Prefab terrasoverkappingen Lariks Douglas

Op deze pagina ontdekt u prefab (kant en klare overkapping sets in vaste maten) overkappingen van Lariks Douglas hout. Kies uit diverse, populaire modellen van kant en klare overkappingen in zowel fijnbezaagd als glad geschaafd Lariks Douglas hout. Alle modellen zijn inclusief bevestigingsmaterialen zoals schroeven en opbouwtekening. Accessoires zoals funderingsbalken, betonpoeren, buitenvloer van hout of steen dient u bij te bestellen. Voor meer prefab overkappingen bekijk ook de pagina's overkappingen, kapschuur Bergen, zadeldak Hamar en overkapping Oslo. Dit zijn luxe sets waar alles reeds op maat voor u is gezaagd met glad geschaafde Lariks Douglas hout. Wij bezorgen kant en klare overkappingen in heel Nederland en België.

Voordelen en nadelen van prefab

Het voordeel van prefab sets is dat u dergelijke overkappingen en veranda's sneller kunt opbouwen. Alles is reeds op maat gezaagd en de meegeleverde tekening legt alles uit. U bespaart dus op de kosten van de montage-uren. De aanschafprijs is wel relatief hoog.

Let op onze bij onze Doe Het Zelf overkapping dient u alles nog wel zelf op maat te zagen, daar ligt de prijs wel lager.

Red Class Wood een goed alternatief

Lariks Douglas hout is steeds schaarser aan het worden. Gelukkig is Red Class Wood een goed alternatief, bovendien minder harsig en vormvast. 

Sedumdak 

Heeft u een overkapping met een plat dak? Plaats dan een sedumdak en trek zo bijen en vlinders naar uw tuin. Sedum zijn vetplantjes die goed tegen de droogte kunnen. Bekijk de pagina sedumdak voor meer informatie over groene daken.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode