Houthandel Friesland

Zoekt u een houthandel in Friesland? Wij bezorgen in alle grote steden zoals Leeuwarden, Drachten, Wolvega, Heerenveen en Sneek tot in de kleinste dorpen zoals Schraard, Stiens en Oosterbierum tuinhout. U heeft bij Gadero bovendien het grootste assortiment schuttingplanken, vlonderplanken, rabatdelen en andere tuinhout artikelen.

Friesland staat bekend om water, niet voor niets leveren wij in deze provincie veel houten beschoeiingen en steiger vlonders voor bij de waterkant. De grondsoort in Friesland is doorgaans klei. Klei heeft een stevige structuur en is daardoor zeer geschikt om vierkante palen (bij voorkeur van hardhout) voor bijvoorbeeld uw schutting in de grond te plaatsen. Bij onze houthandel vindt u meer dan 2000 hardhout, daar kan geen doe het zelf bouwmarkt tegen op. Kies uit naaldhout en WPC kunststof artikelen voor uw schutting, vlonder of beschoeiing. Daarbij hebben we een groot assortiment trendy terrasoverkappingen en houten tuinhuisjes.

Tuinhout bezorgen in Friesland

Wij bezorgen in heel Friesland elke vrijdag. Bestellen bij onze houthandel voor dinsdag 9 uur betekent levering in dezelfde week in heel Friesland. Voor sommige kleine pakketten zoals losse picknicktafels of ronde palen kunnen wij ook nog op woensdag of donderdag trachten een koerierszending voor u te doen. U kunt dan het beste even bellen. Voor dagelijks directe 'afhaal' artikelen bekijk onze Lastminutes vanaf Groningen, voor overige artikelen en bezorging geldt de beschreven deadline van dinsdag 9 uur in de ochtend.

Montage in Friesland

Onze houthandel biedt naast hardhout, naaldhout en composiet tuinhout ook montage aan. Wij hebben o.a. in Leeuwarden, Drachten en Sneek kluspartners voor u beschikbaar die u vlonder kunnen bouwen, een schutting kunnen plaatsen, een tuinhuisjes monteren of andere klus kunnen klaren.

Bent u zelf timmerman of heeft u een klussenbedrijf? Wij zoeken nog gerenommeerde bedrijven die voor ons willen plaatsen. Stuur dan een bericht naar ons toe met uw werkgebied, specialiteiten en wijze van werken.