Logo Gadero
service

Naast een ruim assortiment aan complete achthoekige houten zwembaden in diverse afmetingen uitgerust met alle benodigdheden voor uw eigen tuin die snel leverbaar zijn, bieden wij ook tal van zwembad toebehoren waaronder een zwembadpomp, filtersystemen, skimmers, zwembad afdekkingen en reinigingssets. Bestel hier een compleet bouwpakket houten zwembad zodat u tijdens de zomerse dagen kunt genieten van uw spa in uw tuin.

Op zoek naar een houten zwembad rechthoek? Bekijk naast ons assortiment 8-hoekige houten zwembaden ook een ruim assortiment aan rechthoekige zwembaden in verschillende afmetingen.

Houten zwembad opbouw

Achthoekig houten zwembad kopen? De meeste houten zwembaden zijn 8-hoekig van vorm. Deze houten zwembaden met 8 hoeken zijn vooral geschikt als opbouw zwembad voor plaatsing bovengronds. 8-hoekige zwembaden zijn verkrijgbaar in diverse modellen en maatvoeringen, van ronde varianten van 400 x 400 cm geschikt voor kleinere tuinen tot een rechthoekig zwembad van 400 x 780 cm die in een grotere tuin past. Achthoekig houten zwembad bouwen in uw tuin? Vindt hier achthoekige zwembaden compleet geleverd met accessoires en creëer uw eigen zwembad in uw tuin.

Houten zwembad inbouw kopen, voor plaatsing ondergronds? Bekijk ook ons assortiment aan inbouw houten zwembaden die klasse 4 zijn geïmpregneerd, geschikt om in te graven. 

Constructie houten zwembad 8-hoekig

Achthoekige houten zwembaden zijn leverbaar in verschillende constructietypes. Alle Karibu houten zwembaden zijn qua constructie gemaakt van onder druk behandeld rondprofielhout met dubbele tand en groef. De houten zwembaden van Karibu worden bekleed met een stabiel zwembadfolie, ook wel liner genoemd. Voor een aantal achthoekige zwembaden kunt u kiezen tussen een blauw of grijs zwembadfolie. De houten constructies beschikken over een speciaal inhangprofiel, waardoor het bevestigen of verwisselen van het zwembadfolie eenvoudig is. Hieronder vindt u de verschillende constructietypes van de houten zwembaden 8-hoekig.

Blokhutprofiel

Achthoek Houten Zwembaden modellen 1 t/m 5 van Karibu bestaan in de basis uit een traditionele blokhutprofielen constructie van Scandinavisch vuren. De 38 mm dikke wanden van het zwembad worden opgebouwd uit losse profielen die tijdens de montage eenvoudig in elkaar worden geschoven. Dankzij de nieuwste freestechnologie zitten de tand en groef van de blokhutprofielen perfect op elkaar.

Chromeline hoekverbinding

Achthoek Houten Zwembaden X1 t/m X4 bestaan in de basis uit een vernieuwde Chromeline hoekverbinding van Karibu. Dit is een constructie concept waarbij de hoeken van het zwembad speciaal worden beschermd met Chromeline hoeken. Op de versterkte hoeken van verzinkt staal worden de 38 mm dikke wanden van het zwembad eenvoudig gemonteerd en opgebouwd. Dankzij de Chromeline hoekverbinding krijgen de houten zwembad uit de X serie van Karibu niet alleen een moderne uitstraling maar wint het ook aan stabiliteit. De onder druk behandelde profielen worden bevestigd met verzinkte zeshoekige houtschroeven, die worden afgedekt met houten hoekprofielen voor een strak uiterlijk.

Achthoekige houten zwembad constructie

Houten Zwembad Rond

Houten Zwembad Rond kopen? Achthoekige houten zwembaden zijn grofweg verkrijgbaar in twee vormen, rond en rechthoekig. Ronde houten zwembaden kenmerken zich door gelijke afmetingen van de wanden en een vaste diamater van het zwembad t.a.v. de 8 hoeken. Een houten zwembad rond ,met een achthoekige constructie, zijn vaak wat kleiner van formaat en zijn makkelijker te plaatsen in kleinere tuinen. Bekijk hier achthoekige houten zwembaden, model rond, in diverse afmetingen van c.a. 4 x 4 meter tot 5.5 x 5.5 meter.

Inspiratie zwembaden