Blokhut 5x5+3 Interflex 540 x 845 x 280 cm met Veranda 300 cm Wanddikte 50 mm

Productnummer: IF5x5+3 | Luxe ramen en deuren | Wanddikte van 50 mm met grote veranda en luifel

Aangepaste levertijd Levertijd ca. 4-6 weken

€ 8.709,95 € 7.403,46 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 157,32 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 6-8 weken)
Funderingsbalken met afwatering
Ventilatieroosters
Dompel Geïmpregneerd (Groen) - (Levertijd 8-12 weken)
Dakbedekking Puntdak Interflex
Coaten Wandlaag Basiskleur (2-laags) - (levertijd 8-14 weken)
Coaten Accentkleur (2-laags) - (Let op! Enkel te kiezen bij selecteren optie: Coaten Wandlaag Basiskleur)
Dakplankspijkers Interflex
Asfaltnagels Interflex
Stormankerset metaal 4-delig
Luxe Luiken Interflex
Samenstelling Sluiten
  • € 7.403,46 Standaardproduct Blokhut 5x5+3 Interflex 540 x 845 x 280 cm met Veranda 300 cm Wanddikte 50 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut 5x5+3 Interflex 540 x 845 x 280 cm met Veranda 300 cm Wanddikte 50 mm

  • Gemaakt van hoogwaardig Scandinavisch vurenhout
  • Met luxe veranda en luifel
  • Voorzien van woonhuiskwaliteit ramen en deuren
  • Stevige wanddikte van 50mm
  • Onbehandeld, advies om te behandelen

Blokhut 5x5+3 Interflex 540 x 845 x 280 cm met Veranda 300 cm Wanddikte 50 mm

Zoekt u een grote luxe blokhut met veranda en luifel van circa 300 cm? Dan is blokhut 5x5+3 maakt deel van de "Complete 50'ers" lijn van Interflex en wordt in de basis compleet geleverd tegen een betaalbare prijs. Deze vurenhouten blokhut beschikt over een basis berging van 500 x 500 cm (buitenmaat 540 x 545 cm) en luifel + veranda van 500 x 300 cm. De blokhut bestaat uit een wanddikte van 50mm en is gemaakt van A-kwaliteit Noord-Europees vuren. Daarnaast wordt deze luxe blokhut + veranda geleverd met een dubbele deur en ramen van woonhuiskwaliteit, met isolatieglas en draai-kiepramen.

Kortom, deze 5x5+3 blokhut is voorzien van optimaal gebruiksgemak en u geniet zowel in de zomer als in de winter van alle comfort. De Interflex blokhut biedt hierdoor eindeloos veel mogelijkheden en is bijvoorbeeld te gebruiken als tuinhuis, tuinkantoor of extra gastenverblijf.

Luxe Veranda 300 cm

Deze Interflex 5x5+3 blokhut is gemaakt voor de buitenliefhebbers en wordt standaard geleverd met veranda, inclusief hekwerk, palen en schoren. Of de zon nu schijnt, of het regent, dankzij de zeer grote luifel aan de voorkant met een diepte van maar liefst 300 cm heeft u altijd een plek om beschut buiten te zitten. Voor onze Nederlandse zomers hoeft u zich met deze blokhut geen zorgen meer te maken. De veranda wordt tevens geleverd met hekwerk rondom wat zorgt voor de benodigde privacy. 

Deze luxe blokhut dankt zijn naam aan de royale binnenmaat van 500 x 500 cm. De buitenmaat (inclusief oortjes) is in totaal 540 x 845 cm. Aan de voorkant bevindt zich nog een luifel + veranda die de blokhut nog eens 300 cm extra diepte geeft. De totale diepte van de blokhut + veranda is 845 cm. Het fraaie zadeldak van deze blokhut heeft een nokhoogte van 280 cm en een zijwandhoogte van 208 cm.

Blokhut 5x5+3 Interflex - wanddikte 50 mm en isolatieglas

Tuinhuis 5x5+3 van Interflex beschikt aan de voorkant, onder de veranda, over een luxe dubbele deur en draai/kiepraam met isolatieglas. Aan de zijkant bevindt zich nog een dubbel draai/kiepraam voorzien van isolatieglas. Aan lichtinval heeft u geen gebrek in deze luxe blokhut. Daarnaast zijn de geleverde ramen groter en breder dan gebruikelijk en is de dubbele deur uitgevoerd met ingefreesde panelen. Blokhut 5x5+3 van Interflex is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een stevige wanddikte van 50 mm. 

