Logo Gadero
inspiratieservice

Houthandel Limburg

In Noord, van Venray tot Heerlen in Zuid. Zelfs in Limburg België en dorpjes als Kelpen Oler bezorgen wij. We leveren niet alleen snel, maar we hebben ook het grootste assortiment hout voor schutting, vlonders, rabatdelen, beschoeiingen en tuinhekken. Naast tuinhout hebben we een groot aanbod aan moderne houten en aluminium terrasoverkappingen, douglas kapschuren, tuinprielen en allerlei formaten tuinhuisjes.

Bezorgdagen in Limburg

Wij leveren op vaste dagen in de provincie Limburg. Kijk voor onze actuele bezorgdagen op onze informatiepagina. Daarnaast bieden wij ook een aantal van onze hardlopers aan in ons 48-uurs assortiment. Voor sierbestrating bezorgen gelden geen vaste bezorgdagen, wel leveren we dit altijd binnen 5 werkdagen. Bekijk voor informatie over leveren van tuinhout en sierbestrating onze speciale bezorgpagina.

Tuinhout montage in Limburg

Wilt u uw schutting laten plaatsen of door een echte vakman een vlonder laten bouwen? Wij hebben jarenlange relaties met montagebedrijven zoals hoveniers, timmermannen en klussenbedrijven. Limburg heeft een heuvelachtig landschap, daarom hebben we lokaal ook specialisten in tuinverhogingen. Voor de zakelijke markt bieden wij 5% korting. Neem contact op om hier aanspraak op te maken. 

Heeft u vragen over bezorgen van tuinhout in Limburg of andere suggesties voor onze Houthandel Gadero? Bel 050 230.61.51 of stuur een email voor een offerte. 

levering tuinhout gadero

Groot assortiment tuinhout thuisbezorgd

Bij Gadero vindt u een groot assortiment houtproducten voor uw vlonder of schutting. Daarnaast leveren wij ook diverse soorten rabatLariks Douglas of hout voor uw gevelbekleding. Doe inspiratie op via onze website en als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op!