Logo Gadero
service

Houten Camping Toilet Interflex 160 x 170 x 233 cm Wanddikte 42 mm

Complete houten camping toilet
Interflex_Camping_Toilet_Sfeerfoto_1
Interflex_Camping_Toilet_Voorkant_1
Interflex_Toilet_Camping_1
Per stuk

1.399,95

incl. BTW

Op voorraad
4 tot 5 weken
Details
Breedte
160 cm
Hoogte
233 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Houten camping toilet

  • Geleverd inclusief dakbedekking

  • Compleet bouwpakket

  • Onbehandeld (behandelen aanbevolen)

Specificaties

Gewicht
500 kg
Wanddikte
42 mm
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Houtkleur
Breedte
160 cm
Hoogte
233 cm
Dak type
Tondak
Behandeling
Onbehandeld
Pakketmaat
180 x 120 x 40

Houten Camping Toilet Interflex 160 x 170 x 233 cm Wanddikte 42 mm

Heeft u een camping of vakantiepark met kleine houten vakantiehuisjes? Dan kan deze losstaande houten toilet van Interflex niet ontbreken. De toilet beschikt over een puntdak dat voorzien is van zwarte Bitumen dakshingles. Deze houten toilet van Interflex is 160 cm breed, 170 cm diep en heeft een nokhoogte van 233 cm. De kleine toilet is uitgevoerd met een enkele deur met raam (enkel glas), de deur heeft een sparingsmaat van 59 x 165 cm. De toilet beschikt over voldoende lichtinval en zorgt voor een echt campinggevoel.

Deze Interflex toilet heeft een wanddikte van 42 mm en funderingsmaat van 153 x 140 cm. De camping toilet is aan de voorzijde voorzien van een kleine luifel van 170 mm.

Camping Toilet - wanddikte 42 mm

Deze camping toilet van Interflex is uitgevoerd met een wanddikte van 42 mm van 100% Noord-Europees vuren hout van A-kwaliteit. De enkele houten deur is voorzien van standaard kwaliteit met enkel glas.

Type/model Camping Toilet Interflex
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 42 mm
Funderingsmaat 153 x 140 cm
Totale buitenmaat 160 x 170 cm
Luifel 17 cm
Nokhoogte 233 cm
Soort dak Zadeldak (incl. dakbedekking)
Type glas Enkel glas

Dakbedekking

De houten toilet van Interflex wordt standaard geleverd inclusief zwarte Bitumen dakshingles. De asfaltnagels (voor montage van de dakshingles) wordt ook meegeleverd. Zo kunt u direct aan de slag na levering van deze enkele camping toilet.

Complete camping toilet

Deze houten toilet wordt geleverd inclusief gevelplanken, houten vloer en alle benodigde montage attributen zoals schroeven, bouten e.d. De houten camping toilet is gemakkelijk zelf in elkaar te zetten door middel van de bijgeleverde montagehandleiding.

Let op! Bij deze complete camping toilet dient u zelf aan de voorzijde de planken voor te zagen zodat de deur geplaatst kan worden.

Interflex camping toilet

Deze toilet voor de camping is gemaakt van onbehandeld Noord-Europees vuren hout. Het is mogelijk om het hout zelf nog te verduurzamen met een beits alvorens u de toilet in elkaar zet. De houten toilet is tevens beschikbaar in Thermowood (thermisch gemodificeerd hout). Thermowood is een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout. Wanneer u kiest voor deze uitvoering, dan zijn enkel de wanden gemaakt van het duurzame thermo hout. De deur is gemaakt van vurenhout en voorzien van een coatinglaag. U vindt de Thermowood uitvoering bij de alternatieven.

Interflex camping toilet onbehandeld

Deze camping toilet van Interflex is gemaakt van standaard Noord-Europees vurenhout. De toilet wordt onbehandeld geleverd. Wilt u deze verduurzamen, behandel het hout zowel aan de binnen- als buitenkant alvorens u de toilet monteerd. Ons advies is om de wandelementen te behandelen met onze Embalan of Embadecor blokhut beits. Kies uit blank aflakken of verf de camping toilet in een vrolijke kleur.

Levering

De levertijd van Interflex is ca. 4-6 weken voor deze onbehandelde houten toilet, mits uit voorraad leverbaar. Voor deze Interflex camping toilet geldt geen vaste leverdag per postcodegebied. Interflex producten worden rechtstreeks geleverd, de transporteur neemt zelf contact op voor de levering.