Logo Gadero
service

Flauwe Trapbalk geimpregneerd hout voor tuintrap 4 treden - Aantrede Extra breed

Productnummer
PL80004-42-1560-520
Geïmpregneerde houten balk
Voor een tuintrap met 4 treden
flauwe_trapbalk_geimpregneerd_4_treden
trapbalken
Per stuk

48,25

incl. BTW

37 stuks op voorraad
1 tot 3 werkdagen
Details
Lengte
156 cm
Hoogte
52 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Voor een zelfgemaakte tuintrap

  • Geïmpregneerd voor een lange levensduur

  • Extra diepe treden van 39 cm

  • Voor bij een vlonder, steiger of verhoging in uw tuin

  • Niet voor professioneel gebruik

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Naaldhout
Product type
Accessoires
Kleur
Groen
Lengte
156 cm
Dikte
4,2 cm
Hoogte
52 cm

Flauwe Trapbalk geimpregneerd hout voor tuintrap 4 treden - Aantrede Extra breed

Wilt u snel en gemakkelijk een tuintrap of trap naar uw steiger of veranda bouwen? Met deze prefab trapwangen met 4 treden maakt u heel eenvoudig zelf een houten tuintrap met vier extra diepe treden. De balk bestaat uit geïmpregneerd naaldhout en gaat dus lang mee. Naast een trap naar uw vlonder maakt u met deze duurzame trapbalk ook leuke trappen naar bijvoorbeeld uw steiger of hogere delen van uw tuin.

Kenmerken trapbalk geïmpregneerd naaldhout

Deze prefab trapbalk is onder hoge keteldruk geïmpregneerd, waardoor de balk lang mee zal gaan. De afmetingen van de balk zijn: 4.2 cm breed, 156 cm lang en 52 cm hoog. Met deze 4 treden trap van deze trapbalken overbrugt u dus een hoogte van 52 cm. De aantrede van de trap is 39 cm (extra breed) en de optrede is met 13 cm een prettige stap. U kunt vier treden aanbrengen op deze trapbalk. Wilt u graag een hogere of lagere trap? Kijkt u dan eens bij onze andere trapbalken.

Montage tips tuintrap van hout

De trapwangen plaatst u maximaal 40 cm uit elkaar om te zorgen dat de treden genoeg steun hebben. Wilt u graag een trap van 80 tot 120 cm breed maken? Plaats dan vier balken onder uw treden.

De planken voor de treden zijn niet inbegrepen, onder bijbehorende producten vindt u diverse suggesties van terrasplanken rond de 19-20 cm breedte. Leg hier steeds 2 stuks naast elkaar per tree. U kunt bijvoorbeeld de geïmpregneerde vlonderplanken die u ook op uw terras heeft liggen gebruiken om de treden te maken. Leg enkele vlonderplanken naast elkaar voor een traptrede van 39 cm diep. Het hout zet nog uit, dus houd een tussenruimte van circa 1 cm aan.

Vastzetten van uw prefab trapbalken voor tuintrappen

Zet deze flauwe houten trap aan de onderzijde vast met bijvoorbeeld een piketpaal van minimaal 6 x 6 cm dik en m8 x 120 mm gegalvaniseerde slotbouten. U kunt de trap ook monteren op uw vlonder of bestrating. De bovenzijde van een trap naar uw vlonderterras zet u vast aan uw vlonder. Plaats steeds om de 40 cm een trapbalk. Gebruikt u 7x7 palen voor het monteren van de trapbalken, pak dan een m8x140 mm slotbout voor de bevestiging.

Meer prefab trapbomen

Zoekt u toch een ander product? Wilt u bijvoorbeeld graag trapbalken voor een ander aantal treden? Bekijk dan ons gehele assortiment trapbalken en ons assortiment geïmpregneerde vlonderplanken voor de treden van uw trap.

Bijbehorend bij dit product