Logo Gadero
service

Houthandel Friesland

Zoekt u een houthandel in Friesland? Wij bezorgen in alle grote steden zoals Leeuwarden, DrachtenWolvega, Heerenveen en Sneek tot in de kleinste dorpen zoals Schraard, Stiens en Oosterbierum tuinhout. U heeft bij Gadero bovendien het grootste assortiment schuttingplankenvlonderplankenrabatdelen en andere tuinhout artikelen.

Friesland staat bekend om water, niet voor niets leveren wij in deze provincie veel houten beschoeiingen en steiger vlonders voor bij de waterkant. De grondsoort in Friesland is doorgaans klei. Klei heeft een stevige structuur en is daardoor zeer geschikt om vierkante palen (bij voorkeur van hardhout) voor bijvoorbeeld uw schutting in de grond te plaatsen. Bij onze houthandel vindt u meer dan 2000 hardhouten producten, daar kan geen doe-het-zelf bouwmarkt tegen op. Kies uit naaldhout en WPC kunststof artikelen voor uw schutting, vlonder of beschoeiing. Daarbij hebben we een groot assortiment trendy terrasoverkappingen en houten tuinhuisjes.

Tuinhout bezorgen in Friesland

Wij bezorgen wekelijks in heel Friesland. Voor actuele bezorginformatie in de regio Friesland kunt u het beste onze informatiepagina bekijken. Daarnaast is het mogelijk om tuinhout bij onze vestiging in Groningen af te halen. Alle informatie hierover staat ook op de eerder genoemde pagina. Voor dagelijks directe 'afhaal' artikelen bekijk onze Lastminutes vanaf Groningen. Voor bestrating hebben wij geen vaste leverdag, dit wordt in overleg met u en volgens de meest efficiënte route geleverd.

Montage in Friesland

Onze houthandel biedt naast hardhout, naaldhout en composiet tuinhout ook montage aan. Wij hebben o.a. in Leeuwarden, Drachten en Sneek kluspartners voor u beschikbaar die u vlonder kunnen bouwen, een schutting kunnen plaatsen, een tuinhuisjes monteren of andere klus kunnen klaren.

Bent u zelf timmerman of heeft u een klussenbedrijf? Wij zoeken nog gerenommeerde bedrijven die voor ons willen plaatsen. Stuur dan een bericht naar ons toe met uw werkgebied, specialiteiten en wijze van werken. Wij bieden zakelijke klanten ook 5% korting aan. Voor verdere informatie, neem contact met ons op.

Heeft u nog vragen over tuinhout, levering of de montage van tuinartikelen? Neem dan contact met ons op. 

Groot assortiment tuinhout thuisbezorgd

Bij Gadero vindt u een groot assortiment houtproducten voor uw vlonder of schutting. Daarnaast leveren wij ook diverse soorten rabatLariks Douglas of hout voor uw gevelbekleding. Doe inspiratie op via onze website en als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op!