Logo Gadero
service

Houthandel Overijssel

U wilt tuinhout bestellen en thuis laten bezorgen in Overijssel? Dan bent u bij Gadero aan het juiste adres! Wij hebben een enorm assortiment van ruim 9000 artikelen. Zo vindt u bij ons schuttingen, vlonders en tuinhout voor overkappingen. Houthandel Gadero bezorgt altijd op een vaste dag in Overijssel. Of u nu in het centrum van Zwolle of Almelo, Deventer, Oldenzaal, Hengelo of Enschede woont, u tuinhout wordt supersnel geleverd. 

Tuinhout leveren Overijssel

Wij hanteren een vaste bezorgdag per postcode. Gebruik onze bezorginformatie pagina voor actuele informatie over bezorgdagen. Hier vindt u ook alles over het betalen en bezorgen van vlonders, schuttingen en sierbestrating. Let op, voor sierbestrating geldt levering binnen 5-8 werkdagen, hiervoor kunnen wij helaas geen vaste dag aangeven. Steigerhouten meubelen leveren wij in 8-10 werkdagen, deze worden op bestelling in Nederland gemaakt.

Houthandel Overijssel

Zoekt u een vakkundige houthandel voor bezorgen in Deventer, Hardenberg, Zwolle of Enschede? Wij bezorgen ook in kleine dorpen zoals Ommen, Raalte, Heino, Vriezenveen, Holten en Dalfsen en elders in Overijssel. Bekijk nu ons mega aanbod tuinhout en sierbestrating. Houthandel Gadero is marktleider in Nederland en België.

Tuinhout monteren Overijssel

Zoekt u nog een klusbedrijf om uw bestelde schutting of vlonder te monteren? Dat kunt u ook gelijk bij Gadero regelen. Wij werken namelijk samen met een aantal ervaren montagepartners die hun hand niet omdraaien voor uw tuinproject. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Daarnaast bestellen zakelijke klanten met 5% korting.

Heeft u nog vragen over het bestellen en leveren van tuinhout in Overijssel? Neem dan vooral contact met ons op. 

levering tuinhout gadero

Groot assortiment tuinhout thuisbezorgd

Bij Gadero vindt u een groot assortiment houtproducten voor uw vlonder of schutting. Daarnaast leveren wij ook diverse soorten rabatLariks Douglas of hout voor uw gevelbekleding. Doe inspiratie op via onze website en als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op!