Logo Gadero
inspiratieservice

Houten Pipowagen Angelo 600 x 240 x 325 cm - Wanddikte 19 mm

Productnummer
DE2642
Kant- en klaar bouwpakket
Bepaal zelf locatie van deur/ramen
RuimeHoutenPipowagen600x237x326cmPipowagendichtmodelWanddikte19mm
pipowagen_6_meter
ZijaanzichtPipowagenAngelo
VooraanzichtPipowagenAngelo
AchteraanzichtPipowagenAngelo
AfmetingenPipowagenAngelo
circuswagen_met_boogdak
circuswagen_onbehandeld
circuswagen_6_meter
pipowagen_ingericht
pipowagen_met_bed_en_inrichting
ruime_houten_pipowagen_blauw_1
Per stuk,vanaf

5.129,25

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 1.709,73 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 122,02 per maandInstallments-SprayPay
5 stuks op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Diepte
600 cm
Breedte
240 cm
Hoogte
325 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Dakbedekking plat dak
5.129,25incl. BTW
1 tot 5 dagen
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Bepaal zelf de locatie van deur/ramen

 • Zonder vergunning te plaatsen op de meeste locaties

 • Inclusief vijf-tredige trap

 • Exclusief metalen onderconstructie, wielen en dakleer

 • Wielen niet echt verrijdbaar

Specificaties

Gewicht
1120 kg
Afwerking hout
Geschaafd
Wanddikte
19 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch Vuren
Kleur
Blank
Breedte
240 cm
Diepte
600 cm
Hoogte
325 cm
Afmetingen
600 x 240 x 325 cm

Houten Pipowagen Angelo 600 x 240 x 325 cm - Wanddikte 19 mm

Deze zeer complete houten pipowagen van 600 x 237 x 326 cm is hier kant en klaar als bouwpakket te koop voor een aantrekkelijke prijs. U kunt zelf de locatie van zowel de ramen als de deur bepalen. Dit komt door het unieke paneelsysteem waarbij deuren en ramen op elke gewenste plek geplaatst kunnen worden. Zie de voorbeelden in de product afbeeldingen. Deze in het oog springende houten circuswagen van 14,2m2 is zeer ruim en daardoor ideaal in te richting als vakantiehuisje, atelier, kantoor, festivalkraam, loket of werkruimte.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 237x600
Funderingsmaat 237x600
Nokhoogte 326
Ramen 4 (70x81)
Deuren 1 (88x185)
Beglazing Dubbelglas
Daksoort Boogdak
Inhoud 46,3
Oppervlakte (m²) 14,2
Gespiegeld op te bouwen? Ja

Schaftkeet / circuswagen van hout kopen

Deze houten pipowagen van ruim 6x2,37 meter, ook wel schaftkeet of pipowagen genoemd, heeft een fraaie, nostalgische uitstraling en is bovendien multifunctioneel. Zo kunt u deze houten pipowagen kopen als mobiele kantoor (bouwkeet) voor uw bedrijf, als vakantiebungalow of bed en breakfast slaapplaats. Ook als tijdelijk onderkomen of als kantoor / werkruimte toe te passen. Deze houten wagen is in veel gevallen vergunningsvrij te plaatsen. Check dit wel even bij uw gemeente. Koop de wielenset erbij. Vergeet ook niet uw circuswagen te behandelen met onze Embalan of Embadecor blokhutbeits.

Dakbedekking pipowagen

De ruime Pipowagen wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Via de extra opties kunt u verschillende duurzame vormen van dakbedekking meebestellen (tegen meerprijs). Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren. Ons dringende advies is om alle flapjes vast te zetten met kit. Zo blijft de dakbedekking mooi. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen).

Pipowagen bouwpakket

Deze zogenaamde bouwkeet wordt bij houthandel Gadero standaard geleverd inclusief standaard trap (ook luxe verandatrap bij te bestellen), deurbeslag met 2 sleutels en raambeslag. Let op: Exclusief nostalgische designwielen. Deze kunt u los bijbestellen. U kunt hier niet echt mee rijden! De houtdikte van deze authentieke, moderne pipowagen van hout is 19 mm. Deze houten keet wordt geleverd met bevestigingsmateriaal, tekening en dubbel glas. Het pakket bestaat uit alle wandpanelen, los dak- en vloerhout. Deze pipowagen wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot en 2 sleutels. Zo is uw pipowagen veilig afgesloten. Dakleer dient u zelf nog mee te bestellen. Kijk hiervoor bij de extra opties.

Plaats deze verplaatsbare woonwagen accommodatie op een waterpas ondergrond. Deze houten wagen wordt in blank hout geleverd, wij adviseren deze te schilderen voor een langere levensduur.

Wordt geleverd met 4 ramen van 70x81 cm met dubbel glas. De oppervlakte is circa 14,2m2, groot genoeg als slaapverblijf of vakantieaccommodatie van hout.

Ramen 4x (70x81)
Deuren (enkele deur) 1x (88x185)

Pipowagen plaatsen?

Dit houten verblijf is in veel gevallen vergunningsvrij. Let op de wielenset maakt deze houten woning niet verrijdbaar. Dat maakt deze houten pipowagen populair bij eigenaren op vakantieparken en camping. Zorg voor een waterpas ondergrond. Ondanks de heldere opbouwtekening is enige kluservaring vereist, zie Gadero TV aflevering 147 circuswagen bouwen.

Maak van deze prachtige pipowagen een vakantiehuisje, houten woning, speelhuis of werkruimte. Neem contact op voor korting bij afname meer dan 1 stuks. Een "mobiel" vakantieverblijf, ideaal voor verhuur zonder vergunning voor het plaatsen van gebouwen.

Verder kijken? Bekijk dan blokhut 6x3 meter. Deze circuswagen is ook verkrijgbaar met veranda, de ruimte is dan iets kleiner. Bekijk hier ook meer houten (vakantie)woningen.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met een aantal weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de en lees voorafgaand de goed door is ons advies!

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielen.

U kunt hier houten circuswagens kopen onder gunstige Thuiswinkel.org Servicegaranties.

Bijbehorend bij dit product