Logo Gadero
service

Houthandel Limburg - Maastricht

Kies voor Gadero als u op zoek bent naar de meest complete tuinhoutmarkt in Maastricht. Wij zorgen er voor dat u waar dan ook uw tuinhout producten voor de deur geleverd krijgt. Het maakt niet uit of u in Noord- of Zuid-Maastricht, Oost of West of in de binnenstad woont. We leveren niet alleen snel, maar we hebben ook het grootste assortiment hout voor schuttingvlondersrabatdelenbeschoeiingen en tuinhekken. Naast tuinhout hebben we een groot aanbod aan moderne houten en aluminium terrasoverkappingen, douglas kapschuren, tuinprielen en allerlei formaten tuinhuisjes. 

Bezorgdagen in Maastricht

Wij leveren op vaste dagen in de provincie Limburg. Kijk voor onze actuele bezorgdagen op onze informatiepagina. Daarnaast bieden wij ook een aantal van onze hardlopers aan in ons 48-uurs assortiment. Voor sierbestrating bezorgen gelden geen vaste bezorgdagen, wel leveren we dit altijd binnen 5 werkdagen. Bekijk voor informatie over leveren van tuinhout en sierbestrating onze speciale bezorgpagina.

Gadero Euvelgunner

Tuinhout montage in Maastricht

Wilt u uw schutting laten plaatsen of door een echte vakman een vlonder laten bouwen? Wij hebben jarenlange relaties met montagebedrijven zoals hoveniers, timmermannen en klussenbedrijven. Maastricht heeft een heuvelachtig landschap, daarom hebben we lokaal ook specialisten in tuinverhogingen. Voor de zakelijke markt bieden wij 5% korting. Maak een account aan om hier aanspraak op te maken. 

Heeft u vragen over bezorgen van tuinhout in Maastricht of andere suggesties voor onze Houthandel Gadero? Bel 050 230.61.51 of stuur een email voor een offerte.