Prieel Groot Geïmpregneerd 400 x 323 x 270 cm

Productnummer: DE12081 Standaard Geïmpregneerd & inclusief Dakshingles Recht   |   Trellis als extra optie   |   Uit te breiden met diverse opties

€ 998,95 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 33,14 p.m. Meer info
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Beton
Beton
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Trellis
Trellis
Instortanker (verstelbaar) + PVC Buis
Instortanker (verstelbaar) + PVC Buis
SamenstellingSluiten
  • € 998,95StandaardproductPrieel Groot Geïmpregneerd 400 x 323 x 270 cm
  • € 0,00Extra optiesbekijk opties
  • € 0,00Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Prieel Groot Geïmpregneerd 400 x 323 x 270 cm

  • Fraaie zeskant vorm
  • Inclusief Dakshingles Recht 21 m2
  • Geïmpregneerd Grenen Hout
  • Als theehuis of overkapping
  • Trellis niet standaard meegeleverd

Prieel Groot Geïmpregneerd 400 x 323 x 270 cm

Deze overkapping 4x4 meter of Prieel Groot heeft een nokhoogte van ca. 270 cm. De diameter bedraagt 400 cm op het breedste punt en de diepte is 323 cm. Het paviljoen is opgebouwd uit 6 staanders met elk een diameter van 9.5 cm. De geimpregneerde staanders zijn net als de prieel zeskant afgewerkt. De afstand tussen de palen is 180 cm. Deze zeskantige tuinpaviljoen met piramidedak koopt u hier voor de beste prijs en onder Thuiswinkel servicevoorwaarden!

De tuinprieel en de grenen staanders zijn geïmpregneerd voor de bescherming en verduurzaming van het hout. Prieel Groot van Tuindeco wordt standaard geleverd met bevestigingsmaterialen.

Dakbedekking

Prieel Groot wordt standaard geleverd met 21 m2 dakshingles Recht, u kunt zelf nog kiezen voor de gewenste kleur waaronder Zwart (meest gekozen), Rood of Groen. Daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen voor andere type dakshingels in diverse andere. Kijk bij de extra opties Daarnaast kunt u voor een kleine meerprijs kiezen voor beverstaart of hexagonale shingles. Kijk bij de extra opties voor de mogelijk voor de diverse dakshingles. Bevestigingsmateriaal voor de dakbedekking dient u los te bestellen.

Prieel Groot van Tuindeco is verkrijgbaar met trellis diagonaal net holle lijst als extra optie. Let op! Deze trellis wordt niet standaard meegeleverd (exclusief).

De geimpregneerde staanders van ca. 9.5 cm dikte zijn niet geschikt voor het gebruik van betonpoeren. Wij adviseren de 6 staanders van het houten prieel te verankeren in de grond. Kies bijvoorbeel bij de extra optie voor instortankers + PVC buis en sneldrogend beton.

Dit product valt onder de categorie: Overkapping 4x4, 6 hoekige blokhut


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Inclusief Dakshingles Recht (21m2) Prieel DongenPrieel Groot Geïmpregneerd 400 x 323 x 270 cm Standaard Geïmpregneerd & inclusief Dakshingles Recht   |   Trellis als extra optie   |   Uit te breiden met diverse opties Ruim op voorraad
€ 998,95 per stuk incl. btw