Logo Gadero
service

Blokhut 4x3+2 Interflex 440 x 550 x 265 cm met Veranda 200 cm Wanddikte 50 mm

Productnummer
IF4x3+2
Woonhuiskwaliteit deuren en ramen
Wanddikte 50mm
Met grote en luxe veranda
blokhut_4x32_onbehandeld_interflex
blokhut_4x32_interflex_behandeld
afmetingen_blokhut_4x32_interflex
blokhut_4x32_interflex_sfeer_gecoat
Per stuk,vanaf

5.077,45

incl. BTW

Op voorraad
Details
Diepte
550 cm
Breedte
440 cm
Hoogte
265 cm
4 tot 5 weken
Funderingsbalken met afwatering
5.077,45incl. BTW
4 tot 5 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Stevige wanddikte van 50mm

  • Gemaakt van hoogwaardig Scandinavisch vurenhout

  • Zeer luxe en grote veranda

  • Voorzien van luxe ramen en deuren

  • Behandeling en dakpanelen niet standaard meegeleverd

Specificaties

Wanddikte
50 mm
Gewicht
1600 kg
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Diepte
550 cm
Breedte
440 cm
Hoogte
265 cm
Pakketmaat
600 x 120 x 80
Behandeling
Onbehandeld
Dak type
Punt dak

Blokhut 4x3+2 Interflex 440 x 550 x 265 cm met Veranda 200 cm Wanddikte 50 mm

Op zoek naar een luxe en zeer complete blokhut van 4 x 5 meter, inclusief veranda van 4 x 2 meter? Blokhut 4x3+2 maakt deel van de "Complete 50'ers" lijn van Interflex en wordt in de basis compleet geleverd tegen een betaalbare prijs. Deze luxe blokhut beschikt over een basis berging van 400 x 300 cm en luifel + veranda van 400 x 200 cm en bestaat uit een wanddikte van 50mm van A-kwaliteit Noord-Europees vuren. Daarnaast wordt deze luxe blokhut + veranda combinatie standaard geleverd met een dubbele deur en ramen van woonhuiskwaliteit, met isolatieglas en een-hand draai-kiepramen.

Kortom, deze 4x3+2 blokhut is voorzien van optimaal gebruiksgemak en u geniet zowel in de zomer als in de winter van alle comfort. De Interflex 4x3+2 blokhut model biedt hierdoor eindeloos veel mogelijkheden en is bijvoorbeeld te gebruiken als tuinhuis, tuinkantoor of extra gastenverblijf. Dit model valt onder de 4x3 meter blokhut modellen.

Luxe Veranda 200 cm

Deze Interflex 4x3+2 blokhut is gemaakt voor de buitenliefhebbers en wordt standaard geleverd met veranda, inclusief hekwerk, palen en schoren. Of de zon nu schijnt, of het regent, dankzij de zeer grote luifel aan de voorkant met een diepte van maar liefst 200 cm heeft u altijd een plek om beschut buiten te zitten. Heerlijk dus wanneer u lekker wilt barbecuen of een borrel hebt. Voor onze Nederlandse zomers hoeft u zich met deze blokhut geen zorgen meer te maken. De veranda wordt tevens geleverd met hekwerk rondom wat zorgt voor de benodigde privacy.

Deze luxe 4x3+2 blokhut dankt zijn naam de royale binnenmaat van de tuinhuis van 400 x 300 cm. De buitenmaat (inclusief oortjes) is in totaal 440 x 550 cm. Aan de voorkant bevindt zich nog een luifel die de blokhut nog eens 200 cm extra diepte geeft. De totale diepte van de blokhut + veranda is 550 cm. Het fraaie zadeldak van deze blokhut heeft een nokhoogte van 265 cm en een zijwandhoogte van 208 cm.

Blokhut 4x3+2 Interflex - wanddikte 50 mm en isolatieglas

Tuinhuis 4x3+2 beschikt aan de voorkant, onder de veranda, over een luxe dubbele deur en raam (Draaikiep) met isoglas. Aan de zijkant bevindt zich nog een dubbele draaikiep-raam met isoglas, kortom aan lichtinval heeft u geen gebrek in deze luxe tuinhuis. Daarnaast zijn de geleverde ramen met isoglas groter en breder dan doen gebruikelijk en is de dubbele deur uitgevoerd met ingefreesde panelen wat zorgt voor een smaakvol karakter. Blokhut 4x3+2 van Interflex is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 50 mm.

