Logo Gadero
service

Houthandel Eindhoven

Bent u zoekende naar een houthandel in of rond Eindhoven? Bij tuinhout en sierbestratingshandel Gadero zit u goed. Wekelijks bezorgen wij in alle wijken van Eindhoven. Wij hebben alles van hout in ons assortiment. U kan dus bij ons terecht voor tuinschuttingen, vlonder terrassen, prefab tuinschermen, kant en klare blokhuttenLariks Douglas of Eiken overkappingen en zelfs voor plantenbakken op maat. Of u nou Lariks Douglas, Vuren, Bankirai, Ipe, Red-cedar of composiet zoekt, Gadero heeft het allemaal.

Bezorgdagen hout in Eindhoven en omgeving

Met een paar clicks op de website heeft u meestal binnen een week al uw tuinhout producten in huis. Wij een keer in de week in Brabant en dus ook bij u  in de regio Den Bosch. Voor de actuele deadlines bekijkt u onze bezorgpagina. Geselecteerde artikelen kunnen wij zelfs binnen 48 uur leveren. Dit staat aangegeven bij de desbetrefende artikelen. Meer weten over onze bezorging? Neem gerust contact met ons op. 

Afhalen in Waalwijk

Het is ook mogelijk om uw bestelling op te halen. Sinds kort hebben wij ook een afhaallocatie in Waalwijk, op 20 minuten rijden van zowel Tilburg als 's-Hertogenbosch. Op deze locatie vindt om de week op vrijdag een afhaalmoment plaats. U kunt tijdens het plaatsten van de bestelling aangeven dat u het wilt afhalen in Waalwijk. Het volledige adres is Van Hiltstraat 25, 5145 RK in Waalwijk (Noord-Brabant).

Grand Opening Breukelen Plantenbakken

Tuinhout montage in Noord Brabant

Uw schutting vakkundig laten plaatsen of door een echte expert een vlonderterras met of zonder overkapping laten bouwen? Wij hebben jarenlange relaties met montagebedrijven zoals hoveniers, timmermannen en klusbedrijven in omgeving Den Bosch, Breda, Roosendaal, Eindhoven en Tilburg. Neem contact op voor montage.

Heeft u vragen over houthandel Gadero? Bel 050 230.61.51 of stuur een email voor een offerte. Buiten genieten binnen handbereik, met Houthandel Gadero BV