Blokhut Prieel Konstantin 500 x 350 x 222 cm

Productnummer: DE112020 Inclusief Dakleer 32.5 m2   |   Inclusief Verandahekjes   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 1.988,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Daktrim
Daktrim
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Dakdoorvoer
Dakdoorvoer
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Samenstelling Sluiten
  • € 1.988,95 Standaardproduct Blokhut Prieel Konstantin 500 x 350 x 222 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Prieel Konstantin 500 x 350 x 222 cm

  • Populair Buitenverblijf
  • Met verandahekken
  • Wanddikte 40 mm
  • Inclusief Dakleer 32.5 m2
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Prieel Konstantin 500 x 350 x 222 cm

Blokhut Konstantin nu met 32.5m2 dakleer snel bij u thuis geleverd! U zoekt een gezellige overkapping met plat dak en sfeervolle verandahekjes? Deze zogenaamde blokhutprieel Konstantin van 5 bij 3.5 meter behoort terecht tot onze hardlopers. Deze overkapping van onbehandeld vuren hout heeft zowel aan de zijkanten als voorlangs verandahekken. Bijzonder is dat deze terrasoverkapping met plat dak geleverd wordt in 40 mm dikte blokhutprofielen. Met een 4 cm dikte wand heeft u een stevig en duurzaam model te pakken.

Starterset

Voor blokhut Konstantin kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Dakbedekking

Bij dit prieel ontvangt u standaard dakleer voor het bedekken van het dak. Via de extra opties kunt u tegen een meersprijs ook voor duurzamere dakbedekking in de vorm van Easy-roofing Zelfklevende Dakfolie (zelf eenvoudig aan te brengen) of EPDM Rubberfolie (zeer duurzaam). Kijk bij de extra opties voor het meebestellen voor andere vorm van dakbedekking en ook voor daktrimsets voor het netjes afwerken van dakbedekking (zeer aanbevolen). 

Voor het afvoeren van hemelwater adviseren wij om een dakgootset mee te bestellen. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van complete dakgootsets in bijvoorbeeld Kunststof Antraciet of Verzinkt.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Door ons uw Prieel Konstatin impregneren (aanbevolen) kost ca. 4 - 6 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 3 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Bestel overkapping ca 5x3 meter Konstantin onder gunstige Thuiswinkel service voorwaarden bij houthandel Gadero. Wij leveren deze trendy en sfeervolle overkapping met plat dak met heldere opbouwtekening en benodigde schroeven. 

Wij bezorgen tuinhuizen en overkappingen in heel Nederland en Vlaanderen in nette plastic verpakking bij u thuis.

Zelf een overkapping op maat bouwen? Raadpleeg onze rekentool


Vragen & antwoorden over dit product

Kunt u mij zeggen hoe de planken bij blokhut prieel Kontstantin op elkaar gestapeld worden? Passen de planken in elkaar zodat er geen kieren ontstaan?

Dit zijn blokhutprofielen met zogenaamde mes en groef planken van 28 mm dikte, dit maakt een dichte wand zonder kieren.  

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Houten blokhutprieel Konstantin 500 x 350 cm Blokhut Prieel Konstantin 500 x 350 x 222 cm Inclusief Dakleer 32.5 m2   |   Inclusief Verandahekjes   |   Uit te breiden met diverse opties Ruim op voorraad
€ 1.988,95 per stuk incl. btw