Logo Gadero
service

Houthandel Flevoland

Gadero is uw houthandel in Flevoland voor A-kwaliteit tuinhout. Wij bezorgen schutting tuinschermenvlonderplankenbeschoeiing damwanden en ruim 9000 andere tuinhout en sierbestrating artikelen binnen enkele dagen bij u thuis in heel Flevoland. Wij leveren wekelijks in AlmereLelystad, Emmeloord en Dronten (Noordoostpolder). Voor sierbestrating kan de levertijd iets oplopen. Dit geldt ook voor blokhutten die nog behandeld moeten worden. Zie meer informatie om de bezorgpagina

Wij hebben keuze uit meer dan 9000 tuinhout en sierbestrating producten. Wij leveren tuinhout volgens vaste bezorgdagen bekijk hiervoor onze speciale bezorgpagina. Voor het leveren van sierbestrating geldt leveren binnen 5 werkdagen, hiervoor gelden geen vaste bezorgdagen. Wij bezorgen uw artikelen in heel Flevoland volgens een staffel, hoe meer u koopt, hoe lager de bezorgkosten.  

Zakelijke korting tuinhout Flevoland

Ziet u op tegen het monteren van uw schutting of weet u niet waar u moet beginnen met het maken uw overkapping? Schakel dan een van onze ervaren montagepartners in. Wij werken samen met verschillende bouw- en groenbedrijven. Gaat u zakelijk bestellen? Wij bieden 5% korting aan onze zakelijke klanten. Neem contact met ons op om aanspraak te maken op deze korting en meer extra's.

Heeft u nog vragen over onze producten of levering? Neem dan contact met ons op. 

Rico Verhoeven schutting

Groot assortiment tuinhout thuisbezorgd

Bij Gadero vindt u een groot assortiment houtproducten voor uw vlonder of schutting. Daarnaast leveren wij ook diverse soorten rabatLariks Douglas of hout voor uw gevelbekleding. Doe inspiratie op via onze website en als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op!