Logo Gadero
service

Houthandel Noord Brabant - Tilburg

Tuinhout tot aan de deur geleverd in Tilburg? Dan is Gadero uw hout leverancier. Wij leveren de beste kwaliteit tuinhout in heel Tilburg van de wijk Stokhasselt tot aan de Blaak van Tilburg-Centrum tot aan Tivoli en van Korvel tot aan Hasselt en Goirke Gadero levert overal.

In Tilburg woont men dicht op elkaar, daarom zou u een mooie schutting van Gadero kunnen plaatsen. Om deze schutting stevig te plaatsen raden wij aan om deze op een van onze betonpoeren te plaatsen. Natuurlijk zien wij in Tilburg ook veel hoogbouw terug. Bij Gadero hebben wij ook lichtegewicht geïmpregneerde terrasplanken en tuinschermen voor op balkon of dakterras.

Bezorgdagen In Tilburg

Bij grote bestellingen wordt er wekelijks geleverd in in TIlburg . Kleine bestellingen worden natuurlijk sneller geleverd bekijk daarvoor ons 48 uur's assortiment. Voor preciese informatie kan u terecht op onze bezorgpagina bezorgpagina. Voor vragen kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

Natuurlijk leveren wij ook in de omliggende dorpen van Tilburg zoals, Rijen, Oisterwijk, Gilze, Berkel-enschot, en Kerkhoven.

Dient u het liever op te halen? Dan hebben wij nu ook een afhaallocatie in Waalwijk, op 20 minuten rijden van zowel Tilburg als 's-Hertogenbosch. Hier vindt éénmaal per 2 weken een afhaalmoment plaatst. Deze locatie bevindt zich aan Van Hiltstraat 25, 5145 RK in Waalwijk (Noord-Brabant).

hardhouten vlonderplanken loods

Tuinhout montage in Noord Brabant

Uw schutting vakkundig laten plaatsen in Tilburg of ergens anders in Brabant door een echte expert een vlonderterras met of zonder overkapping laten bouwen? Wij hebben jarenlange relaties met montagebedrijven zoals hoveniers, timmermannen en klusbedrijven in Hasselt, Goirke, Tivoli, Broekhoven en Stokhasselt-Zuid. Voor meer informatie kijk naar de pagina van montage service.

Heeft u vragen over houthandel Gadero? Bel 050 230.61.51 of stuur een email voor een offerte. Buiten genieten binnen handbereik, met Houthandel Gadero BV