Logo Gadero
service

Houten zwembad met terras

Houten zwembad kopen met terras? Bekijk hier een groot assortiment aan houten zwembaden inclusief verhoogd aanbouw terras voor in de tuin tegen scherpe prijzen. Of u nu op zoek bent naar een 8-hoekig opbouw zwembad, houten zwembad rechthoek, inbouw zwembad van hout om in te graven, u vindt bij Gadero een ruime keuze aan houten zwembaden met een op maat aanbouw houten terras voor iedere tuin en wens, inclusief houten leuning.

Vindt hier opbouw zwembaden met een terras van houten terrasplanken in verschillende afmetingen en vormen. Een houten zwembad met terras van hout is esthetisch erg mooi en biedt net dat beetje extra en is de ideale oplossing wanneer u ook meteen een plek bij het zwembad zoekt om te zonnen. Een houten zwembad met verhoogd terras van dezelfde houtsoort geeft daarnaast een strakke look en fraaie afwerking. Geniet tijdens zomerse dagen van een houten zwembad met een klein terras van 3,5 x 1,5 meter of groot zonneterras met een afmeting van 3,5 x 5 meter. Grote houten zwembad met terras in de tuin plaatsen? Bekijk hier houten zwembaden inclusief verhoogd terras en leuningen met afmetingen tot wel 8 meter lang.

Bij Gadero vindt u niet alleen houten zwembaden met terras. Naast een ruim assortiment aan complete houten zwembaden uitgerust met een terras en alle benodigdheden voor uw eigen tuin die snel leverbaar zijn, bieden wij ook tal van houten zwembad toebehoren waaronder een zwembadpomp, filtersystemen, skimmers, zwembad afdekkingen en reinigingssets. Op zoek naar een heerlijk zwembad met terras voor een stukje verkoeling en een plek om te zonnen tijdens de zomer in uw tuin, waar u voor een langere periode met plezier van kunt genieten? Ontdek de vele voordelen van een houten zwembad met terras en koop hier uw spa aan huis met alle benodigde accessoires.

Houten zwembad met terras kopen?

Karibu biedt naast een groot assortiment houten zwembaden ook verschillende maten en varianten aanbouw terrassen van hout, op maat geschikt voor diverse maten en modellen zwembaden. Karibu biedt in het assortiment van houten zwembad achthoek modellen 1 t/m 5, als voor rechthoek modellen houten zwembaden diverse type houten terrassen aan, die als aanbouwset compleet worden geleverd inclusief zonnedek met houten terrasplanken, houten leuningen en inbouwkast met luik voor een filterinstallatie.

Houten zwembad 8-hoekig met terras 

Houten zwembad 8-Hoekig met terras kopen? Voor achthoekige houten zwembad modellen 1 t/m 5 biedt Karibu diverse type terrassen aan, die als aanbouwset bij een standaard model houten zwembad wordt geleverd. Een standaard houten zwembad, zonder verhoogd aanbouwterras, zijn leverbaar in diverse maten en dragen als model in de naam een letter A. Door te kiezen voor houten zwembad modellen B t/m F, kunt u uw Karibu zwembad uitbreiden met diverse modellen terrassen.

Let op! Niet alle terras typen A t/m F zijn leverbaar in combinatie met achthoekige modellen zwembaden van Karibu. U vindt bij Gadero alle zwembaden van Karibu inclusief de beschikbare houten terrassen, zodat u deze eenvoudig online kunt vinden. Bestel zo eenvoudig uw houten zwembad achthoek met terras van Karibu naar uw wens.

Houten zwembad met terras modellen

Houten Zwembad met Terras B

In het Karibu assortiment houten zwembaden is het mogelijk om naast de basisconstructie van het zwembad te kiezen model B. Hierbij ontvangt u houten zwembad A (basis model houten zwembad), inclusief een uitbreiding van terras klein type B van ca. 95 x 166 cm. Houten terras type B, met terras in het midden, van Karibu wordt als compleet pakket geleverd inclusief verhoogd terras, leuningen en luik voor het beschermd plaatsen van een filtersysteem.

Terras B is leverbaar in combinatie met Karibu achthoekige houten opbouw zwembad modellen 1, 2, 4 en 5.

Houten Zwembad met Terras C

In het Karibu assortiment houten zwembaden is het mogelijk om naast de basisconstructie van het zwembad te kiezen model C. Hierbij ontvangt u houten zwembad A (basis model houten zwembad), inclusief een uitbreiding van terras type C van ca. 95 x 262 cm. Houten terras type C, met terras in het midden en 1 zijkant, van Karibu wordt als compleet pakket geleverd inclusief verhoogd terras, leuningen en luik voor het beschermd plaatsen van een filtersysteem.

