Logo Gadero
service

Houthandel Drachten

Gaat u klussen in de tuin en wilt u hout en toebehoren laten bezorgen in Drachten of omgeving? Het kan! Naar de bouwmarkt is verleden tijd: bestel al uw benodigdheden bij Gadero en wij bezorgen het bij u thuis! Van De Haven, Vrijburg, De Wiken, De Drait, Himsterhout tot aan De Swetten. Wij komen iedere week in Drachten om hout te bezorgen, van Zuid-Drachten, Drachten centrum tot West-Drachten. Gadero is marktleider in tuinhout en heeft een uitgebreid assortiment schuttingvlondersrabatdelenbeschoeiing en tuinhekken. Daarnaast kunt u bij ons ook kant-en-klare overkappingenblokhutten en zelfs sierbestrating eenvoudig bestellen! 

Bezorging in Drachten

Iedere week rijden wij naar Friesland voor de levering van hout. Op deze pagina vindt u de leverdag checker waar u ziet wanneer we bij u in de buurt leveren. Naast onze vaste leverdagen heeft Gadero ook een 48-uurs assortiment. Deze populaire producten worden binnen twee werkdagen bij u geleverd. Voor sierbestrating geldt geen vaste bezorgdag, maar dit wordt meestal binnen vijf werkdagen bezorgd. Meer informatie over de levering van uw bestelling vindt u op de bezorgpagina.

Afhalen Groningen

Onze houthandel is gevestigd midden in Groningen stad op het industrieterrein Driebond. Hier hebben wij een enorm warenhuis met meer dan 9000 houtproducten. Let op: dit is geen showroom. Wel kunt u er voor kiezen om bij uw bestelling 'afhalen Groningen' te selecteren. Wij zorgen dan dat uw producten als een mooi pakket klaarstaat om afgehaald te worden. Meer informatie over het afhalen van uw bestelling vindt u op de bezorgpagina. Vanaf Drachten is het ongeveer 35 minuten rijden naar onze houthandel.

Gadero Euvelgunner

Professionele montage in Drachten

Wilt u uw klus laten plaatsen door een professionele vakman? Wij hebben jarenlange relaties met montagebedrijven zoals hoveniers, timmermannen en klussenbedrijven. Daarnaast, voor de zakelijke markt bieden wij 5% korting. Neem contact met ons op om hiervan te profiteren!

Heeft u vragen over de bezorging van hout in Drachten of andere suggesties voor onze Houthandel Gadero? Bel 050 230.61.51.