Logo Gadero
service

Houthandel Zeeland

Wij zijn een professionele houthandel en leveren wekelijks in de hele provincie Zeeland. Of u nu in het centrum van Middelburg of Goes of in Zeeuws Vlaanderen tuinhout wilt ontvangen. Houthandel Gadero heeft een groot assortiment aan kwalitatief tuinhout. Zo vindt u bij ons hardhouten of geïmpregneerde vlonderplanken, tuinschermen, schuttingplanken, overkappingen van Lariks Douglas, tuinhuisjes, blokhutten en bestrating. Wij zijn de houthandel voor al uw tuinhout.

Houthandel Zeeland

U heeft bij houthandel Gadero keuze uit meer dan 10.000 tuinhout artikelen, die wij allemaal bij u thuis bezorgen. Wij leveren tuinhout wekelijks in de provincie Zeeland. Bij ons leveringsgebied hoort onder andere Zeeuws Vlaanderen, Noord Beveland, Zuid Beveland, Schouwen Duiveland en Tholen. Ook Goeree Overflakkee rekenen wij bij Zeeland. Wanneer we precies in de regio Zeeland bezorgen vindt u op onze bezorginfo pagina

Voor sierbestrating bezorgen in Zeeland hebben wij geen vaste bezorgdag, wel leveren we altijd binnen 5 werkdagen uw stenen en tegels bij u thuis in Renesse, Ouddorp, Vlissingen, Kapelle, Breskens en elders in Zeeland.

Tuinhout monteren Zeeland

Ziet u het niet zitten om uw geleverde hardhouten vlonder of schutting zelf te gaan monteren? Dan kunt u de montage ook via Gadero regelen. Wij hebben in heel Nederland professionele montagepartners die onze artikelen vakkundig voor u plaatsen. Daarnaast bieden wij zakelijke klanten 5% korting op hun bestelling. Om hier aanspraak op te maken neem contact met ons op. 

Heeft u vragen over tuinhout, levering of montage? Neem dan contact met ons op. 

Automatische raamopener

Groot assortiment tuinhout thuisbezorgd

Bij Gadero vindt u een groot assortiment houtproducten voor uw vlonder of schutting. Daarnaast leveren wij ook diverse soorten rabatLariks Douglas of hout voor uw gevelbekleding. Doe inspiratie op via onze website en als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op!