Logo Gadero
service

Blokhut 3031Z Interflex met overkapping 566 x 290 x 230 cm Wanddikte 40 mm

Productnummer
IF3031Z
Ook geïmpregneerd of gecoat in diverse kleuren te bestellen! (meerprijs)
Wanddikte 40 mm
blokhut_3031z_onbehandeld_interflex
blokhut_3031z_behandeld_interflex
blokhut_3031_z_interflex_gecoat_sfeer
afmetingen_blokhut_3031z_interflex
Per stuk,vanaf

3.526,95

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Diepte
290 cm
Breedte
566 cm
Hoogte
230 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux
Funderingsbalken met afwatering
3.526,95incl. BTW
2 tot 3 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Kan gespiegeld worden opgebouwd

  • 1 Groot uitzetraam (enkel glas)

  • Wanddikte 40 mm

  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Gewicht
1200 kg
Wanddikte
40 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Breedte
566 cm
Diepte
290 cm
Hoogte
230 cm

Blokhut 3031Z Interflex met overkapping 566 x 290 x 230 cm Wanddikte 40 mm

Op zoek naar een moderne blokhut met overkapping van ca. 6 x 3 meter met plat dak? Blokhut 3031Z van interflex kenmerkt zich door de luxe afwerking met een robuuste wanddikte van 40 mm, brede dubbele deur, extra groot uitzetraam en overkapping van 276 cm breed. Kortom, met Interflex model 3031Z haalt u een blokhut + overkapping combinatie in huis met net dat beetje extra. Deze luxe tuinhuis met zijluifel met lessenaarsdak wordt in de basis, zoals de naam al doet vermoeden, compleet geleverd en bestaat uit een wanddikte van 40mm van A-kwaliteit Noord-Europees vuren. Blokhut 3031Z van Interflex valt onder de categorie 6 x 3 meter blokhut modellen.

Blokhut 3031Z heeft een totale buitenmaat van 566 cm breed en 290 cm diep en een wandhoogte van ca. 230 cm. De binnenmaat is 272 x 272 cm en biedt ruimte voor bijvoorbeeld het stallen van uw tuinmeubelen, tuingereedschap of fietsen. De zijluivel / overkapping is 276 cm breed en 290 cm diep en is uitgevoerd met een hoekpaal aan de zijkant. Onder de overkapping kunt u met gemak een tuinset of loungeset plaatsen, zodat u heerlijk beschut van het buitenleven kunt genieten.

Blokhut 3031Z met overkapping van Interflex kan gespiegeld opgebouwd worden. Let op! Wanneer u deze blokhut besteld met optie Coaten Exterieur, kan deze niet zomaar gespiegeld worden opgebouwd. U dient dit vooraf apart aan te gegeven in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces.

Blokhut 3031Z Interflex - wanddikte 40 mm en enkelglas

Blokhut 3031Z met overkapping van Interflex wordt standaard geleverd inclusief EPDM en is uitgevoerd met een dubbele deur met enkel glas (3mm) aan de voorkant van de berging. De berging is tevens uitgevoerd met een extra groot uitzetraam met enkel glas (3mm), die de blokhut een moderne uitstraling geven en tevens zorgt voor veel natuurlijk licht in het huisje. Het grote zijraam kan in zowel de linker- als de rechterzijwand van de berging geplaatst worden. Blokhut 3031Z van Interflex is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 40 mm.

Type/model 3031Z Interflex
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 40 mm
Funderingsmaat 556 x 280 cm
Totale buitenmaat (incl. oren) 566 x 290 cm
Luifel (breedte) 276 cm
Wandhoogte 224 / 230 cm
Oppervlakte 15.6 m2
Soort dak Platdak (excl. dakbedekking)
Glas Enkel glas (3mm)
Soort ramen Kiepraam (groot)

Dak(bedekking)

Blokhut 3031Z met overkapping van Interflex wordt standaard geleverd exclusief dakbedekking. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid om duurzaame EPDM rubberfolie mee te bestellen. Het EPDM pakket (meerprijs) voor het bedekken van het platte dak wordt compleet met lijm en dak uitlopen geleverd.

Let op! Het EPDM wordt geleverd exclusief HWA (buizen voor hemelwaterafvoer). Dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden standaard meegeleverd.

Voor de perfecte afwerking van de EPDM rubberfolie en de rand van het dak kunt u tevens via de extra optie een complete daktrimset mee bestellen (meerprijs). Deze aluminium daktrimset wordt compleet geleverd met rechte delen en hoekstukken. Deze aluminium daktrimmen zorgen voor een fraaie afwerking en voorkomt lekkage. Wij raden sterk aan om de daktrimset als extra optie mee bestellen.

Verduurzamen: impregneren of gecoat

Deze Blokhut 3031Z met overkapping van Interflex wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling en twee opties voor coating aan in verschillende kleuren (2-laags).

U heeft voor de behandeling van deze Interflex Blokhut type 3031Z 3 opties:

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons uw blokhut laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 4-6 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De blokhut wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door Blokhut 3031Z van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Interflex 3031Z in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de blokhut beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Exterieur - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Exterieur. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de buitenzijde van de wanden. De ramen en deuren worden wel 2-zijdig behandeld. Let op! De dakbalken en dakplanken van de blokhut worden niet gecoat.

Let op! Wanneer u deze blokhut besteld met optie Coaten Exterieur, kan deze niet zomaar gespiegeld worden opgebouwd. U dient dit vooraf apart aan te gegeven in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces.

3. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en de deuren en ramen 2-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten (voor zowel exterieur als compleet) van de wanden kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Exterieur of Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de ramen, deuren, staander en gevellijsten (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten voor de ramen, deuren, staander en gevellijsten kunt u kiezen uit de kleuren wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele blokhut in de door u gekozen basiskleur.

Het laten coaten kost ca. 6 - 8 weken extra levertijd. Door Blokhut 3031Z met overkapping gecoat te bestellen haalt u een kant & klare blokhut in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De blokhut heeft door de coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar.

Houten Vloer

Deze blokhut wordt standaard geleverd exclusief vloer voor binnen. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid om een houten vloer/fundamentpakket mee te bestellen (meerprijs). U heeft daarbij de keuze uit een onbehandelde vloer of geimpregneerde. Het pakket bestaat uit vloerplanken met een dikte van 20mm, geïmpregneerde fundamentbalken en afwerklijsten.

Let op! Wanneer u als extra optie kiest voor het meebestellen van een houten vloer/fundamentpakket, ontvangt u enkel een vloer voor in de berging en niet voor onder de overkapping.

Fundering

Deze Interflex Blokhut 3031Z is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen (sterk aanbevolen).

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan.

Ventilatieroosters en Stormankerset

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand van de berging. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden niet standaard meegeleverd