Blokhut Fuerteventura 941 x 848 x 317 cm Wanddikte 70 mm

Productnummer: DE11487   |   Ruime blokhut met 5 kamers   |   Uit te breiden met diverse opties

€ 36.459,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 11 weken)
Kit voor dakbedekking
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Deuren & Ramen Pakket
Samenstelling Sluiten
 • € 36.459,95 Standaardproduct Blokhut Fuerteventura 941 x 848 x 317 cm Wanddikte 70 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Fuerteventura 941 x 848 x 317 cm Wanddikte 70 mm

 • Wanddikte 70 mm
 • Inclusief Houten Vloer (28mm) & Fundering
 • Deuren en ramen van woonhuis kwaliteit (Dubbel Glas)
 • Inclusief Dakshingles Recht (96m2)
 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)
 • Exclusief dakbedekking
 • Starterset niet inbegrepen

Blokhut Fuerteventura 941 x 848 x 317 cm Wanddikte 70 mm

Blokhut Fuerteventura is ontworpen met blokhut Azores als inspiratiebron. Qua ontwerp en afmetingen is deze grote blokhut indentiek aan Azores, echter beschikt Fuerteventura over 1 extra afgesloten kamer in de grote kamer. Hiermee biedt Blokhut Fuerteventura over 1 extra ruimte die bijvoorbeeld kan worden ingericht als slaapkamer. Hiermee biedt deze grote houten woning qua indeling net iets meer / andere mogelijkheden.

Blokhut Fuerteventura is maar liefst 941 cm breed, 848 cm diep en heeft een nokhoogte van ca. 317 cm. Wanneer u op zoek bent naar een mega grote blokhut die u wilt gebruiken als houten tuinkantoor, mantelzorgwoning of vakantiewoning voldoet Blokhut Fuerteventura volledig aan uw wensen. Blokhut Fuerteventura mag met zijn afmetingen van ca. 9 x 9 meter, indeling met 5 aparte kamers, wanddikte van 70 mm, veranda en maar liefst 8 grote vaste ramen, dubbele en enkele deur van woonkwaliteit met dubbele beglazing met recht een houten woning worden genoemd.

Prefab houten woning Fuerteventura wordt standaard geleverd inclusief Houten vloer 28mm en fundering en met dakplanken van 28mm. Hierdoor is deze houten vakantiewoning erg geschikt voor verdere isolatie, waardoor u het hele jaar gebruik kan maken van blokhut Fuerteventura. 

Met 5 aparte ruimtes

Blokhut Fuerteventura is met name uniek door zijn praktische indeling met 5 aparte interne kamers en biedt aan de voorkant een overdekte veranda, waardoor u ook een heerlijke beschutte plek heeft om buiten te genieten van het zowel het uitzicht als het buitenleven. Daarnaast beschikt Fuerteventura over maar liefst 8 grote vaste ramen, waardoor u in de gehele tuinhuis veel lichtinval heeft. 

Via een enkele deur met glas, onder de verande aan de voorkant van de blokhut, komt u in algemene L-vormige hoofdkamer. Deze L-vormige kamer bestaat uit twee ruimtes waarbij het voorste gedeelte van ca. 300 x 300 cm dient als centrale hal. Het achterste gedeelte is ca. 600 x 350 cm en biedt hiermee vollop ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld een loungehoek en eettafel. Het achterste gedeelte beschikt aan de achterkant over twee grote brede vaste ramen en aan de rechterkant over dubbele deuren, waardoor deze kamer ook direct vanaf buiten te bereiken is. Rechts van deze hoofdkamer bevindt zich een kamer van ca. 280 x 300 cm die bijvoorbeeld kan worden ingericht als slaapvertrek. Deze kamer is vanuit het voorste gedeelte van de hoofdkamer te bereiken via een enkele dichte deur en biedt zowel aan de voorkant als aan de zijkant over een breed vast raam waardoor u aan lichtinval geen gebrek heeft.

Direct links van de ingang van Blokhut Fuerteventura bevindt zich aan de voorkant de kleinste kamer van ca. 150 cm diep en 420 cm breed. De smalle maar brede kamer beschikt aan de voorkant over een breed vast raam voor de benodigde lichtinval en kan bijvoorbeeld worden gebruikt als toilet / badkamer. Via de hoofdkamer bereikt u via enkele dichte deuren twee royale kamers die links van de blokhut gesitueerd zitten. De middelste kamer is ca. 300 x 300 cm en beschikt aan de zijkant over een vast raam. De achterste kamer is ca. 300 x 350 cm en beschikt zowel aan de zijkant als aan de achterkant over een vast raam. Beide kamers zijn bijvoorbeeld te gebruiken als slaapvertrek of als kantoorruimte. 

De veranda biedt met afmetingen van maar liefst ca. 520 cm breed en 150 cm diepte ruimte voor tuinstoelen of bankjes. De verande wordt tevens geleverd met hekwerk voor de benodige privacy. Door het ontwerp met vijf verschillende kamers met interne scheidingswanden van 70mm dikte op volledige hoogte, is blokhut Fuerteventura uitermate geschikt als houten vakantiewoning, extra gastenverblijf, mantelzorgwoning of tuinkantoor.

