig meebestellen! 

Bezorging in Almere

Iedere week rijden wij naar Flevoland voor de levering van hout. Bekijk de leverdag op deze pagina om te zien wanneer we bij u in de buurt komen. Naast onze vaste leverdagen heeft Gadero ook een 48-uurs assortiment. Deze populaire producten worden binnen twee werkdagen bij u thuisbezorgd. Voor sierbestrating geldt geen vaste bezorgdag maar dit wordt veelal binnen vijf werkdagen geleverd. Meer informatie over de levering van uw bestelling vindt u op de bezorgpagina.

Showroom en afhaalpunt in de buurt

Wij begrijpen dat u wellicht eerst het product met eigen ogen wilt zien voordat u het koopt. Dat kan, natuurlijk, in de buurt van Almere. Gadero heeft een showroom en afhaalpunt in Breukelen, circa 35 minuten met de auto vanaf Almere. Op deze locatie hebben wij een diversiteit van schuttingen, vlonders, overkappingen en andere houtwerken gemaakt ter bezichtiging. Daarnaast staan onze medewerkers klaar voor deskundig advies. Zo kunt u een overwogen keuze maken voor uw klus. Wel vragen wij u om een afspraak te maken als u langs wilt komen.

Ook kunt u een bestelling afhalen op deze locatie in Breukelen, tussen Utrecht en Amsterdam. Geef bij uw bestelling in de winkelwagen aan dat u wilt afhalen in Breukelen, en wij zorgen dat alles daar klaarligt!

Gadero Euvelgunner

Professionele montage in Almere

Wilt u uw klus laten uitvoeren door een vakman? Wij hebben jarenlange relaties met montagebedrijven zoals hoveniers, timmermannen en klussenbedrijven. Voor de zakelijke markt bieden wij 5% korting. Neem contact met ons op om hiervan te profiteren!

Heeft u vragen over bezorgen van hout in Almere of andere suggesties voor onze Houthandel Gadero? Bel 050 230.61.51 of vul onderstaand contactformulier in.