Blokhut Ava 844 x 347 x 270 cm Wanddikte 70 mm

Productnummer: DE2631   |   Ramen en deuren tegen meerprijs

€ 8.718,95 Per stuk incl. BTW

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang een email zodra dit product weer op voorraad is:

Of kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 185,28 p.m. *
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Blokhut Ava 844 x 347 x 270 cm Wanddikte 70 mm

 • Geleverd met dubbel glas
 • Te gebruiken als werkplaats, kantoor of tijdelijk verblijf
 • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening
 • Prefab houten schuurwoning / tiny house
 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)
 • Exclusief dakbedekking
 • Exclusief ramen en deuren

Blokhut Ava 844 x 347 x 270 cm Wanddikte 70 mm

Dit is blokhut Ava met 2 ruime vertrekken en een kleine bergingruimte. Dit is niet zomaar een tuinhuis. Dit kunt u beter een prefab houten huis noemen. Zo heeft blokhut Ava van circa 8x4 meter meerdere ruimtes en 4 te openen ramen met dubbel glas. Het design van blokhut Ava lijkt op een schuurwoning. Deze houten schuurwoning heeft wanden van 70 mm dik en een punt dak. Het hout betreft Scandinavisch vurenhout. Behandelen met grondverf spuitlaag raden we aan, daarna nog eenmaal zelf aflakken. Als u uw buitenverblijf transparant wil behandelen, dan kunt u dit luxe houtbouw object ook door ons laten dompelimpregneren. Dit beschermt tegen insecten en schimmels. Na 3 maanden alsnog transparant aflakken.

Let op: Blokhut Ava wordt standaard zonder ramen en deuren geleverd. Een Luxe ramen en deurenpakket of een kunststof ramen en deuren pakket kan tegen meerprijs worden meebesteld bij de extra opties. 

Afmetingen

Blokhut Ava is 844 x 347 cm. De funderingsmaten zijn 824 x 327 cm. De optionele voordeur is 95 x 202 cm inclusief kozijn. De optionele ramen zijn 136 x 95 cm inclusief kozijn. De blokhutprofielen zijn 70 mm dik. De meegeleverde houten vloer is 27 mm dik. De dakplanken zijn eveneens 27 mm dik waardoor deze zeer geschikt zijn om te isoleren. Deze blokhut Ava met wanden van 70mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren (indien u een ramen en deuren pakket meebesteld). Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 844 x 347 cm
Funderingsmaat 824 x 327 cm
Nokhoogte 270 cm
Wandhoogte 230 cm
Ramen 4 stuks. 3 x (136x96) 1 x (53x54) tegen meerprijs
Buiten deuren 1 x (95x202) tegen meerprijs
Binnen deuren 2 x (86x202) tegen meerprijs
Beglazing Dubbelglas
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Exclusief
Dakoppervlak 33.2 m²
Inhoud 61.7 m³
Oppervlakte (m²) 24.7 m²
Gespiegeld op te bouwen? Nee

Inbegrepen

Bij de prijs inbegrepen zijn bij dit houten tiny house:

 • 27 mm houten vloer van vurenhout met onderbalken
 • Funderingsbalken voor de vloer 45x90
 • Dakplanken 27 mm
 • Tekeningen voor het opbouwen
 • Alle benodigde schroeven, ijzerwaren en andere bevestigingsmaterialen

Maak van blokhut Ava een kantoor aan huis, hobbyruimte, zorgwoning of vakantiebungalow. Het stoere design geeft dit houten huis echt karakter. Binnen dit bouwpakket is alles op maat voorgezaagd. Sommige items dient u nog zelf voor te boren. Zorg voor een vlakke bodem waarop u uw tuinhuis kunt plaatsen. 

Starterset

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

De starterset is speciaal ontwikkeld en bevat een aantal essensiele onderdelen t.a.v. een houten blokhut waaronder stormankerset, ventilatieroosters, asfaltnagels en dakplankspijkers. Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 3 opties.

1. Door ons uw blokhut Ava te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen. 

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 10 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot. 

Zelf behandelen in een blanke kleur of kleurtje, meer info en tips

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 10 potten Embalan nodig van a 2,5 liter voor dit model. 

Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Ava. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Niet meegeleverd

De ramen en deuren worden met dubbel gehard glas geleverd (tegen meerprijs). Bij blokhut Ava krijgt u het volledige schroevenpakket en bouwtekening. Tevens wordt het hang- en sluitwerk meegeleverd. De roedes voor de deuren en ramen worden los meegeleverd.

Fundering

Deze blokhut/berging Ava is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Plaats de funderingsbalken altijd water op de fundering. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Blokhut Ava wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Hiervoor zijn extra opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze blokhut Ava is ook geschikt om te bedekken met houten dakpannen of gebruikte dakpannen.

Let op! Voor het plaatsen van Dakpanprofielplaten adviseren wij om bredere windveren van geimpregneerd vuren mee bestellen. Kijk hiervoor de extra opties.

Dakgootset

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens bij de extra opties een complete dakgootset meebestellen. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van een kunststof dakgooset 100 mm in de kleur antraciet of eek dakgootset van 125 mm in verzinkt. Voor beide complete dakgootsets geldt dat deze geleverd wordt inclusief gootplanken van geimpregneerd vuren voor het monteren. 

Let op! De windveren (bij gebruikt dakpanprofielplaten) en gootplank (bij gebruik dakgootset) worden geimpregneerd geleverd en wijkt hierdoor iets af qua kleur ten opzichte van het onbehandelde hout van Blokhut Ava.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een dakgoot, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met een aantal weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de blokhut montageservice en lees voorafgaand de algemene voorwaarden goed door is ons advies!

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielenlosse staanders of houten gleufpalen. Of gebruik onze rekentool

Ramen en deuren tegen meerprijs

Blokhut - Tuinhuis Ava wordt door Tuindeco standaard geleverd zonder ramen en deuren. Een luxe ramen en deuren pakket of een kunststof ramen en deuren pakket kan bij de extra opties tegen meerprijs meebesteld worden.

Het luxe ramen en deuren pakket bestaat uit:

 • Houtsoort: Gelamineerd grenen 54mm
 • Raamkozijn Dikte: 54mm
 • Deurkozijn Dikte: 54mm
 • Dubbelglas Ramen: 4/14/4mm
 • Dubbelglas Deuren: 4/14/4mm
 • Raamwatergoot: Aluminium
 • Raamopeningssysteem: Draai-kiep (1-hand systeem)
 • Deur slot: 3-punts slot

Blokhut Ava kan tevens voor een kleine -min prijs worden geleverd met een Ramen en Deuren pakket van Kunststof (Wit). Kijk bij de extra opties wanneer u tuinhuis Ava van Tuindeco wenst te bestellen met een PVC Ramen en Deuren pakket. Het Ramen en Deuren pakket van Kunststof bestaat uit:

 • Materiaal: PVC
 • Raamkozijn Dikte: 74x64mm
 • Deurkozijn Dikte: 74x64mm
 • Dubbelglas Ramen: 4/16/4mm
 • Dubbelglas Deuren: 4/16/4mm
 • Kleur: Wit (RAL9016)
 • Raamopeningssysteem: Draai-kiep (1-hand systeem)
 • Deur slot: 3-punts slot
 • U-waarde: 1.33W(m2k)
 • Afdichting: Dubbel rubber
 • Hang en sluitwerk: Siegenia Titan AF (WIT)

Luxe houtbouw begint op Gadero.nl. Ons houtbedrijf heeft alles van prefab houten huizen tot los bouwhout voor zelf op maat uw woning van hout bouwen. Wij hebben altijd een ruim assortiment Lariks Douglas, Blank vuren, Eiken en hardhout op voorraad. 

Dit product valt onder de categorie: blokhut 8x4 meter.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Ava Blokhut Ava 844 x 347 x 270 cm Wanddikte 70 mm   |   Ramen en deuren tegen meerprijs Op voorraad
€ 8.718,95 Per stuk incl. BTW