Logo Gadero
service

Blokhut 6732 Interflex 667 x 320 x 282 cm Wanddikte 40 mm

Productnummer
IF6732
Ook geïmpregneerd en gecoat te bestellen (extra optie)
Wanddikte 40 mm
kapschuur_6732_onbehandeld_interflex
kapschuur_6732_behandeld_interflex
Aanbieding
Per stuk,vanaf
4.378,95

3.590,74

incl. BTW

Op voorraad
4 tot 5 weken
Details
Diepte
320 cm
Breedte
667 cm
Hoogte
282 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Funderingsbalken met afwatering
4.378,95
3.590,74incl. BTW
4 tot 5 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Stevige wanddikte van 40 mm

 • Gemaakt van hoogwaardig Scandinavisch vurenhout

 • Hoge doorloophoogte

 • Ook geïmpregneerd en gecoat te bestellen (extra optie)

 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Gewicht
1900 kg
Wanddikte
40 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Breedte
667 cm
Diepte
320 cm
Hoogte
282 cm

Blokhut 6732 Interflex 667 x 320 x 282 cm Wanddikte 40 mm

Deze Blokhut 6732 van 7 x 3 meter is een van de populairste kapschuur modellen van Interflex. Deze authentieke kapschuur met berging en zijluifel bestaat uit een robuuste wanddikte van 40 mm en heeft een zeer hoge doorloophoogte van 253 cm. De zijluifel / overkapping is uitgevoerd met robuuste palen met schoren en modern hekwerk. Deze kapschuur 6732 van interflex heeft hierdoor een klassieke en authentieke uitstraling. Met deze blokhut / kapschuur met overkapping kunt u zowel in het voorjaar als najaar behagelijk en beschut buiten genieten van uw tuin.

Houten Kapschuur 6732 van Interflex heeft een totale breedte van 667 cm, een diepte van 320 cm en een nokhoogte van 282 cm. De berging van 235 cm breed en 230 cm diep biedt vollop ruimte voor bijvoorbeeld het stallen van uw tuingereedschap, fietsen of tuinmeubelen. Aan de voorkant van de bergruimte bevindt zich een dubbele deur met enkel glas. Aan de zijkant van de berging, onder de zijluifel, bevindt zich eveneens een enkele deur met glas.

Deze Blokhut / kapschuur 6732 van Interflex kan in spiegelbeeld worden opgebouwd. Let op! Wanneer u deze blokhut besteld met optie exterieur gecoat (meerprijs), kan deze niet zomaar gespiegeld worden opgebouwd. U dient dit dan vooraf apart via het opmerkingenveld tijdens het bestelproces aan te gegeven.

Blokhut 6732 Interflex - wanddikte 40 mm en enkel glas

Blokhut 6732 van Interflex beschikt aan de voorkant van de bergruimte over een dubbele deur met enkel glas. Aan de zijkant van de berging, onder de zijluifel, bevindt zich eveneens een enkele deur met glas. Blokhut / Kapschuur 6732 van Interflex is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 40 mm. Omdat de overkapping tevens bestaat uit 40mm dikke blokhutprofielen zijn de wanden volledig afgesloten en heeft u geen last van de wind.

Type/Model 6732
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 40 mm
Funderingsmaat 647 x 300 cm
Totale buitenmaat (incl. oren) 667 x 320 cm
Luifel (breedte) 404 cm
Achterwandhoogte 195 cm
Voorwandhoogte 253 cm
Nokhoogte 282 cm
Oppervlakte 19,4 m2
Soort dak Zadeldak
Glas Enkel glas

Dak(bedekking)

Blokhut 6732 van Interflex wordt standaard geleverd inclusief Dakshingles Recht Zwart/grijs voor het bekleden van het zadeldak met ongelijke zijdes (kapschuur model dak). Via de extra opties heeft u tevens de mogelijheid voor het meebestellen van Dakshingles Recht in diverse andere kleuren (zonder meerprijs) of in de variant Beverstaart (kleine meerprijs) in de kleuren zwart/grijs, groen en rood.

Asfaltnagels (t.a.v. monteren dakshingles) en dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden standaard meegeleverd.

Wilt u het dak van de Interflex 6732 blokhut nog luxer en duurzamer afwerken? Dan kunt u kiezen voor lichtgewicht Onduvilla Dakpanplaten in diverse kleuren. Deze dakpanelementen worden als complete set geleverd en hebben een fraai natuurlijk uiterlijk van een echte dakpan dankzij de 3-tonen kleur. De standaard Onduvilla Dakpanplaten zijn verkrijgbaar in rood gevlamd, groen gevlamd en zwart. Bekijk de extra opties voor de mogelijkheden voor het meebestellen van de Onduvilla Dakpanplaten.

Verduurzamen: impregneren of gecoat

Deze Interflex 6732 blokhut wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling en diverse opties voor coating aan in verschillende kleuren (2-laags).

U heeft voor de behandeling van deze Interflex 6732 blokhut 3 opties:

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons uw blokhut laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 4-6 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De blokhut wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door Blokhut 6732 van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Interflex 6732 blokhut in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de blokhut beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Exterieur - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Exterieur. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de buitenzijde van de wanden. De ramen en deuren worden wel 2-zijdig behandeld. Let op! De dakbalken en dakplanken van de blokhut worden niet gecoat. Bij deze blokhut met zijluifel worden tevens de zichtbare wanden onder de luifel gecoat.

Let op! Wanneer u deze blokhut besteld met optie exterieur gecoat (zie hierboven), kan deze niet zomaar gespiegeld worden opgebouwd. U dient dit dan vooraf apart via het opmerkingenveld tijdens het bestelproces aan te gegeven.

3. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en de deuren en ramen 2-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten (voor zowel exterieur als compleet) van de wanden kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Exterieur of Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de deuren, palen, schoren, hekwerk en gevellijsten (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten voor de deuren, palen, schoren, hekwerk en gevellijsten kunt u kiezen uit de kleuren wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele blokhut in de door u gekozen basiskleur.

Het laten coaten kost ca. 6 - 8 weken extra levertijd. Door uw blokhut 6732 van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare blokhut in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De blokhut heeft door de coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar.

Houten Vloer

Deze blokhut wordt standaard geleverd exclusief vloer voor de berging. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid om een houten vloer/fundamentpakket mee te bestellen (meerprijs). U heeft daarbij de keuze uit een onbehandelde vloer of geimpregneerde. Het pakket bestaat uit vloerplanken met een dikte van 20mm, geïmpregneerde fundamentbalken en afwerklijsten.

Fundering

Deze Interflex 6732 blokhut is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen (sterk aanbevolen).

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan.

Ventilatieroosters en Stormankerset

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden niet standaard meegeleverd. U kunt deze via de extra opties kunt meebestellen.

Levering

De levertijd van&nbs