Type/model 5 x 5 + 3 (Interflex)
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 50 mm
Funderingsmaat 510 x 815 cm
Totale buitenmaat  540 x 845 cm
Luifel+veranda (diepte)   300 cm
Zijwandhoogte 208 cm
Nokhoogte 280 cm
Oppervlakte 41,6 m2
Soort dak Zadeldak
Type glas Isolatieglas
Type ramen Draaikiep

Dak(bedekking)

Blokhut 5x5+3 van Interflex wordt geleverd zonder dakbedekking. Via de extra opties heeft u de mogelijheid voor het meebestellen van Dakshingles Recht in diverse andere kleuren of in de variant Beverstaart in de kleuren zwart/grijs, groen en rood. 

Let op! Asfaltnagels (t.a.v. monteren dakshingles) en dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden niet standaard meegeleverd, u kunt deze apart via de extra opties meebestellen.

Wilt u het dak van de Interflex 5x5+3 blokhut nog luxer en duurzamer afwerken? Dan kunt u kiezen voor lichtgewicht Onduvilla Dakpanplaten in diverse kleuren. Deze dakpanelen worden als complete set geleverd en hebben het natuurlijke uiterlijk van een echte dakpan dankzij de 3-tonen kleur. De standaard Onduvilla Dakpanplaten zijn verkrijgbaar in rood gevlamd, groen gevlamd en zwart. Bekijk de extra opties voor de mogelijkheden voor het meebestellen van de Onduvilla Dakpanplaten.

Verduurzamen: impregneren of gecoat

Deze Interflex 5x5+3 blokhut wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling en diverse opties voor coating aan in verschillende kleuren (2-laags). 

U heeft voor de behandeling van deze Interflex 5x5+3 blokhut 3 opties:

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons uw blokhut laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard 4-6 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De blokhut wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door Blokhut 5x5+3 van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van de blokhut in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de blokhut beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Exterieur - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Exterieur. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de buitenzijde van de wanden. De ramen en deuren worden wel 2-zijdig behandeld. Let op! De dakbalken en dakplanken van de blokhut worden niet gecoat.

3. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en de deuren en ramen 2-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten (voor zowel exterieur als compleet) van de wanden kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Exterieur of Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de ramen, deuren, palen, schoren, hekwerk en gevellijsten (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten voor de ramen, deuren, palen, schoren, hekwerk en gevellijsten kunt u kiezen uit de kleuren wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele blokhut in de door u gekozen basiskleur.

Hieronder vindt een voorbeeld (afbeelding) van Blokhut Interflex 4x3 met de opties Coaten Wandlaag Basiskleur in de kleur Zweeds Rood (exterieur) en Coaten Accentkleur in de kleur Wit.

Het laten coaten kost ca. 6 - 8 weken extra levertijd. Door uw blokhut 5x5+3 van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare blokhut in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De blokhut heeft door de coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar. 

Luxe Luiken

Voor deze 5x5+3 Inteflex blokhut kunt u tevens optioneel kiezen voor luiken in B/C kwaliteit. Deze houten raamruiken hebben een luxe uitstraling, een mooie afwerking en zijn vooral praktisch wanneer u het tuinhuis donker wilt maken. De raamluiken voor deze blokhut bestaat uit een complete set voor het enkele raam aan de voorkant en het dubbele raam aan de zijkant. Daarnaast kunt u kiezen uit een onbehandelde (blank), een geïmpregneerde (groen) of gecoate raamluiken set. Voor de gecoate raamluiken geldt dat u kunt kiezen uit 6 standaard kleuren waaronder wit, creme wit, zwart en donkergrijs.

Houten Vloer

Deze blokhut wordt standaard geleverd exclusief vloer voor binnen. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid om een houten vloer/fundamentpakket mee te bestellen (meerprijs). U heeft daarbij de keuze uit een onbehandelde vloer of geïmpregneerde. Het pakket bestaat uit vloerplanken met een dikte van 26mm, geïmpregneerde fundamentbalken en afwerklijsten.

Fundering

Deze Interflex 5x5+3 blokhut is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de funderingsbalken (sterk aanbevolen).

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan.

Ventilatieroosters en Stormankerset

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo zorgt u voor voldoende luchtcirculatie dat voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel het ventilatierooster als de stormankerset worden niet standaard meegeleverd. U kunt deze via de extra opties kunt meebestellen.

Levering

De levertijd van Interflex is ca. 4-6 weken zowel onbehandeld als dompel geïmpregneerd (extra optie), mits uit voorraad leverbaar. Het laten coaten (extra optie) kost ca. 6 - 8 weken levertijd. Voor Interflex blokhutten gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied. Interflex tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.

Let op! Tijdens het hoogsezien kan de levertijd oplopen. Bekijk hier de actuele geschatte levertijden van blokhutten van Interflex.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Veranda & Luifel Interflex Blokhut 5x5 3 Onbehandeld Blokhut 5x5+3 Interflex 540 x 845 x 280 cm met Veranda 300 cm Wanddikte 50 mm | Luxe ramen en deuren | Wanddikte van 50 mm met grote veranda en luifel
€ 8.709,95 € 7.403,46 Per stuk incl. BTW