Blokhut Javea 595 x 808 x 317 cm Wanddikte 44 mm

Productnummer: DE11480 | Kan gespiegeld opgebouwd worden   |   Wordt geleverd met losse roedes voor ramen en deuren

€ 10.456,75 Per stuk incl. BTW

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang een email zodra dit product weer op voorraad is:

Of kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Blokhut Javea 595 x 808 x 317 cm Wanddikte 44 mm

  • Dubbel Glas
  • 4 kamers
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Javea 595 x 808 x 317 cm Wanddikte 44 mm

Blokhut Javea is een van de grotere blokhutten en is met zijn afmetingen van ca. 6 x 8 meter een varriant op Blokhut Malaga. In tegenstelling tot Malaga, die beschikt over 5 kamers, beschikt Blokhut Javea over een indeling met 4 kamers plus een kleine veranda aan de voorkant van ca. 285 cm breed en 204 cm diep. Dankzij de overdekte veranda aan de voorzijde, biedt de Javea extra overdekte ruimte om heerlijk buiten te zitten op bijvoorbeeld een kleine loungeset of tuinset. Zo kunt u het hele jaar beschut genieten van deze royale houten vakantiewoning Javea. 

Blokhut Javea is vervaardigd van langzaam gegroeid Scandinavisch vuren wat zorgt voor een stabiele en duurzame tuinhuis. Houten woning Javea is maar liefst 595 cm breed, 808 cm diep en heeft een nokhoogte van ca. 317 cm. Door zijn opdeling met veranda en 4 kamers met interne scheidingswanden van eveneens 44 mm dikte en enkele dichte deuren is Blokhut Javea perfect te gebruiken als vakantie chalet, gastenverblijf of als thuiskantoor. 

Via een enkele deur met dubbel glas aan de voorkant onder de veranda van blokhut Javea bereikt u de ruime middenkamer. Zowel links als rechts van de grote middenkamer bevindt zich een vast raam wat zorgt voor lichtinval. Deze ruimte biedt dan de mogelijkheid tot het plaatsen van bijvoorbeeld een bank, tafel of loungehoek. Vanuit de grote middenkamer bereikt u via enkele dichte deuren twee achterkamers, die bijvoorbeeld gebruikt kan worden als kantoorruimte of slaapkamer. Beide achterkamers zijn qua formaat identiek en voorzien van een vast raam die zorgt voor lichtinval. Via de grote middenkamer bereikt u tevens via een enkele dichte deur de kleine voorkamer. Deze kleine voorkamer bevindt zich aan de voorzijde van houten woning Javea en biedt mogelijkenheden tot plaatsen van toilet en/of douche. De kleine voorkamer beschikt tevens over een klein vast raam.

Blokhut Javea - wanddikte 44 mm en dubbel glas

Tuinhuis Javea beschikt aan de voorkant over een enkele deur met glas, over 3 enkel dichte deuren en over maar liefst 5 stuks vaste ramen. Blokhut Javea is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 44 mm. De enkele deur aan de voorkant van de blokhut en 5 stuks vaste ramen worden standaard geleverd met dubbel glas en losse roedes. 

Blokhut Javea is daarnaast ook gespiegeld op te bouwen.

Hout geschaafd Ja Afmetingen 595x808 cm Funderingsmaat 575x788 cm Nokhoogte 317 cm Ramen 5 vaste ramen Deuren 1 enkel met glas (86x195) 3 enkel dicht (76x195) Beglazing Dubbel Glas Daksoort Zadeldak Dakbedekking Dakshingles Recht (63m²) Dakoppervlak 57.3 m² Inhoud 91.7 m³ Oppervlakte (m²) 36.7 m² & 8.6 m² Gespiegeld op te bouwen? Ja Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Javea kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Javea. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Laten impregneren en transparant aflakken - Door ons uw blokhut Javea laten impregneren (aanbevolen) betekent dat uw tuinhuis in een bad impregneermiddel dompelen. Het impregneermiddel beschermt tegen schimmels en (standaard) insecten. De actuele levertijd van door ons laten impregneren vindt u hier. Deze levertijd kan in het drukke voorjaar en zomer oplopen.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis daarna doorgaans met onze transparante Embadecor beits.

2. Zelf verven in een kleur - Wilt u liever uw blokhut in bijvoorbeeld een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Behandel wel altijd eerst met een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs voordat u begint met opbouwen. Dat kunt u de blokhutplanken e.d. immers goed behandelen. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren zie onze kleuze Embalan beitsen. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt, aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor bijvoorbeeld bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 16 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Grondverflaag machinaal laten spuiten - De levertijd van machinaal laten spuiten van een grondlaag vindt u hier. De levertijden hier van kunnen in het zomerseizoen en rond de bouwvak oplopen. Let op, dakbeschotplanken worden niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we deze grondverf spuitlaag. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan beits in kleur na keuze. 

Fundering

Deze houten blokhut / houten vakantiewoning Javea is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen. (sterk aanbevolen)

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Voor een goede afwerking voor het zadeldak besteld u eenvoudig daksinghels mee. U kunt via de extra opties ook kiezen (kleine meerprijs) voor andere kleuren en varianten Daksingles. Kies bijvoorbeeld uit Dakshingels Beverstaart Rood of Hexagonaal in de kleur Groen.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van houten tuinhuis Javea kunt u tevens als extra optie complete dakgootsets meebestellen. Kies uit een dakgootset 100m van kunststof in de kleur antraciet of een verzonken dakgootset 125mm. De dakgootsets worden compleet als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 

Afmetingen

Blokhut Javea is 595 cm breed, 808 cm diep en heeft een nokhoogte van 317 cm en een hoogte van ca. 216 cm aan zijkant van het dak. De middenkamer is ca. 595 cm breed en 326 cm diep. In de royale middenkamer bevindt zich aan aan beide zijkanten een vast raam van 80 x 90 cm (inclusief kozijn). De enkele dichte deuren die toegang geven tot de 3 andere kamers zijn 76 x 195 cm (inclusief kozijn). De twee achterkamers zijn ca. 280 cm breed en 240 cm diep en beschikken beide over een vast raam van 80 x 90 cm (inclusief kozijn). De kleine voorkamer, te bereiken via de middenkamer, is ca. 204 cm diep en beschikt over een vast raam van 63 x 630 cm (inclusief kozijn). De funderingsmaat van het tuinhuis Javea bedraagt 575 x 788 cm. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. De wanddikte is 44 mm.

Vergelijkbare modellen

Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen. Wilt u ditzelfde model in de afmeting ca. 6 x 8 meter maar dan met een wanddikte van 70mm? Kies dan voor blokhut Kay. Wilt u ditzelfde model in de afmeting ca. 6 x 8 meter zonder veranda maar met 1 extra kamer? Kies dan voor blokhut Malaga.

Bestel ca. 6x8 meter blokhut Javea nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.

Montage

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit er een meerprijs verbonden. Wat zit inbegrepen in de montage service? Dat is het plaatsen van de blokhut op funderingsbalken, het monteren van dakgoten, en alle soorten dakbedekking. (m.u.v. aquapan en dakpanplaten)

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van een fundering op piketpalen dient u op te vragen via www.gadero.nl/montage.

Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken voor doe het zelf tuinkantoor bouwen!

Vragen? Lees hier alle details en vragen over blokhutten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met 4 kamers + Veranda Blokhut Javea Blokhut Javea 595 x 808 x 317 cm Wanddikte 44 mm | Kan gespiegeld opgebouwd worden   |   Wordt geleverd met losse roedes voor ramen en deuren Op voorraad
€ 10.456,75 Per stuk incl. BTW