Logo Gadero
service

Houten boekenplank

Wij leveren nu houten boekenplanken overal in Nederland en Vlaanderen. Kies uit een boekenplank van hout en haal sfeer in huis. Als het om 1 of enkele stuks gaat kunt u uw houten boekenplank het beste (gratis zonder bezorgkosten) afhalen bij 1 van onze vestigingen in Groningen, Breukelen of Hofstade-Aalst (België).

Boekenplankhout kopen?

Wilt u meer planken bekijken om zelf een boekenplank of andere interieurmeubels van te maken? Bekijk ook ons aanbod meubelhout voor o.a. tafelbladen maken, boomstam bladen en steigerplanken voor extra lange boekenplanken of een boekenkast op maat zelf maken. 

Wilt u dat wij een maatwerk boekenplank of wandplank van hout voor u maken? Wij kunnen alle aangeboden planken op lengte voor u afkorten voor een kleine meerprijs. Geef bij uw bestelopmerkingen uw wensen aan. Bijvoorbeeld koop een boekenplank van 3 meter en afkorten op 277 cm of 2775 mm. Vergeet niet het "product" afkorten op maat aan uw winkelwagentje toe te voegen. 

U kunt dus uw boekenplank van hout combineren met stalen of plankdragers voor het ophangen. Wij leveren uw boekenplank van hout in diverse bijzondere houtsoorten zoals Ipé, Bankirai, zwart gebrand Lariks en Padouk hardhout. Maar ook houten wandplanken in Siberisch Lariks, thermisch gemodificeerd Fraké, eikenhout en andere exoten leveren wij uit eigen voorraad. We hebben tevens een steeds wisselend aanbod van planken en boomstamdelen (met een grillige boomstam vorm).