Filters:

  • Breedte
  • Diepte
  • Hoogte

Excluton Rock Walling

Excluton Rock Walling stapelblokken

Betonsteenfabrikant Excluton maakt al jarenlang verschillende stapelbokken en muurelementen. De Rock Walling stapelblokken zijn naast de Excluton Linia Palissaden de meest populaire en meest verkochte stapelstenen van Gadero. Zoals de titel eigenlijk al verklapt bestaat de Excluton Rock Walling serie uit een aantal verschillende soorten en verschillende kleuren stenen om een muurtje mee te maken. Bij Gadero vindt u allerlei stapelblokken waaronder deze prachtige rockwalling blokken. Kies uit een strakke steen of een muursteen met een leisteen motief en ga voor de kleur die bij u past. Zo zijn de Rock Walling leisteen blokken en de Rock Walling naturel (strak) blokken verkrijgbaar in de kleuren Rock Walling antraciet, Rock Walling sahara en Rock Walling marrone. 

Naast deze Excluton Rock Walling stapelblokken bieden wij een ruim assortiment met allerlei andere muurelementen aan. Kies voor onze strakke stapelblokken, gekloofde stapelblokken of getrommelde stapelblokken en creëer uw droomtuin.

Toepassing Excluton Rock Walling Stapelblokken

Wat kunt u nou allemaal met deze rock walling excluton stapelblokken? Allereerst kunt u een muurtje bouwen in uw tuin waar u een gedeelte van de tuin mee kunt afzetten of de tuin kunt opdelen. Een tweede manier om de muurelementen toe te passen is het maken van een border. Een border of verhoogde border is vaak een vierkant, rechthoek of cirkel waar u Grind en Split (onderhoudsvrij) of tuinaarde met planten en bloemen in kunt plaatsen. Een derde optie is het maken van een zwembadrand of vijverrand met deze Rock Walling stapelstenen. Vooral de Rock Walling antraciet blokken zorgen dankzij de moderne zwarte kleur voor een luxueuze, moderne en strakke rand. Verder kunt u zelf uiteraard zo creatief zijn als u wilt met het gebruik van de rock walling blokken. 

Rock Walling naturel

De Rock Walling naturel blokken worden naturel genoemd omdat ze effen qua kleur en motief zijn. De blokken zijn voorzien van een kleine facetrand maar verder helemaal strak en glad. De naturel blokken zijn verkrijgbaar in de volgende varianten:

  • Rock Walling naturel Antraciet
  • Rock Walling naturel Sahara
  • Rock Walling naturel Marrone

Rock Walling leisteen 

De Rock Walling leisteen blokken hebben hun naam te danken aan het motief op de voorzijde van de blokken. Net als leisteen zijn deze Rock Walling blokken voorzien van een golvend motief aan de voorkant zodat de blokken een iets meer levendige en natuurlijke uitstraling hebben dan de strakke naturel rock walling blokken. Deze muurelementen met leisteen motief zijn verkrijgbaar in de volgende varianten:

  • Rock Walling leisteen Antraciet
  • Rock Walling leisteen Sahara
  • Rock Walling leisteen Marrone

Excluton Rock Walling plaatsen

Het plaatsen van deze rock walling Excluton blokken is vrij eenvoudig. Iets ingewikkelder is het maken van een juiste fundering voor uw stapelstenen. Wanneer u meer dan drie lagen van deze rock walling blokken op elkaar gaat plaatsen is het noodzakelijk om gebruik te maken van een fundering. Graaf een geul uit, vul deze met snelcement of gewoon betonmortel en plaats op deze fundering pas de Rock Walling blokken. Wanneer u precies drie van deze Rockwalling stenen op elkaar plaatst voldoet een aangetrild zandbed gemixt met 10% potland of stabilisatiezand als fundering. Wanneer u maar twee lagen van deze stapelblokken op elkaar plaatst is een aangetrild zandbed alleen al voldoende. 

Wanneer u de juiste fundering heeft gecreëerd kunt u de blokken gaan plaatsen. Plaats de blokken bij voorkeur in hetzelfde patroon als het op de pallet wordt geleverd. Zo creëert u niet alleen een mooi aanzicht, maar ook een stevige muur. Lijm de Rock Walling altijd aan elkaar met onze steenlijm zodat de blokken niet meer kunnen verplaatsen en den druk van het zand, de aarde of potgrond of het split en grind kunnen houden.

Wilt u een plantenbak of een mooie border maken van onze Excluton Rock Walling stapelbllokken? Bestel dan gelijk zand, opsluitbanden, split en grind of tuinaarde mee. 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode