Doe het zelf overkapping Holten 690 x 300 x 262 cm blanke wanden

Productnummer: DE11208 Inclusief glaswerk en beslag   |   Exclusief fundering en dakleer   |   Onbehandeld   |   Zwarte wanden als optie

Aangepaste levertijd Ongeveer 3 tot 4 weken

€ 2975,00 per stuk incl. btw

Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Dekkende Beits (zelf aanbrengen)
Daktrim
Ventilatie
Wegzakpreventie
Dakdoorvoer
Dakbedekking plat dak
Meerpijs Lariks Douglas Deuren en Ramen
Totaal voor dit product
  • € 2975,00Dit product
€ 2975,00Totaal incl. BTW

Voor- en nadelen van Doe het zelf overkapping Holten 690 x 300 x 262 cm blank

  • Inclusief materiaallijst en bouwtekening
  • Inclusief schroevenpakket
  • Echt glas in raam en deur
  • Zelf op maat zagen
  • Deur en raam zijn van vuren hout

Doe het zelf overkapping Holten 690 x 300 x 262 cm blank

Deze luxe Doe het zelf Overkapping Holten is gemaakt van blank glad geschaafd Lariks Douglas hout. De ramen en deuren van de overkapping zijn gemaakt van onbehandeld Vuren. De Holten overkapping is 690 cm breed, 300 cm diep en 262 cm hoog. Doe het zelf Overkapping Holten bestaat uit en vierkante dichte ruimte waar bijvoorbeeld tuinmeubelen of tuingereedschap kan worden opgeborgen en uit een open overkapping waar bijvoorbeeld een zithoek neerget kan worden. Deze luxe Overkapping Holten valt onder de 7x3 meter modellen.

Verder kijken:  overkapping ca 7 meter breed, blokhut 7x3 meter.

Afmetingen 

De afmeting van de berging is 300x300 cm en de overkapping 390x300 cm. Het dak steekt rondom 25 cm over. De staanders zijn geschaafd en zijn 14.5x14.5 cm. De funderingsmaten zijn 300x690 cm. De deur is 83x190 cm inclusief kozijn en het raam 77x112 cm inclusief kozijn (is te openen). Het raam en deur is voorzien van enkel glas.

Inbegrepen

Deze overkapping wordt inclusief glaswerk, tekeningen met materiaallijst, en beslag geleverd zodat u deze gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. Het Lariks Douglas hout is geschaafd, gedroogd, kernvrij en van A-kwaliteit.

Dakbedekking en funderingsmateriaal is niet inbegrepen, maar deze kunt u vinden bij de verwante producten van deze overkapping. 

Ventileren

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede lichtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters. 

Het Lariks Douglas hout van deze vierkante blokhut is gedroogd, onbehandeld en gladgeschaafd. De overkapping is van het merk Tuindeco wat garant staat voor een opberging van A-kwaliteit. 

Bestel deze doe het zelf Overkapping Holten hier voordelig en u kunt jarenlang genieten van een prachtige opbergruimte voor in uw tuin. 

Let op: Op de foto staat de duurdere variant met wanden van zwarte potdekselplanken. Deze overkapping is van Onbehandeld Lariks. Hier vindt u de overkapping Holten met zwarte wanden.

Dit product valt onder de categorie: Blokhut 28 mm, Blokhut 7x3, Overkapping 7 meter breed


Vragen & antwoorden over dit product

Is bij deze https://gadero.nl/overkapping-holten-690x300x262cm/ alles op maat en voorgeboord? Wij horen het graag. Met vriendelijke groet, Marije

Nee, deze doe het zelf kapschuur wordt geleverd in ruwe materialen.
Deze dient u nog op maat te zagen en boren.

Hoe dik zijn de staanders?

De staanders zijn 14,5 x14,5 cm dik / breed.

Is de opstelling ook te leveren zonder achterwand bij de overkapping? Wat is dan de minderprijs?

Deze overkapping is enkel verkrijgbaar in de vaste samenstelling.

Is de opstelling ook te spiegelen? 690 is voor ons te lang, is er ook nog een 500 uitvoering of kan de overkapping simpel ingekort worden.

Spiegelen en inkorten bij doe het zelf pakketten mogelijk.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Luxe geschaafd Doe het zelf Overkapping Holten (zwarte wanden als extra optie)Doe het zelf Overkapping Holten 740 x 350 x 262 Onbehandeld Lariks Douglas Inclusief glaswerk en beslag   |   Exclusief fundering en dakleer   |   Onbehandeld   |   Zwarte wanden als optie
€ 2975,00 per stuk incl. btw