Doe het zelf overkapping Holten 690 x 300 x 262 cm

ACTIE! Nu met gratis levering.   |   Inclusief glaswerk en beslag   |   Exclusief fundering en dakleer   |   Onbehandeld   |   Zwarte wanden als optie

Aangepaste levertijd Ongeveer 3 tot 4 weken

€ 2975,00 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Wanden
Betonpoeren
Dekkende Beits
Daktrim
IJzerwaren
Ventilatie
Wegzakpreventie
Dakdoorvoer
Dakbedekking plat dak
Totaal voor dit product
  • € 2975,00Dit product
€ 2975,00 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Doe het zelf overkapping Holten 690 x 300 x 262 cm

  • Inclusief materiaallijst en bouwtekening
  • Inclusief schroevenpakket
  • Gratis thuisbezorgd
  • Echt glas in raam en deur
  • Zelf op maat zagen
  • Deur en raam zijn van vuren hout
Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE11208
Afmetingen:
740 x 350 x 262
Extra:
Luxe geschaafd
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
2.8
Materiaal:
Glad Geschaafd Lariks Douglas
Breedte:
690 cm
Diepte:
300 cm
Hoogte:
262 cm

Doe het zelf overkapping Holten 690 x 300 x 262 cm

Deze luxe Doe het zelf Overkapping Holten is gemaakt van blank glad geschaafd Lariks Douglas hout. De ramen en deuren van de overkapping zijn gemaakt van onbehandeld Vuren. De Holten overkapping is 690 cm breed, 300 cm diep en 262 cm hoog. Doe het zelf Overkapping Holten bestaat uit en vierkante dichte ruimte waar bijvoorbeeld tuinmeubelen of tuingereedschap kan worden opgeborgen en uit een open overkapping waar bijvoorbeeld een zithoek neerget kan worden. Deze luxe Overkapping Holten valt onder de 7x3 meter modellen.

Afmetingen 

De afmeting van de berging is 300x300 cm en de overkapping 390x300 cm. Het dak steekt rondom 25 cm over. De staanders zijn geschaafd en zijn 14.5x14.5 cm. De funderingsmaten zijn 300x690 cm. De deur is 83x190 cm inclusief kozijn en het raam 77x112 cm inclusief kozijn (is te openen). Het raam en deur is voorzien van enkel glas.

Inbegrepen

Deze overkapping wordt inclusief glaswerk, tekeningen met materiaallijst, en beslag geleverd zodat u deze gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. Het Lariks Douglas hout is geschaafd, gedroogd, kernhout en van A-kwaliteit.

Dakbedekking en funderingsmateriaal is niet inbegrepen, maar deze kunt u vinden bij de verwante producten van deze overkapping. 

Ventileren

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede lichtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters. 

Het Lariks Douglas hout van deze vierkante blokhut is gedroogd, onbehandeld en gladgeschaafd. De overkapping is van het merk Tuindeco wat garant staat voor een opberging van A-kwaliteit. 

Bestel deze doe het zelf Overkapping Holten hier voordelig en u kunt jarenlang genieten van een prachtige opbergruimte voor in uw tuin. 

Let op: Op de foto staat de duurdere variant met wanden van zwarte potdekselplanken. Deze overkapping is van Onbehandeld Lariks.

Dit product valt onder de categorie: Blokhut 28 mm, Blokhut 7x3, Overkapping 7 meter breed


Vragen & antwoorden over dit product

Nee, deze doe het zelf kapschuur wordt geleverd in ruwe materialen.
Deze dient u nog op maat te zagen en boren.

De staanders zijn 14,5 x14,5 cm dik / breed.

Deze overkapping is enkel verkrijgbaar in de vaste samenstelling.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Luxe geschaafd Doe het zelf Overkapping Holten (zwarte wanden als extra optie) Doe het zelf Overkapping Holten 740 x 350 x 262 Onbehandeld Lariks Douglas ACTIE! Nu met gratis levering.   |   Inclusief glaswerk en beslag   |   Exclusief fundering en dakleer   |   Onbehandeld   |   Zwarte wanden als optie
€ 2975,00 per stuk incl. BTW