info over betalen en bezorgingoverkapping bouwen tips Steigerplanken zijn al jaren populair voor zowel binnen als buitengebruik. Bij Gadero.nl kunt u zowel oude gebruikte steigerplanken, nieuwe onbehandelde steigerhouten planken en nieuwe geimpregneerde steigerplanken kopen. Wij zijn ook gespecialiseerd in steigerhouten planken in lange lengtes tot 5 meter. Kies uit old grey grijze planken of onbehandelde nieuwe planken van vuren hout. We leveren altijd uit voorraad en A-kwaliteit steigerplanken. Ook trendy voor doe het zelf meubels maken zijn onze lariks douglas steigerplanken.

 
betaalmogelijkheden

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.Bezorginformatie

 

Populair Steigerplanken

 

Kies een Steigerplanken subcategorie

Iedere dag bereikbaar

KlantenserviceWe zijn vandaag bereikbaar tot 17:30

050 230 61 51

Montagetips

Hoe uw steiger bouwen

Steiger plaatsen tips
 

Iedere dag bereikbaar

KlantenserviceWe zijn vandaag bereikbaar tot 17:30

050 230 61 51

Montagetips

Hoe uw steiger bouwen

Steiger plaatsen tips

Steigerplanken

Onbehandelde Steigerplanken

Onze ruwe, onbehandelde steigerplanken zijn ideaal voor het zelf bouwen van tuinmeubels, interieuraccessoires zoals spiegels, krukjes, plantentafels, bijzettafeltjes en kapstokken van steigerhout. Deze verse, nieuwe planken zijn immers vrij van te grof gebruik in de bouw. Bovendien met een white of grey wash beits krijgen deze nieuwe onbehandelde steigerhout planken bovendien bijna dezelfde uitstraling als gebruikte steigerplanken. Zowel voor binnen als buiten gebruik geschikt en eenvoudig te lakken, ververven en te beitsen. Naast onbehandeld 30 mm planken in vuren hout, bieden wij ook de trendy en duurzamere steigerplank in lariks douglas hout aan in lengte tot 500 cm.

Gebruikte steigerplanken

Gebruikt steigerhout is niets anders dan brede vurenhouten planken met kopmaat 3 x 20 cm die een tijdje in de steigerbouw zijn gebruikt en hierdoor een grijze wash door cement en dergelijke hebben gekregen. Van deze ruige gebruikte steigerhouten planken kan je bijvoorbeeld tuinmeubelen maken, spiegel omlijsting of een kantinetafel. Door deze 'tweedehands' blank te lakken gaan deze voor buitengebruik langer mee.

Overige steigerplanken

De behandelde, lees Celfix geimpregneerde, steigerplanken, bij ons bekend als brede schuttingplank, zijn geschikt voor in de tuin. Een uniek product met zelfs verkrijgbaar in 5 meter lengte! Deze planken zijn fijn bezaagd en breder dan een gewone schuttingplank.

Onder andere perfect voor houten schutting en als timmerhout voor zelf tuinkasten en tuinmeubels maken. Door de behandeling is deze plank veel duurzamer dan de normale steigerplank.

Verkrijgbaar in 2,2 cm (dikte) x 15 cm (breedte) tot 3 cm (dikte) x 20 cm (breedte). Kies uit diverse lengtes, o.a 4 en 5 meter.

Advies en specifieke informatie

Naast het maken van meubels voor binnen en buiten kunt u ook uw schutting van steigerhout maken. Kies bij een verticale schutting voor de 2 meter steigerplank. Voor vragen over gebruikte steigerplanken of onbehandeld steigerhout bel of email onze specialisten.

 
Terug naar boven