Logo Gadero
service

Vlonderschroeven

Bij houthandel Gadero nemen we nooit risico met de kwaliteit van onze RVS vlonderschroeven. Immers, dergelijke vlonderschroeven moeten sterk zijn om de werking van hout op te vangen. Op een vlonder komt behoorlijk wat krachten te staan door invloed van houtwerking door vocht en temperatuurverschillen. Wij kiezen altijd voor Wovar terrasschroeven type RVS 410, deze oxideren niet en zijn supersterk.

De meeste verkochte maat RVS terrasschroef is de 5x50 mm. Deze vlonderschroef is geschikt voor vlonderplanken van 18, 19, 20, 21, 25 en 28 mm dikte. Voor extra dikke terrasplanken zoals brugdekdelen leveren wij ook 5x60 en 5x70 mm schroeven. Deze kunt u ook gebruiken als u van 30 mm dikte steigerplanken een vlonder bouwt. Alle vlonderschroeven zijn van A-merk Wovar. Dus van topkwaliteit met zelfborende kop, snijpunt en deeldraad zodat de terrasplanken mooi strak getrokken worden.

Combineer uw aankoop van roestvrijstalen schroeven voor uw vlonder met houten terrasplanken. Wij zijn marktleider in vlonderplanken van hardhout, Lariks / Douglas en Geïmpregneerd hout. Bestel ook 45x70 mm onderbalken en 6x6x100 cm piketpalen. 

Meest gestelde vragen over vlonderschroeven

Vlonderschroeven inspiratie