Blokhut Tuinhuis Casper 900 x 400 x 236 cm Wanddikte 58 mm

Productnummer: DE2627 Inclusief Shutters   |   Inclusief Dubbel Glas

€ 6.428,95 Per stuk incl. BTW

* Gebruik de kortingscode ZONNESTEKEL23 in je winkelwagen

Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 136,62 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 6-8 weken)
Funderingsbalken met afwatering
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 12-15 weken)
Extra wandlaag (impregneren levertijd 12-15 weken)
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Daktrim
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Dakdoorvoer
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Dakbedekking plat dak
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 6.428,95 Standaardproduct Blokhut Tuinhuis Casper 900 x 400 x 236 cm Wanddikte 58 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Tuinhuis Casper 900 x 400 x 236 cm Wanddikte 58 mm

  • Houten huis met ruime overkapping
  • Inclusief fraaie shutters
  • Kan gespiegeld opgebouwd worden
  • Met standaard dubbel glas geleverd
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Tuinhuis Casper 900 x 400 x 236 cm Wanddikte 58 mm

Blokhut Tuinhuis Casper is een zeer luxe houten blokhut met overkapping inclusief shutters van maar liefst 900 x 400 cm groot. U kan deze blokhut Casper als binnenverblijf gebruiken en daarbij heerlijk buiten overdekt zitten onder de overkapping. Bij zomerse temparaturen kunt u heerlijk buiten zitten en geen last van de zon hebben, natuurlijk kunt u ook buiten zitten terwijl het regent! Deze blokhut behoort tot de blokhut ca. 9 meter categorie.

Luxe buitenverblijf Casper wanddikte 58 mm

Deze houten blokhut met overkapping type Casper van 9x4 meter is gemaakt van glad geschaafd en onbehandeld Scandinavisch vuren hout. Kies desgewenst voor de optie groen, bruin of zilver grijs impregneren voor een langere levensduur. Dit duurt circa 3 weken extra. 

Afmetingen Casper

Deze blokhut Casper met veranda heeft een breedte 9 meter, een diepte van 4 meter, een plat dak hoogte van circa 236 centimeter. De houtdikte van deze fantastische houten blokhut is 5.8 centimeter. Het glas wat bij deze luxe blokhut wordt geleverd is dubbel glas. De binnenruimte van deze blokhut is ca. 390 x 490 cm en biedt vollop ruimte voor een tweepersoonsbed, eettafel, relaxstoel of bureau's. Het overdekte terras gedeelte is 400 x 400 cm groot, dus ruim genoeg voor een tuintafel met stoelen of een loungeset.

Aan de voorkant, onder de overkapping, van tuinhuis Casper bevinden zich fraaie harmonicadeuren van 189 cm hoog (inclusief kozijn). Deze fraai harmonicadeuren zijn niet alleen handig maar geven ook meer licht en lucht. De fraaie harmonicadeuren creëren exclusiviteit in deze tuinhuis en zorgen daarnaast voor een bredere opening naar buiten. Aan de zijkant bevindt zich een groot raam van ca 155 x 189 cm (inclusief kozijn) wat zorgt voor nog meer lichtinval voor de berging van tuinhuis Casper. 

U kunt deze blokhut met overkapping ook gespiegeld opbouwen. 

Hout geschaafd Ja    
Afmetingen 500+400x400 cm    
Funderingsmaat 490 x 390 cm    
Blokhutmaat 500 x 400 cm    
Binnenmaat 458 x 368 cm    
Nokhoogte 236 cm    
Staanders 4    
Ramen geen    
Deuren 2 stuks. 1x (155x189cm ) 1x (260x196)    
Beglazing Dubbel glas    
Daksoort Platdak    
Dakbedekking Geen    
Dakoppervlak 36 m²    
Inhoud 42 m³    
Oppervlakte (m²) 18.1 + 14.9 m²    
Gespiegeld op te bouwen? Ja    
Inclusief Hang- en sluitwerk en montagehandleiding    

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Casper van Tuindeco kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatieroosters als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Let op! Dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken worden niet standaard meegeleverd. U dient hiervoor de starterset als extra optie voor mee te bestellen.

Dak(bedekking)

Voor uw Blokhut Casper dient u zelf dakbedekking uit te zoeken en mee te bestellen. U kunt kiezen voor de EPDM rubberfolie dakbedekking. EPDM folie is de meest duurzame dakbedekking die wij hebben. Let op: bestel voor elke 5m2 aan EPDM, een extra bus spuitlijm mee!

Voor het fraai afwerken van dakbedekking en de rand van het dak van Blokhut Casper is het mogelijk om een complete daktrimset mee bestellen. Deze daktrimsets worden op maat geleverd en zijn als extra optie mee te bestellen in standaard aluminium en in aluminium antraciet. Let op! Voor de bevestiging van de daktrimset worden geen schroeven meegeleverd. 

Voor het afwateren van hemelwater van het licht hellende platte dak is het tevens mogelijk een dakdoorvoer rond of complete dakgootset mee te bestellen. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van een complete 100 mm kunststof dakgootset in de kleur antraciet of 125mm dakgootset verzinkt. 

Houten Vloer

Deze Blokhut Casper met overkapping van Tuindeco wordt standaard geleverd zonder houten vloer voor in de berging. Via de extra opties is het mogelijk een op maat houten vloerpakket voor in deze blokhut mee te bestellen. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van o.a. onbehandelde hout vloer in 18 of 26mm dikte of voor een geimpregneerde houten vloer van 18 of 26 mm.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van funderingbalken. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Standaard bij blokhut Casper

Deze blokhut Casper met wanden van 50mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 3 opties.

1. Door ons uw blokhut Casper te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen. 

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 5 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot. 

 

Zelf behandelen in een blanke kleur of kleurtje, meer info en tips

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 5 potten Embalan nodig van a 2,5 liter voor dit model. 

Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Casper. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Maak uw tuinhuis compleet

Uw houten huis met overkapping maakt u helemaal af met een houten vloer of met bestrating onder uw luifel. Kies uit abbeystones in wildverband grijs, zwart of sierra kleur bijvoorbeeld. Ook mogelijk is een vloer van onze betaalbare 50x50 en 60x60 cm betontegels te maken. Onze waaltjes in zwart of genuanceerde kleur zijn ook populair voor onder uw terrasoverkapping. Eveneens leveren wij een groot assortiment loungesets en houten tuinmeubelen voor uw overdekte terras.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met Harmonicadeuren Tuinhuis Casper met overkapping Tuindeco Sfeer Blokhut Tuinhuis Casper 900 x 400 x 236 cm Wanddikte 58 mm Inclusief Shutters   |   Inclusief Dubbel Glas Op voorraad
€ 6.428,95 Per stuk incl. BTW