Terras C is leverbaar in combinatie met Karibu achthoekige houten opbouw zwembad modellen 1, 2, 4 en 5.

Houten Zwembad met Terras D

In het Karibu assortiment houten zwembaden is het mogelijk om naast de basisconstructie van het zwembad te kiezen model D. Hierbij ontvangt u houten zwembad A (basis model houten zwembad), inclusief een uitbreiding van terras type D van ca. 199 x 358 cm. Houten terras type D, met terras in het midden en aan 2 zijkanten, van Karibu wordt als compleet pakket geleverd inclusief verhoogd terras, leuningen en luik voor het beschermd plaatsen van een filtersysteem.

Terras D is leverbaar in combinatie met Karibu achthoekige houten opbouw zwembad modellen 1, 2, 4 en 5.

Houten zwembad inspiratie

Houten Zwembad met Terras E

In het Karibu assortiment houten zwembaden is het mogelijk om naast de basisconstructie van het zwembad te kiezen model E. Hierbij ontvangt u houten zwembad A (basis model houten zwembad), inclusief een uitbreiding van terras type F van ca. 95 (breedte en diepte) x 356 cm. Houten terras type E, met groot terras in het midden en 1 aan de zijkant, van Karibu wordt als compleet pakket geleverd inclusief verhoogd terras, leuningen en luik voor het beschermd plaatsen van een filtersysteem.

Terras E is enkel leverbaar in combinatie met Karibu achthoekige houten opbouw zwembad model 1.

Houten Zwembad met Terras F

In het Karibu assortiment houten zwembaden is het mogelijk om naast de basisconstructie van het zwembad te kiezen model F. Hierbij ontvangt u houten zwembad A (basis model houten zwembad), inclusief een uitbreiding van terras type F van ca. 199 (breedte en diepte) x 452 cm. Houten terras type E, met groot terras in het midden en een groot terras aan de zijkant, van Karibu wordt als compleet pakket geleverd inclusief verhoogd terras, leuningen en luik voor het beschermd plaatsen van een filtersysteem.

Terras F is enkel leverbaar in combinatie met Karibu achthoekige houten opbouw zwembad model 1.

Houten zwembad rechthoek met terras

Voor rechthoekige houten zwembad Maat 1 t/m 3 biedt Karibu twee type houten terrassen aan die als aanbouwset bij het standaard model wordt geleverd. Een standaard houten zwembad, zonder verhoogd aanbouwterras, zijn leverbaar in diverse maten en dragen als model maat 1, 2 en 3 in hun naam. Door te kiezen voor houten zwembad modellen A en B, kunt u uw Karibu rechthoek zwembad uitbreiden met 2 terras varianten. U vindt bij Gadero alle rechthoekige inbouw zwembaden van Karibu inclusief de beschikbare houten terrassen, zodat u deze eenvoudig online kunt vinden. Bestel zo eenvoudig uw houten zwembad rechthoek met terras van Karibu naar uw eigen smaak, afmeting en wens.

Houten zwembad met terras

Houten Zwembad Rechthoek met Terras A

In het Karibu assortiment rechthoekige houten zwembaden Maat 1 t/m 3 is het mogelijk om naast de basisconstructie van het zwembad te kiezen voor terras model A. Hierbij ontvangt u houten zwembad rechthoek (basis model), inclusief een uitbreiding van een terras op de kopse kant type A van ca. 142 cm breed. Houten terras type A van Karibu wordt als compleet pakket geleverd inclusief verhoogd terras, leuningen en luik voor het beschermd plaatsen van een filtersysteem.

Terras A is leverbaar in combinatie met Karibu rechthoekige inbouw zwembaden Maat 1, 2 en 3.

Houten Zwembad Rechthoek met Terras B

In het Karibu assortiment rechthoekige houten zwembaden Maat 1 t/m 3 is het mogelijk om naast de basisconstructie van het zwembad te kiezen voor terras model B. Hierbij ontvangt u houten zwembad rechthoek (basis model), inclusief een uitbreiding van een terras op de kopse kant en zijkant terras type B van ca. 142 cm breed en 483 cm breed (kopse kant) en ca. 130 cm diep en 309 cm breed aan de zijkant. Houten terras type B van Karibu wordt als compleet pakket geleverd inclusief verhoogd terras, leuningen en luik voor het beschermd plaatsen van een filtersysteem.

Terras A is leverbaar in combinatie met Karibu rechthoekige inbouw zwembaden Maat 1, 2 en 3.