Doe het zelf overkapping Holten 690 x 300 x 262 cm blanke wanden

Productnummer: DE11208 Inclusief glaswerk en beslag   |   Exclusief fundering en dakleer   |   Onbehandeld   |   Zwarte wanden als optie 1

Aangepaste levertijd Levertijd ca. 3-4 weken

€ 4.147,95 Per stuk incl. BTW

Gebruik de code VROEG2 in je winkelwagen voor 10% korting

Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 88,14 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Daktrim
Ventilatieroosters
Wegzakpreventie
Dakdoorvoer
Dakbedekking plat dak
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 4.147,95 Standaardproduct Doe het zelf overkapping Holten 690 x 300 x 262 cm blanke wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Doe het zelf overkapping Holten 690 x 300 x 262 cm blanke wanden

  • Inclusief schroeven, ijzerwaren en bouwtekening
  • Lage aanschafprijs (wel meer montage-uren)
  • Echt glas in raam en deur
  • Glad geschaafd Lariks Douglas hout
  • Zelf op maat zagen (enige kluservaring vereist)

Doe het zelf overkapping Holten 690 x 300 x 262 cm blanke wanden

Deze luxe Doe het zelf Overkapping Holten is gemaakt van blank glad geschaafd Lariks Douglas hout. De ramen en deuren van de overkapping zijn ook gemaakt van Lariks/Douglas. De Holten overkapping is 690 cm breed, 300 cm diep en 262 cm hoog. Doe het zelf Overkapping Holten bestaat uit en vierkante dichte ruimte waar bijvoorbeeld tuinmeubelen of tuingereedschap kan worden opgeborgen en uit een open overkapping waar bijvoorbeeld een zithoek neerget kan worden. Deze luxe Overkapping Holten valt onder de 7x3 meter modellen. 

Deze DHZ Overkapping Holten is een prefab pakket voor een lage prijs, wel dient u alle planken en balken nog zelf op maat te zagen. Dit vergt enige kluservaring en kost meer tijd dan onze voorgezaagde prefab terrasoverkappingen type Oslo, Bergen en Hamar.

Afmetingen 

De afmeting van de berging is 300x300 cm en de overkapping 390x300 cm. Het dak steekt rondom 25 cm over. De staanders zijn geschaafd en zijn 14.5x14.5 cm. De funderingsmaten zijn 300x690 cm. De deur is 83x190 cm inclusief kozijn en het raam 77x112 cm inclusief kozijn (is te openen). Het raam en deur is voorzien van enkel glas.

Dakbedekking

Doe-het-zelf Blokhut Holten wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie kunt u dakbedekking in de vorm van EPDM of Easyroofing zelfklevende dakfolie meebestellen (sterk aanbevolen). EPDM is duurzaam rubber folie materiaal (duurzamer dan dakleer en easyroofing) en is eenvoudig aan te brengen met de meegeleverde contactlijm. Easyroofing aluminium dakbedekking heeft enkele voordelen, het is zelfklevend dus eenvoudig en snel aan te leggen. Voor de afwerking van EPDM ofwel Easyroofing kunt u tevens complete daktrimsets meebestellen in Aluminium en Antractiet. Kijk voor het bestellen van dakbedekking en daktrimsets bij de extra opties.

Inbegrepen

Deze overkapping wordt inclusief glaswerk, tekeningen met materiaallijst, en beslag geleverd zodat u deze gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. Het Lariks Douglas hout is geschaafd, gedroogd, kernvrij en van A-kwaliteit.

Dakbedekking en funderingsmateriaal is niet inbegrepen, maar deze kunt u vinden bij de verwante producten van deze overkapping. 

Ventileren

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters. 

Het Lariks Douglas hout van deze vierkante blokhut is gedroogd, onbehandeld en gladgeschaafd. De overkapping is van het merk Tuindeco wat garant staat voor een opberging van A-kwaliteit. 

Bestel deze doe het zelf Overkapping Holten hier voordelig en u kunt jarenlang genieten van een prachtige opbergruimte voor in uw tuin. 

Maatwerk kan ook

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe.

Dit product valt onder de categorie: Blokhut 28 mm, Blokhut 7x3, Overkapping 7 meter breed Verder kijken:  overkapping ca 7 meter breed, blokhut 7x3 meter.


Vragen & antwoorden over dit product

Is bij deze https://gadero.nl/overkapping-holten-690x300x262cm/ alles op maat en voorgeboord? Wij horen het graag. Met vriendelijke groet, Marije

Nee, deze doe het zelf kapschuur wordt geleverd in ruwe materialen.
Deze dient u nog op maat te zagen en boren.

Hoe dik zijn de staanders?

De staanders zijn 14,5 x14,5 cm dik / breed.

Is de opstelling ook te leveren zonder achterwand bij de overkapping? Wat is dan de minderprijs?

Deze overkapping is enkel verkrijgbaar in de vaste samenstelling.

Is de opstelling ook te spiegelen? 690 is voor ons te lang, is er ook nog een 500 uitvoering of kan de overkapping simpel ingekort worden.

Spiegelen en inkorten bij doe het zelf pakketten mogelijk.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
De overkapping Holten deze is van het merk tuindeco, en is bij andere aanbieders soms iets goedkoper te vinden. Er waren 4 weken extra levertijd. Dat was keurig vooraf aangegeven. Ik kreeg netjes een SMS over de levering, ik had ook graag 1 week eerder een email gehad, met een aankondiging van de aanstaande levering. De levering zelf was prima, alles wat besteld was was erbij. Het bouwen van het tuinhuis was goed te doen, maar hou rekening met veel extra zaagwerk. Een kant en klaar bouwpakket is het zeker niet. de rabatdelen waren ruim voldoende, ook de delen voor het dak zaten er 6 planken extra bij. De bouwbeschrijving is goed, maar niet perfect. Het eindresultaat is prima, en voldoet aan mijn verwachting.
geleverd volgens order, en kreeg vooraf de bouwbeschrijving per email.
meer extra zaagwerk dan verwacht

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
overkapping holten blanke wanden Doe het zelf overkapping Holten 690 x 300 x 262 cm blanke wanden Inclusief glaswerk en beslag   |   Exclusief fundering en dakleer   |   Onbehandeld   |   Zwarte wanden als optie
€ 4.147,95 Per stuk incl. BTW