Blokhut Fuerteventura - wanddikte 70 mm en dubbel glas

Blokhut Fuerteventura is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 70 mm. Houten tuinkantoor Fuerteventura wordt geleverd met een enkele deur met glas, dubbele deur met glas, 4 stuks enkele dichte deuren en maar liefst over 8 stuks vast grote ramen. Zowel de ramen als de dubbele en enkele deur met glas worden geleverd van woonkwaliteit met dubbele beglazing. 

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 941x848 cm 
Funderingsmaat 921x828 cm
Nokhoogte 317 cm
Ramen 8 vast 
Deuren 1 Dubbel met glas (154x210) & 1 Enkel met glas (90x210) 
Beglazing Dubbel Glas
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Inclusief Dakshingles Recht (96m2)
Dakoppervlak 50.9 m²
Inhoud 183.9 m³
Oppervlakte (m²) 68.1 m² + 7.4 m²
Gespiegeld op te bouwen? Nee
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Starterset (extra optie)

Voor de blokhut Fuerteventura kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiële onderdelen voor dit tuinhuisje. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op: Dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand. Zo creëert u een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur van uw tuinhuis zorgt. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van deze ruime blokhut 3 opties:

1. Indien u door ons uw blokhut Fuerteventura laat impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met gemiddeld 4-6 weken extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Ons advies is na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog de blokhut af te lakken met een transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen. Het voordeel daarvan is de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog twee keer in één of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen groen en de wanden wit.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw aan te brengen, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Leg de (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken en zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u de nerfstructuur zichtbaar houden? Dan adviseren wij om deze blokhut onbehandeld te bestellen en zelf te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 21 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Fundering

Deze houten woning Fuerteventura is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van betontegels of bij voorkeur een gestorte betonvloer). Blokhut Fuerteventura wordt standaard geleverd inclusief houten vloer (28mm) en onderbalken voor de houten vloer. Omdat de blokhut wordt opgebouwd op de meegeleverde houten vloer hoeft u geen gebruik te maken van funderingsbalken.  

Dakbedekking

Blokhut Fuerteventura wordt standaard geleverd inclusief Dakshingles Recht Zwart (96m2). U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Dakhingles in diverse andere kleuren en patronen (kleine meerprijs). Kies uit bijvoorbeeld Dakshingles Recht Blauw, Beverstaart Rood of Hexagonaal in de kleur Groen. 

Let op: De dakshingles worden geleverd zonder montagekit. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van kit voor dakbedekking / dakshingles. Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen via de extra opties. 

Dakgootsets

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens via de extra opties complete dakgootsets meebestellen. Kies uit een vuurverzonken dakgootset van 125mm breed of kunststof dakgootset van 100mm in de kleur antractie. De dakgootsets worden gecompleet als set geleverd met bevestigingsmateriaal en zijn eenvoudig op maat te maken en te plaatsen.

Standaard ramen en deuren

Tuinhuis Fuerteventura wordt geleverd met een standaard pakket voor deuren en ramen. Dit pakket bestaat uit:

 • Houtsoort: Gelamineerd grenen 54mm
 • Raamkozijn Dikte: 54mm
 • Deurkozijn Dikte: 42mm
 • Dubbelglas Ramen: 3/9/3mm
 • Dubbelglas Deuren: 3/9/3mm
 • Raamwatergoot: Aluminium
 • Raamopeningssysteem: Draai-kiep (2-hand systeem)
 • Deur slot: Cilinderslot

Tuinhuis Fuerteventura kan tevens tegen een meerprijs worden geleverd met een Ramen en Deuren pakket van Kunststof (Wit). Kijk bij de extra opties wanneer u blokhut Fuerteventura wenst te bestellen met een PVC Ramen en Deuren pakket. Het Ramen en Deuren pakket van Kunststof bestaat uit:

 • Materiaal: PVC
 • Raamkozijn Dikte: 74x64mm
 • Deurkozijn Dikte: 74x64mm
 • Dubbelglas Ramen: 4/16/4mm
 • Dubbelglas Deuren: 4/16/4mm
 • Kleur: Wit (RAL9016)
 • Raamopeningssysteem: Draai-kiep (1-hand systeem)
 • Deur slot: 3-punts slot
 • U-waarde: 1.33W(m2k)
 • Afdichting: Dubbel rubber
 • Hang en sluitwerk: Siegenia Titan AF (WIT)

Vergelijkbare modellen

Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen. Wilt u ditzelfde model, maar dan zonder extra kamer in de hoofdkamer? Kies dan voor Blokhut Azores. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 595 x 800 cm, met andere indeling met 4 kamers en veranda? Kies dan voor Blokhut Kay. Ook blokhut Ardee is een goede optie als u een vergelijkbare blokhut zoekt in een andere afmeting. 

Bestel ca. 9 x 9 meter blokhut Fuerteventura nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.

Montage Service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit er een meerprijs verbonden. Wat zit inbegrepen in de montage service? Dat is het plaatsen van de blokhut op funderingsbalken, het monteren van dakgoten, en alle soorten dakbedekking. (m.u.v. aquapan en dakpanplaten)

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van een fundering op piketpalen dient u op te vragen via www.gadero.nl/montage.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken voor doe het zelf tuinkantoor bouwen!

Wilt u meer informatie? Lees hier alle details en vragen over blokhutten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met 5 kamers Blokhut Fuerteventura Blokhut Fuerteventura 941 x 848 x 317 cm Wanddikte 70 mm   |   Ruime blokhut met 5 kamers   |   Uit te breiden met diverse opties Op voorraad
€ 36.459,95 Per stuk incl. BTW