Type/Model 4x3+2
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 50mm
Funderingsmaat 410x515 cm
Totale buitenmaat (incl. oren) 440x550 cm
Luifel + Veranda (diepte) 200 cm
Zijwandhoogte 208 cm
Nokhoogte 265 cm
Oppervlakte 21,2 m2
Type dak Zadeldak
Type Glas Isolatieglas
Type ramen Draaikiep

Dak(bedekking)

Blokhut 4x3+2 van Interflex wordt standaard geleverd inclusief Dakshingles Recht Zwart/grijs voor het bekleden van het zadeldak. Via de extra opties heeft u tevens de mogelijheid voor het meebestellen van Dakshingles Recht in diverse andere kleuren of in de varriant Beverstaart in de kleuren zwart/grijs, groen en rood.

Asfaltnagels (t.a.v. monteren dakshingles) en dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden standaard meegeleverd.

Wilt u het dak van de Interflex 4x3+2 blokhut nog luxer en duurzamer afwerken? Dan kunt u kiezen voor lichtgewicht Onduvilla Dakpanplaten in diverse kleuren. Deze dakpanelementen worden als complete set geleverd en hebben een fraai natuurlijk uiterlijk van een echte dakpan dankzij de 3-tonen kleur. De standaard Onduvilla Dakpanplaten zijn verkrijgbaar in rood gevlamd, groen gevlamd en zwart. Bekijk de extra opties voor de mogelijkheden voor het meebestellen van de Onduvilla Dakpanplaten.

Verduurzamen: impregneren of gecoat

Deze Interflex 4x3+2 blokhut wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling en diverse opties voor coating aan in verschillende kleuren (2-laags).

U heeft voor de behandeling van deze Interflex 4x3+2 blokhut 3 opties:

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons uw blokhut laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 4-6 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De blokhut wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door Blokhut 4x3+2 van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Interflex 4x3+2 blokhut in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de blokhut beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Exterieur - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Exterieur. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de buitenzijde van de wanden. De ramen en deuren worden wel 2-zijdig behandeld. Let op! De dakbalken en dakplanken van de blokhut worden niet gecoat.

3. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en de deuren en ramen 2-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten (voor zowel exterieur als compleet) van de wanden kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Exterieur of Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de ramen, deuren, palen, schoren, hekwerk en gevellijsten (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten voor de ramen, deuren, palen, schoren, hekwerk en gevellijsten kunt u kiezen uit de kleuren wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele blokhut in de door u gekozen basiskleur.

Hieronder vindt een voorbeeld (afbeelding) van Blokhut Interflex 4x3 met de opties Coaten Wandlaag Basiskleur in de kleur Zweeds Rood (exterieur) en Coaten Accentkleur in de kleur Wit.

Het laten coaten kost ca. 6 - 8 weken extra levertijd. Door uw blokhut 4x3+2 van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare blokhut in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De blokhut heeft door de coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar.

Luxe Luiken

Voor deze 4x3+2 Inteflex blokhut kunt u tevens optioneel kiezen voor luiken in B/C kwaliteit. Deze houten raamruiken hebben een luxe uitstraling, een mooie afwerking en zijn vooral praktisch wanneer u het tuinhuis donker wilt maken. De raamluiken voor deze blokhut bestaat uit een complete set voor de enkele raam aan de voorkant en de dubbele raam aan de zijkant. Daarnaast kunt u kiezen uit een onbehandelde (blank), een geimpregneerde (groen) of gecoate raamluiken set. Voor de gecoate raamluiken geldt dat u kunt kiezen uit 6 standaard kleuren waaronder wit, creme wit, zwart en donkergrijs.

Houten Vloer

Deze blokhut wordt standaard geleverd exclusief vloer voor binnen. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid om een houten vloer/fundamentpakket mee te bestellen (meerprijs). U heeft daarbij de keuze uit een onbehandelde vloer of geimpregneerde. Het pakket bestaat uit vloerplanken met een dikte van 26mm, geïmpregneerde fundamentbal

Vergelijkbare producten