Logo Gadero
inspiratieservice

Proefmonsters

Heb je een mooi product gevonden op Gadero, maar wil je deze graag eerst zien, voelen, ruiken en de exacte kleur en structuur bekijken? Bestel eenvoudig een proefmonster van één of meerdere Gadero producten naar keuze.

Hoe werkt het bestellen van proefmonsters bij Gadero?

Voor al onze hardlopers hebben wij een grote voorraad proefmonsters beschikbaar. De proefmonsters zijn te vinden door naar een bepaald product te gaan en op de detailpagina van elke plank op ‘proefmonster aanvragen’ te klikken.

Onze proefmonsters worden standaard op ca. 20 centimeter gezaagd om een beeld van de kleur, structuur en kwaliteit weer te geven. Doordat deze stukjes klein worden gezaagd kan een sample wat kromtrekken. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jij de kwaliteit krijgt die je van ons mag verwachten.

Beschikbare proefmonsters per categorie

Onze proefmonsters zijn beschikbaar voor o.a. vlonderplanken, schuttingplanken, rabatdelen en gevelbekleding. Hierboven vind je een selectie van de meest populaire categorieën waarbij je proefmonsters kunt bestellen.

Selecteer jouw favoriete categorie voor het complete overzicht van producten voor het bestellen van een proefmonster bij Gadero.

Proefmonsters