Logo Gadero
service

Houthandel Benschop

Bent u op zoek naar een houthandel in Benschop en omstreken? Welkom bij Gadero! Wij zijn marktleider in tuinhout in de Benelux en hebben een breed assortiment schuttingvlondersrabatdelenbeschoeiing en tuinhekken. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor andere bouwwerken als overkappingenblokhutten en zelfs sierbestrating! Gadero staat voor topservice. U hoeft niet meer naar de bouwmarkt te rijden voor uw tuinhout Bestel alles gemakkelijk online: wij bezorgen het bij u thuis!

Levering tuinhout in Benschop

Elke week komen wij naar Utrecht voor de bezorging van hout. Bekijk de leverdagchecker op deze pagina om te zien wanneer we bij u langs kunnen komen. Goed om te weten is dat niet voor alle producten dezelfde leverdag geldt. Naast de vaste leverdagen is er bijvoorbeeld ook een 48-uurs assortiment. Deze meestverkochte producten worden binnen twee werkdagen geleverd. Voor sierbestrating geldt geen vaste bezorgdag, maar dit wordt veelal binnen vijf werkdagen geleverd. Meer informatie over de leveringen van hout vindt u op de bezorgpagina.

Showroom en afhaalpunt in de buurt

Wij begrijpen dat u wellicht eerst het product met eigen ogen wilt zien voordat u het koopt. Dat kan, natuurlijk, in de buurt van Benschop. Gadero heeft een showroom en afhaalpunt in Breukelen, circa 30 minuten met de auto vanaf Benschop. Op deze locatie hebben wij een diversiteit van schuttingen, vlonders, overkappingen en andere houtwerken gemaakt ter bezichtiging. Zo kunt u een overwogen keuze maken voor uw klus. Wel adviseren wij om een afspraak te maken als u langs wilt komen.

Ook kunt u een bestelling afhalen op de locatie in Breukelen, tussen Utrecht en Amsterdam. Geef bij uw bestelling in de winkelwagen aan dat u wilt afhalen in Breukelen, en wij zorgen dat alles daar klaarligt!

Gadero Euvelgunner

Professionele montage in Benschop

Op zoek naar een vakman in Benschop voor uw houtproject? Wij hebben jarenlange relaties met montagebedrijven zoals hoveniers, timmermannen en klussenbedrijven in de provincie Utrecht. Voor de zakelijke markt bieden wij 5% korting. Maak een account aan om hiervan te profiteren!

Heeft u vragen over bezorgen van hout in Wolvega of andere opmerkingen voor onze Houthandel? Bel 050 230.61.51!