Logo Gadero
service

Saunadeuren

Heeft u een luxe saunahuisje of een saunabarrel maar wilt u graag de saunadeur vervangen of uw sauna uitbreiden met een raam? Dat kan! U heeft de keuze uit diverse soorten sauna deuren en ramen afhankelijk van de wanddikte van uw saunahuisje. Kies bijvoorbeeld voor een energiezuinige saunadeur of ga voor een moderne deur van volledig 8mm grafietglas van Karibu. De saunadeuren zijn geschikt voor buitensauna’s met wanddiktes 38/40 mm of 68 mm. 

Sauna ramen

Heeft u een luxe buiten- of binnen sauna zonder raam? Dan kunt u uw sauna nog luxer maken door zelf een inbouwraam te plaatsen. U heeft de keuze uit zelf inbouwramen met helder of brons getint glas. De doe-het-zelf ramen zijn enkel geschikt voor sauna huisjes of binnensauna’s van Karibu. Ons advies is om nooit meer dan één raam in het sauna gedeelte in te bouwen.

Saunadeuren

Heeft u al een saunahuisje en wilt u graag een andere saunadeur plaatsen? Let dan goed op de eigenschappen van de deuren. Kies bijvoorbeeld voor een warmte isolerende saunadeur met isolatieglas of ga voor een klassieke brons getinte glazen deur met enkellaags veiligheidsglas. De saunadeuren van Karibu zijn zowel links als rechts te monteren en geschikt voor saunahuisjes met een wanddikte van 38/40 mm of 68 mm.

Maak uw sauna helemaal compleet en combineer uw bestelling met sauna accessoires, verlichting en saunakachels. Wij leveren saunadeuren en alles voor uw sauna overal in Nederland en België.