Tuinhuis Geimpregneerd

Uiteraard kunt u al onze tuinhuisjes en blokhutten met overkapping laten impregneren. Echter vindt u op deze pagina reeds geïmpregneerde tuinhuisjes. Het voordeel van de blokhutten met overkapping en tuinhuizen met plat en punt dak op deze pagina is dat deze direct leverbaar zijn (normaal duurt impregneren 3 weken extra). En een voordeel is dat wij deze voor een aantrekkelijke prijs aanbieden. De houten tuinhuisjes en overkappingen met bering in deze rubriek zijn dus reeds groen geimpregneerd en binnen enkele dagen te leveren.

Tuinhuisjes Geimpregneerd

Met tuinhuisjes geimpregneerd bedoelen wij dat deze reeds verduurzaamd zijn. U zoekt een geimpregneerde tuinhuis met overkapping? Populaire modellen bij houthandel Gadero zijn Dora, Freddy, Charlotta en Chappo. Deze zijn voor u reeds behandeld en hebben zo een lange levensduur. Bij gebruik van onze kunststof funderingsbalken en dakgootsets koopt u deze geimpregneerde blokhutten met 5 jaar garatie op houtrot. Wij vragen verder u exact te houden aan de meegeleverde opbouwtekeningen en beschrijvingen. 

Ook tuinberging blokhutten Jorgen, Sten, Juha, Ingmar en Daniel zijn reeds geimpregneerd bij ons te koop. Zo hoeft u niet 3 weken extra te wachten op uw behandelde tuinhuisje. Bovendien bespaart u tijd en geld dat u zelf uw blokhut niet meer hoeft te behandelen. 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode