Houten Blokhut Stig met overkapping 250 + 250 x 300 Wanddikte 28 mm onbehandeld Vuren

Productnummer: DE11204 Inclusief deuren en ramen met echt glas

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-12 weken. Ca. 10 werkdagen

€ 1.937,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 8-10 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Daktrim
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Dakdoorvoer
Extra Achter- en zijwanden
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Montageservice (Alleen in Nederland)
Samenstelling Sluiten
  • € 1.937,95 Standaardproduct Houten Blokhut Stig met overkapping 250 + 250 x 300 Wanddikte 28 mm onbehandeld Vuren
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten Blokhut Stig met overkapping 250 + 250 x 300 Wanddikte 28 mm onbehandeld Vuren

  • Deurbeslag met 2 sleutels
  • Kan ook gespiegeld opgebouwd worden
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)
  • Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus meebestellen.

Houten Blokhut Stig met overkapping 250 + 250 x 300 Wanddikte 28 mm onbehandeld Vuren

Dit is onze houten blokhut Stig, al enkele jaren een populair model. Deze fraaie combinatie van blokhut en overkapping van 5 x 3 meter zorgt voor vele mogelijkheden voor uw tuin. De berging van 250 x 300 x 240 cm is te gebruiken voor o.a. het opslaan van tuingereedschap en tuinmeubelen. De overkapping van 250 x 300 cm is een verlengstuk van uw tuin en biedt ruimte voor een kleine luxe loungeset. Dankzij de deuren die in een hoek van 45 graden staan, zeer toegankelijk. 

Afmetingen

Deze houten blokhut 5x3 meter met overkapping is gemaakt van onbehandeld vuren hout met een dikte van 28mm (wanddikte). De hoogte van blokhut Stig met overkapping is 240 en de nokhoogte is 224 cm. De deur is inclusief kozijn 120 x 188 cm. De ramen zijn 77 x 112 cm inclusief kozijn en kunnen allebei open. De funderingsmaat is 480 cm x 280 cm. 

Blokhut Stig met luifel wordt bij ons standaard geleverd inclusief alle deurbeslag.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 250+250x300 cm
Funderingsmaat 480x280 cm
Nokhoogte 224 cm
Overkapping 250 cm
Staanders 1
Ramen 2 (77x112)
Deuren 1 (120x188)
Beglazing Enkel glas
Daksoort Platdak
Dakbedekking Geen
Dakoppervlak 16,3 m²
Inhoud 12,8 m³
Oppervlakte (m²) 12,8 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Stig kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Stig. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Inclusief

Blokhut Stig wordt standaard geleverd inclusief ramen met echt glas (die open kunnen) en deuren (deurhoogte inclusief kozijn c.a. 188 cm). De meegeleverde kozijnen en deuren gaan langer mee, want deze staan staan gedeeltelijk droog. De dubbele deuren zijn schuin gepositioneerd. Deze blokhut met zijluifel wordt geleverd in onbehandeld vuren hout. Impregneren is mogelijk en wordt sterk aanbevolen. Kies uit groen, bruin en zilvergrijs impregneren. De levertijd voor het impregneren is 5 - 6 weken extra. Bij de deuren en de ramen wordt ook het hang- en sluitwerk meegeleverd.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Door ons uw blokhut Stig te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 4 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Grondverflaag machinaal laten spuiten - De levertijd van machinaal laten spuiten van een grondlaag vindt u hier. De levertijden hier van kunnen in het zomerseizoen en rond de bouwvak oplopen. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Dakbedekking

Blokhut Stig wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Via de extra opties kunt u Dakleer, Easy-roofing of EPDM dakbedekking meebestellen (meerprijs). 

Kiest u voor de standaard optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.

Nog meer Opties

Er zijn vele extra opties om deze houten blokhut Stig uit te breiden naar eigen wens. Denk hierbij aan een ventilatierooster, funderingsbalken (sterk aanbevolen), houten vloer, aluminium daktrim, dakgootset, een extra wandlaag of zelf beitsen van uw blokhut. 

Maak uw tuinhuis + overkapping compleet met een mooie terrasvloer. Kies uit abbeystones in wildverband grijs, zwart of sierra kleur bijvoorbeeld. Of ga voor onze betaalbare 50x50 en 60x60 cm betontegels. Tot slot bieden wij een ruime collectie loungesets en houten tuinmeubelen.

Extra zijwanden?

Wilt u graag een extra zijwand toevoegen aan uw blokhut? Selecteer bij extra opties een extra zijwand en kies voor onbehandeld, geïmpregneerd of gespoten. De zijwanden zijn gemaakt van blokhutprofiel planken. De zijwand wordt tweezijdig middels u-lijst bevestigd.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met een aantal weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de blokhut montageservice en lees voorafgaand de algemene voorwaarden goed door is ons advies!

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielenlosse staanders of houten gleufpalen. Of gebruik onze rekentool


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Stig Houten Blokhut Stig met overkapping 250 + 250 x 300 Wanddikte 28 mm Inclusief deuren en ramen met echt glas Op voorraad
€ 1.937,95 Per stuk incl. BTW