overkapping bouwen tips Onze Geïmpregneerde steigerplanken, zijn nieuwe planken die een onder hoge machinale druk Celfix behandeling hebben ondergaan. Deze verduurzaming zorgt ervoor dat deze behandelde steigerplanken zeer geschikt zijn voor buiten gebruik. Uiteraard kunt u deze Geïmpregneerde steigerhout planken nog wel in iedere gewenste kleur verven (eerst goed drogen en schuren), bijvoorbeeld in grijs om zo alsnog de uitstaling van een oude steigerplank te krijgen. 

De Geïmpregneerde steigerplanken zijn niet alleen geschikt voor het maken van tuinmeubels, maar ook geschikt voor het bouwen van schuttingen. De 20 cm brede steigerhouten planken zorgen ervoor dat u minder naden heeft dan bij een gewone schuttingplank. Wel adviseren wij om hardhouten 9x9 cm palen te gebruiken, deze planken zijn immers 3 cm dik en daardoor een stuk zwaarder.

Wilt u deze behandelde steigerplanken impregneren, dan is het noodzakelijk dat de planken goed droog zijn. Ontvangt u deze 3 cm dikte planken vers uit onze hoge druk ketel, dan voelt de plank vaak nog vettig aan. Dan is ons advies deze steigerplanken ruim een maand te laten drogen in de buitenlucht alvorens u gaat verven. Het verven bovendien na circa 5 dagen pas herhalen (om te kijken of de plank ook reageert door enige stoffen uit te zetten) en eerst weer licht op schuren. 

Loungebank van steigerplanken

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode